· 

Form_Nomadstudio

Op de Showup kwam ik prachtige merken tegen. Geweldige accessoires voor in huis, speelgoed, verzorgingsartikelen en zo ook Form_Nomadstudio. 

Met 6 kinderen in huis probeer ik, om de dagelijkse troep nog enigszins te beperken, zoveel mogelijk te minimaliseren.

Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er nog niet echt een ster in ben maar het begin is er. Ik probeer, in ieder geval, bij de aanschaf van nieuwe producten, te letten op hoe multifunctioneel het gebruikt kan worden. 

De tas die ik van Form_ Nomadstudio mocht testen voldoet hier in ieder geval aan.

Naast dat er veel in de tas past, veel meer dan ik op het eerste oog dacht, heb je ook nog maar één tas nodig, die je zowel aan de fiets, als de kinderwagen of buggy kunt bevestigen.

Het rotan kon niet echt de goedkeuring weg dragen bij de jongens in huis, veel te vrouwelijk, aldus hun, maar ook dat probleem is zo opgelost aangezien de canvas binnen tas zo los gemaakt is en zeker stevig genoeg is om als boodschappentas te gebruiken. 

De tassen worden vervaardigd in Vietnam.

Het verhaal achter de tassen is prachtig en het is dan ook zeker de moeite waard dat na te lezen op hun website.

www.form-nomadshop.com

 

Wij gaan vast en zeker nog veel plezier van de tas hebben en mochten jullie nog tips hebben voor minimaliseren dan hoor ik het heel graag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0