· 

Slaap lekker met Beau and Rooster

Niets lekkerder dan op zondag een pyamadag houden met de kinderen. Na een week vol werk, school, zwemles, sporten, speelafspraakjes enz., heerlijk niets doen en enkel genieten.

Dat je op zo'n pyamadag dan ook nog een leuke pyama aan hebt en dat, die ook nog eens heerlijk zit, is dan mooi meegenomen.

Ik heb persoonlijk een hekel aan kleding met figuren als paw patrol, frozen, mickey mouse enz. erop maar omdat ik ook wel snap dat, dat als kind wel geweldig is, heb ik de "regel" dat het wel mag op pyama's.

River kreeg een pakketje uit Engeland met daarin een prachtige pyama. Niet alleen is het dessin prachtig, de pasvorm perfect en is de pyama gemaakt van superzacht gots gecertificeerd biologisch katoen, zij was er direct verliefd op, dus ik helemaal blij want deze pyama verkiest ze nu boven dat afzichtelijke Elsa geval. 

Beau and Rooster is door drie vaders in 2016 bedacht. Ze ontmoeten elkaar toen ze naar Parijs verhuisde en de kinderen bij elkaar in de klas kwamen. Ze combineerde hun achtergrond in mode, fotografie en reclame en Beau and Rooster was geboren. 

Een transparante manier van werken en fabriceren staat bij hun voorop.

Hun slogan " Come waste the day with us!", is er één waar wij ons vandaag heerlijk aan gaan houden.

Helemaal niets moet en bijna alles mag.

www.beauandrooster.com

Reactie schrijven

Commentaren: 0