· 

De nieuwe weg inslaan

Een besluit nemen blijkt toch iets heel anders als daadwerkelijk veranderen. Ik kan niet zeggen dat het een makkelijk besluit was maar het was een eitje vergeleken bij de stappen die genomen moesten worden en nog moeten genomen worden om datgene te doen wat ik mij heb voorgenomen.

Terugkijkend op de afgelopen maanden zijn ze voorbij gevlogen en zijn er grote stappen gemaakt. De winkel is dicht (nog deze week opent er een prachtige nieuwe winkel in), ik ben gestart met de studie die ik al zo lang wilden doen, geweldige acties/samenwerkingen voor dit blog werden geregeld en sta ik aan de rand van een grote aankondiging omtrent mijn kinderopvangorganisatie maar realiseerde ik mij ook dat ik gewoon weer ben gaan rennen, tijd dus om te veranderen.

Het besluit om aan de bucketlijst te gaan werken was op de achtergrond verdwenen.

Het moment dat ik een geweldige prijs won bij Kindermodeblog was een goede aanleiding om nu eindelijk echt het roer om te gooien. Een van de dingen die op mijn bucketlijst stond (ja, ik heb er een al kunnen afstrepen) was iets winnen. Nog nooit won ik wat. Deed als kind aan iedere kleurwedstrijd mee, nam deel aan loterijen en ook het delen op fb later had mij nog nog nooit een prijs, hoe klein dan ook, opgeleverd.

Ik won een shop tegoed en een personal styling bij American Today (daarover meer in een volgend blog) en besloot om deze prijs als aftrap te zien om dingen in te gaan plannen en ook daadwerkelijk te gaan uitvoeren.

De komende maanden staan er inmiddels veel leuke dingen op de planning oa berlijn, boedapest en ibiza. Ga ik eindelijk bezig met het opknappen van de pipowagen, die al jaren in de schuur staat (mocht iemand nog een geweldige plek weten om hem straks neer te zetten, hoor ik het graag) en ga ik al die boeken lezen die nog klaar liggen, te wachten

op het moment dat ik ze verder open sla dan bladzijde een. Het nieuwe motto word niet rennen maar beleven en 

het begin is er, en daarmee ook het begin van mijn blog

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Margriet (woensdag, 29 maart 2017 21:17)

    Ik zie er naar uit maar zoals zoveel dingen is ook Bloggen 1 van de dingen waar jij goed mee bent..

  • #2

    Thea haakma (dinsdag, 04 april 2017 19:48)

    Prachtig om te lezen!! Succes met bloggen!! Xx