Winactie: Albelli cadeaubon twv 25 euro

Ik maak veel en dan bedoel ik ook echt veel foto's. Sla ze allemaal op maar bekijk ze eigenlijk zelden moet ik toegeven. Zonde, want die foto's staan voor mij voor herinneringen aan momenten die ik niet wil vergeten. Die kleine voetjes, die stralende lach als het lukt om voor het eerst zonder zijwielen te fietsen, die heerlijke vakantie en die knuffel zoals alleen een broer en zus dat kunnen. Die momenten, ik leg ze het liefst vast zodat ik ze ieder moment weer terug kan zien, want hoe cliché het ook klinkt wat worden ze snel groot. 

Nu ben ik begonnen met het maken van fotoboeken van al die foto's. Een gigantisch uitzoek werk maar nu de eerste boeken binnen zijn kan ik zeggen het is het meer dan waard. Wat is het leuk om gezellig met elkaar op de bank te zitten en samen de boeken door te bladeren. 

Wil jij ook zo'n boek maken of heb je liever een canvas aan de muur van die ene mooie foto of een van al die andere mogelijkheden die je bij Albelli hebt, laat dan een reactie achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van die cadeaubon twv 25 euro die we weg mogen geven.

Woensdag 19 april maken we de winnaar bekend.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 7
 • #1

  Sylvia Groenbroek (woensdag, 12 april 2017 21:26)

  Foto's foto's en nog meer foto's....nu aan het uitzoeken...vanaf 2008...ik lig een beetje achter �
  Dus een foto album met de mooiste foto's zou prachtig zijn.

 • #2

  Daisy (woensdag, 12 april 2017 22:17)

  Gek op foto's!
  Sinds ik mama ben maak ik er ontelbaar veel. Ik sla ze ook allemaal op, per maand, maar nog niks mee gedaan verder. Wel maak ik mooie fotoalbums voor de biologische mama van onze dochter, maar als ik deze bon win is dat een cadeau voor mezelf! Dan kan ik eindelijk een boek voor mezelf gaan maken, want die bon zou dan een hele goede schop onder m'n kont zijn :)

 • #3

  Archanchella (donderdag, 13 april 2017 06:14)

  Ja!!! Die zou heel goed van pas komen hier........

 • #4

  Angela van Dijk (donderdag, 13 april 2017 08:21)

  Herkenbaar , ook hier veel foto's. Zo nu en dan maak ik een keer een fotoboek online. Maar is alweer een tijdje geleden. :)

 • #5

  Nadia (donderdag, 13 april 2017 13:25)

  Jaaaa te tof deze winactie! Liefde voor Albelli!! Zou super zijn om deze te winnen, een duw(tje) in de rug om de fotootjes van Java uit te gaan zoeken en wie weet nog voor haar eerste verjaardag (volgende maand) het mooie boek af te hebben!

 • #6

  Mariska (dinsdag, 18 april 2017 09:41)

  Leuke actie waar ik graag aan mee doe want ja ook hier (veel) foto's die nodig een mooi boek nodig hebben �

 • #7

  Marja (woensdag, 26 april 2017 12:33)

  Hopelijk kan ik nog meedoen!
  Dan heb ik geen excuus meer en MOET ik een fotoboek maken voor mijn 3kids! Dat is er nog steeds niet van gekomen �