· 

Het koopcontract getekend!!

18 jaar geleden, op de dag dat mijn oma begraven werd opende ik de deuren van mijn eerste kinderopvanglocatie. Ik kan oprecht zeggen dat ik het na al die jaren nog de beste beslissing ooit vind, want wat is er nu mooier dan kinderen te mogen begeleiden in hun eerste jaren.

Al enkele jaren was ik hard op zoek naar een nieuwe locatie, een waar ik alles kon gaan aanbieden wat ik graag zou willen.

Een locatie die niet alleen kinderopvang en bso zou bieden maar nog zoveel meer. Zelfs in het Noorden bleek zo'n plek zeer moeilijk te vinden. Als er al een plek te koop was waar mogelijkheden waren moest het ook nog eens betaalbaar zijn en daarnaast moest de gemeente de plek ook als een geschikte plek zien, want zonder hun toestemming houd het uiteraard direct op.

Ik liep de deur plat bij de gemeente en droeg diverse mogelijkheden voor. Niets liep uit op concrete plannen, tot een gesprek afgelopen december.

De bal ging rollen in februari en toen ging alles in sneltreinvaart . Door de komst van de brede school, komen de basisscholen in het dorp leeg te staan. Een van die scholen vond ik ideaal maar voor al mijn plannen had ik graag meer buitenruimte. Dit bleek bespreekbaar. 

Een bezichtiging werd gepland en zo liep ik daar op zaterdag door de school waar mijn kinderen op gezeten hebben. Dit keer niet als moeder maar als potentieel koper. Kon ik deze school zo verbouwen dat ik hier kon vestigen wat al die jaren al borrelde in mijn hoofd? 

Thuisgekomen werd er druk getekend, gerekend en het ene na het andere lijstje gemaakt en afgevinkt. Niet zonder resultaat want ik kan vol trots zeggen dat ik het koopcontract getekend heb en vanaf augustus 2018 zal kinderopvang Oldambt de eigenaar zijn van de huidige Eexterbasisschool.

In die tussen liggende periode gaan we uiteraard niet stil zitten. Inmiddels ben ik druk bezig met de moodboards, het tuinontwerp en niet onbelangrijk met al datgene wat ik zo graag ook aan zou gaan bieden. 

De komende maanden neem ik je dan ook graag oa via dit blog mee in alle voorbereidingen. 

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er enorm veel zin in heb!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0