· 

Winactie: Albelli cadeaubon twv 25 euro

Ik maak veel en dan bedoel ik ook echt veel foto's. Sla ze allemaal op maar bekijk ze eigenlijk zelden moet ik toegeven. Zonde, want die foto's staan voor mij voor herinneringen aan momenten die ik niet wil vergeten. Die kleine voetjes, die stralende lach als het lukt om voor het eerst zonder zijwielen te fietsen, die heerlijke vakantie en die knuffel zoals alleen een broer en zus dat kunnen. Die momenten, ik leg ze het liefst vast zodat ik ze ieder moment weer terug kan zien, want hoe cliché het ook klinkt wat worden ze snel groot. 

Nu ben ik begonnen met het maken van fotoboeken van al die foto's. Een gigantisch uitzoek werk maar nu de eerste boeken binnen zijn kan ik zeggen het is het meer dan waard. Wat is het leuk om gezellig met elkaar op de bank te zitten en samen de boeken door te bladeren. 

Wil jij ook zo'n boek maken of heb je liever een canvas aan de muur van die ene mooie foto of een van al die andere mogelijkheden die je bij Albelli hebt, laat dan een reactie achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van die cadeaubon twv 25 euro die we weg mogen geven.

Woensdag 19 april maken we de winnaar bekend.