Het werd nu toch echt tijd ervoor!

Nooit eerder gebruikte ik nachtcrème.

Een beetje dagcrème s'morgens en wat mascara, misschien een beetje lipgloss, voldeden jarenlang.

Nu ik 40 ben geworden vraagt mijn huid toch echt om wel iets meer dan alleen dat.

Ik was dan ook heel blij, om in het pakket dat ik van Vichy ontving, hun nieuwe slow age nachtcrème, aan te treffen.

Inmiddels wist ik dat mijn lastige huid, die op heel veel sterk reageert (de reden waarom ik zo weinig gebruikte, dan kon er in ieder geval niets mis gaan), heel goed op de producten van Vichy reageert.

 

 

Gun jij je huid de kans om te herstellen?

Eigenlijk is het vreemd dat ik nooit eerder een nachtcrème gebruikt heb aangezien je huid zich in de nacht herstelt van alle slechte invloeden die het gedurende de dag te verwerken krijgt. 

Wil je dus een gezonde huid, dan ontkom je eigenlijk niet aan het gebruik van een nachtcrème. 

De slow age nachtcrème is naast crème ook te gebruiken als masker. 

 

Bij gebruik als masker dien je de oog contouren vrij te houden . Je brengt een laagje van de crème aan die je vervolgens tien minuten laat intrekken waarna je de overtollige crème met een wattenschijfje verwijderd. 

De crème zit in een groene pot met deksel en is ideaal van formaat. Mee te nemen in iedere toilettas en toegestaan in het vliegtuig. Iets wat voor mij erg belangrijk is want ik heb er een hekel aan om de crème die ik gebruik over te moeten scheppen in een toegestaan potje zodat ik het mee kan nemen op reis. 

 

Ik was verrast door de kleur van de gel crème toen ik de verpakking opende. Deze is namelijk karamel kleurig. 

Er zit een subtiele geur aan en die is erg fris. 

 

De crème beloofd de huid te revitaliseren en bij het ontwaken de huid gehydrateerd en stralender te doen lijken. Geleidelijk aan verbetert de cel vernieuwing van de huid en worden fijne lijntjes gladder.  Een prachtige belofte waarbij ik erg benieuwd was of deze waargemaakt zou worden.

Het resultaat.

Ik kan niet anders dan zeggen dat het echt werkt. De crème smeert door zijn textuur zeer fijn. Je hebt maar zeer weinig nodig om je gehele gezicht in te smeren. 

Inmiddels is het een vast ritueel geworden om voor het slapen gaan de crème te smeren. Ik merk dat mijn huid gladder is geworden, ik minder fijne zichtbare lijntjes heb en de droge plekjes die ik aan de zijkant van mijn gezicht had, zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ook heb ik het idee dat mijn huid meer straalt.

Vaak krijg ik een allergische reactie niet bij de eerste keren dat ik een product gebruik vandaar dat ik het eerst uitvoerig heb gebruikt alvorens ik de testresultaten deel. 

 

Je koopt de slow age nachtcrème in een potje van 50 ml bij o.a. de apotheek en drogist. Kijk voor de actuele verkooppunten op Vichy

 

Ik ben benieuwd of jij ook een nachtcrème gebruikt?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Marijke (vrijdag, 01 juni 2018 13:42)

  Nee ik gebruik nog steeds geen nachtcrème. Zal eens kijken binnenkort, mijn dagcreme is ook bijna op, dus zal gelijk eens nachtcrème proefmonsters meenemen

 • #2

  Manon (vrijdag, 01 juni 2018 14:39)

  Wat kost zo'n potje dan? De kleur is inderdaad heel bijzonder zeg, je zou ook denken dat hij heel erg karamel ruikt, maar dat is gelukkig niet zo dan :)

 • #3

  Melissa (vrijdag, 01 juni 2018 14:44)

  ik gebruik geen nachtcreme. Maar als ik iets gebruik, dan liever een knijpfles

 • #4

  nicole orriens (zaterdag, 02 juni 2018 07:26)

  Eh, nee... Elke keer denk ik dat dat moet gaan doen, maar ik houd het nooit vol.

 • #5

  Jamey (zondag, 03 juni 2018 08:05)

  Ik heb echt een dicipline van 0. Echt stom want ik zou het wel moeten doen n

 • #6

  Maddy (zondag, 03 juni 2018 16:12)

  Wat een apart kleurtje zeg haha. Ik gebruik eigenlijk nooit nachtcreme

 • #7

  Mariëlle (maandag, 04 juni 2018 09:16)

  Het kleurtje vind ik erg apart, maar het lijkt me wel heerlijk ommte gebruiken. Sowieso ben ik wel een van van het merk Vichy dus. Ik zet deze op mijn uitprobeer lijstje

 • #8

  judith (maandag, 04 juni 2018 19:12)

  ik gebruik het een paar x per week, ik hou wel echt van het nachtritueel van reinigen en creme