Zo dat je nooit meer iets vergeet!

Er zijn van die dingen waarbij als je ze tegen komt denkt Hé, wat jammer dat die er niet eerder waren.

Zo ook met mijlpaalkaarten, ondanks dat ik mij vaak fanatiek voorneem om nu toch echt alle foto's te ordenen in boeken, die leuke uitspraken echt te noteren en op zijn minst te noteren wat nou toch ook de datum was dat ze voor het eerst een heugelijk feit deden, blijkt het in de praktijk meestal van korte duur. 

Die mijlpaalkaarten leken mij dan ook ideaal op die manier was het slechts een foto maken op het moment (iets wat ik sowieso wel deed) kaart erbij en klaar. Het moment voor eeuwig vastgelegd.

Nu ben ik niet echt van de zoetsappige beestjes, kriebeltjes enz, dus ik was dan ook aangenaam verrast toen ik de kaarten van Nono cards zag. 

Ondanks dat een aantal kaarten uit de box prima te gebruiken is voor een peuter, zijn de meeste kaarten voor een baby van 0-12 maanden. Een geweldig leuk kraamcadeautje, wat vol enthousiasme werd ontvangen maar dus niet geschikt voor mij met als jongste een peuter.

Op hun instagrampagina las ik dat er een junior versie zou komen van de mijlpaalkaarten, geschikt voor kinderen van 1 tot 5/6 jaar.

Nog leuker werd het toen enkele dagen later de postbode met een pakket in zijn handen voor de deur stond en bij het openen het vol bleek te zitten met leuke spullen van Nono cards. Naast mijlpaalkaarten vind je er namelijk ook posters, schorten en kaarten. Alles voorzien van humoristische afbeeldingen. 

Nu mag ik twee van jullie blij gaan maken. Een met de mijlpaalkaarten en een met de junior mijlpaalkaarten.

Het enige dat je hoeft te doen is het liken van onze pagina en in een reactie ons te laten weten welke van de 2 je graag zou willen winnen.

Deel je het bericht verdubbel je je winkansen !

Woensdag 19 juli maken we de winnaar bekend.

 

www.nono-cards.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0