Studio schatkist

Heerlijk vind ik het om op instagram te zoeken naar die leuke unieke winkels waar je net even dat andere kledingstuk, sieraad of in dit geval die superleuke stationery vind.

Margriet en Renske zijn twee zussen die samen Studio schatkist vormen. Beide zijn gek op grafische illustraties en dat is te zien. 

De kaarten hebben niet alleen leuke, schattige, grappige en eigentijdse afbeeldingen, ze zijn ook nog eens van een zeer goede kwaliteit. Eigenlijk is het zonde om na het versturen van de kaart er niets meer mee te doen. Diverse van hun kaarten zijn zeer geschikt om in te lijsten of met maskingtape aan de muur te hangen, in de kinderkamer. 

Wil je liever een grotere afbeelding dan vind je ook posters in hun assortiment. Deze zijn er in A4 en A3 formaat. De posters zijn er enkel voor de babykamer.

Bij het openen van het pakket doken de meiden hier direct af op de notitieblokjes, ze zijn dan ook super leuk!

Met het einde van het schooljaar toch al weer een klein beetje in zicht, ga ik zeker de notieblokjes, met de tekst bedankt voor de fantastische tijd, bestellen voor de juffen.

Last but certainly not least hebben ze ook geweldige kadolabels in hun assortiment.Voor iedere gelegenheid vind je er wel een in de webshop. 

De prijzen varieren van 0,75 voor de kadolabels tot 5,95 voor de posters. Ze verzenden gratis vanaf 25 euro.

We mogen namens Studio schatkist, een van jullie heel blij gaan maken met een geweldig groot pakket vol met kaarten, notitieblokjes, kadolabels en een poster. 

Meedoen is heel simpel, volg ons op  www.instagram.com/charlotte__swart en op www.facebook.com/comeonletsdothis, laat een reactie achter en tag een vriend(in) waarvan je denkt dat die dit ook wel zou willen winnen. 

3 mei maken we de winnaar bekend.

www.studioschatkist.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0