· 

Shoppen met Kindermodeblog bij America Today

Er werd een prachtige prijs weggegeven bij Kindermodeblog dus waagde ik ook een kans. Aangezien ik nog nooit iets had gewonnen was ik het eigenlijk al weer vergeten totdat ik getagd werd in het bericht met de winnaars.

Samen met Joshua ging ik op pad voor een persoonlijk styling advies en mocht hij kleding uitzoeken bij America Today.

Het hebben van een groot gezin brengt met zich mee dat er niet heel veel een op een momenten met de kinderen zijn, iets wat ik wel als erg belangrijk en leuk beschouw. Zo'n uitje als dit brengt dat ook nog eens met zich mee. Samen in de auto kletsen en zingen we heel wat af. Het is altijd weer grappig om te zien dat in een op een situatie ieder kind toch net even anders is dan met al zijn broers en zussen om hem heen.

Aangekomen in de winkel werd ons verteld dat Frederieke boven op ons stond te wachten. Na even kennis gemaakt te hebben met zowel haar als de andere winnaars was het tijd om te kijken wat Joshua graag wilden hebben.

Het liefste wilden hij een nieuwe zomerjas en daar was meer dan voldoende keuze in. 

Geweldige bomberjacks in blauw en een prachtige kleur groen maar de keus viel direct op een blauw baseball jack met bruine imitatieleren mouwen. Bij het passen verscheen er direct een smile van oor tot oor op zijn gezicht. Joshua vind winkelen en het daarbij behorende passen geweldig. Iets wat ik absoluut niet met hem deel. Sta ik te stuntelen in zo'n pashokje en loopt het zweet mij over de rug als ik iets moet passen, hij niet. Hij neemt er alle tijd voor, bekijkt zichzelf van alle mogelijke kanten en past voor de zekerheid ook nog even die andere jassen om zeker te weten dat hij de goede kiest. De jas hebben we een maatje groter genomen (134) aangezien de 128 precies pas zat. Deze is nog wat lang bij de mouwen maar die ruimte heeft hij zeker nodig wil hij er de hele zomer mee doen. De jas zit heerlijk soepel en de boorden sluiten goed aan waardoor zijn handen er niet in verdwijnen. Belangrijkste voor Joshua bij de jas is dat hij stoer is, je er goed in kan spelen en er voldoende zakken in zitten (2 steekzakken en een binnenzak) om alles wat je tijdens het buitenspelen vind in te bewaren. 

Zijn oog viel daarna op een gele sweater. Dit moest hem worden. Hij draagt een maat 122-128. De sweater is makkelijk te combineren en heeft op zowel de voorzijde als de achterzijde een print. 

Een zomergarderobe is niet compleet zonder Converse All Stars. Joshua koos dit keer voor zwarte in het hoge model. Hij heeft 2 maten kleiner nodig als dat hij heeft van zijn Vans.

Er hingen nog veel meer mooie items. Zo staat het knalgroene vest Santo hoog op zijn lijstje. Helaas was die er nu niet in zijn maat.

Neem zeker eens een keer een kijkje op

https://www.america-today.com/nl/-/jongens_meisjes.html?nofollow=true of ga langs in een van hun winkels.

Sweater Scotty 34,99

Baseball jack Jonathan 69,99

Converse All Stars 39,95

 

Bedankt Kindermodeblog en America Today voor de prachtige items, wij gaan er zeker veel plezier aan beleven.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Acuña | America Today (maandag, 03 april 2017 20:32)

    Wat leuk om te lezen! Fijn dat Joshua er zo blij mee is. Héél véél plezier ermee :-)

  • #2

    Wiljo (dinsdag, 04 april 2017 03:28)

    Wat een leuke blog! Joshua is een bofkont dat jij voor hem gewonnen had. Gave jas hoor. Misschien mijn zoon binnenkort ook maar eens meenemen naar America Today.