· 

Low budget naar Ibiza en we brengen Ibiza naar jullie!

Dit jaar was Kyana de enige binnen het gezin die twee weken meivakantie had. Die gelegenheid hebben we direct aangegrepen om er lekker met zijn tweetjes op uit te gaan.

We besloten samen, om er een sport van te maken, om te kijken hoe we met een klein budget samen enkele dagen op pad konden. In plaats van eerst te kijken waar we heen wilden, lieten we de prijs van de vliegtickets bepalen waar we heen zouden gaan.

Via Ryanair boekten we twee retourtickets voor de totale prijs van 51,50 euro naar Ibiza.

Ik zou ieder jaar wel even (of langer) naar Ibiza willen. Dat heerlijke sfeertje, die prachtige natuur. Het was dan ook bepaald geen straf dat Ibiza het goedkoopste bleek te zijn. Wel moesten we dan vliegen vanaf het vliegveld Charleroi, dit was ongeveer 4,5 uur rijden voor ons, vanuit het hoge noorden.

We huurden een auto via Centauro. Dit verhuurbedrijf zit net even buiten de luchthaven. Je word vanaf de luchthaven opgehaald met een busje die je naar de locatie brengt waar je auto gereed staat. We huurden een Fiat 500 en sloten een volledige verzekering, zonder eigen risico af. Voor 4 dagen autohuur betaalden we 67,24 euro.

Uiteraard hadden we daarop kunnen besparen maar wil je Ibiza echt bekijken, ontdekken en meemaken heb je wel een auto nodig.

Via booking.com boekten we een appartement in Playa Es Cana. Voor 3 nachten betaalden we 89,07 euro. Verwacht er geen luxe maar het was er zeer ruim, we zaten direct aan het strand en niet geheel onbelangrijk het was er super schoon. Ben je net als mij meer onderweg dan in je appartement, dan raad ik het je zeker aan!

Het leuke aan met een van de kinderen op pad zijn is dat je het echt hun vakantie kan laten zijn. Ze hoeven een keer niet eerst te overleggen wat iedereen het liefste wil doen. We hebben van alles gedaan van de hippiemarkt tot aan het bezoeken van dorpen, van het bekijken van de oude stad tot aan de mooiste baaien zoeken, van heerlijk eten tot het hebben van goede gesprekken. Kortom, we hebben genoten!

Bij thuiskomst mis je dan al snel dat heerlijke bohemian sfeertje. Dat ik daar niet de enige in ben blijkt wel uit alle kleding en accessoires die te koop zijn. Om jullie ook van dat sfeertje te laten genieten en het ook nog eens geweldig vast te laten leggen organiseren we in samenwerking met Foto Ellis een geweldige bohemian buiten shoot op zaterdag 1 juli.

Meer informatie volgt snel en we kunnen nu alvast jullie laten weten dat we een shoot weg mogen geven onder onze volgers!

Reactie schrijven

Commentaren: 0