Lifestyle

Lifestyle · 20. november 2017
Hij is er dus eigenlijk niet aan toe om het al te horen maar de kans dat hij het van andere hoort is ook niet de juiste. Een tweestrijd. Joshua heeft veel moeite met het vertrouwen van mensen en eens geschonden heb je het verspeeld en val je in de categorie niet te vertrouwen.
Lifestyle · 11. november 2017
"Jij bent niet zo bruin als Joshua maar wel bruiner dan mij" constateert Jeremiah. "Ja, dat klopt" antwoord River. Na een hele diepe zucht vervolgt ze "Wel een beetje raar, want we komen uit dezelfde buik van buikmama" Ik kan haar hersenen horen kraken in de keuken. "Wij zaten samen in de buik van buikmama Magen toch?" "Ja, dus zouden we er meer hetzelfde uit moeten zien, er klopt iets niet!"

Lifestyle · 02. november 2017
Voor River staat Halloween gelijk aan de verjaardag van buikmama. Er wordt in Nederland steeds meer aandacht besteed aan Halloween. Dat zorgt er voor dat al rond september de eerste items in de winkel verschijnen. Het startpunt voor haar om bezig te zijn met de verjaardag van buikmama. Iedere dag komt er wel een vraag voorbij. "Denk je dat ze ook cadeautjes krijgt?" "Hoe oud is ze nu?" "Zal ze blij worden als ik ook op haar feestje zou zijn?"
Lifestyle · 17. oktober 2017
"Hier hoeven we het niet over te hebben!". Een verbaasde blik aan de andere kant van de tafel was voldoende om haar van wal te laten steken. "Ik leef het liefste zonder verwachtingen, dan is alles wat je over komt gewoon een verrassing, meestal een leuke en soms een minder leuke".

Lifestyle · 28. september 2017
Ik ben opgevoed met het gegeven dat domme vragen niet bestaan, inmiddels bijna 40 jaar verder, weet ik dat deze er absoluut wel zijn.
Lifestyle · 23. september 2017
Ik vind het heerlijk om moeder te zijn maar er zijn ook aspecten aan het moederschap waar ik niet echt warm voor loop, zoals gebroken nachten, bedden verschonen in het midden van de nacht, de zoektocht naar de knuffel die plotseling verdwenen is waardoor er een sirene af lijkt te gaan en....aan zwemles.

Lifestyle · 12. september 2017
"Mam, weet je die orkaan hé, die zorgt er ook voor dat het in mijn hoofd stormt". Terwijl ik s'morgens vroeg zijn haren aan het doen ben, komt het hoge woord eruit. Bang is hij en niet zo'n klein beetje ook. Op school zag hij beelden over de orkaan die richting Florida ging en nu kan hij aan niets anders denken. Florida is niet zo maar een staat, het is de staat waar zijn biologische moeder en zus wonen. De tranen rollen al snel over zijn wangen. "Mama, ze zeiden dat er ook mensen dood kunnen...
Lifestyle · 13. juli 2017
Het had nu een naam maar daar schoot je niets mee op, daar was je heel stellig in. Je bent geen ziekte, je bent Zinsy. Je wil niet moeten leven met beperkingen, je wilt niet anders zijn, je wilt niet rekening houden met risico's.

Lifestyle · 06. juli 2017
"Mam, wat willen ouders het liefste voor hun kind?". Zinsy is de denker van het stel en stelt nooit een vraag zo maar. Ik weet dan ook zeker dat haar iets dwars zit en dat dit slechts een intro is op het daadwerkelijke verhaal. Het liefste wil iedere ouder dat zijn kind gezond en gelukkig is, antwoord ik haar. "Ja, kijk dat bedoel ik dus. Dan snap ik niet waarom iedereen zo'n ophef maakt over een rapport"
Lifestyle · 20. juni 2017
Afgelopen zaterdag was het dan zo ver. Joshua mocht voor het eerst deelnemen aan het WK adoptiekids. Een evenement, waarbij dit jaar maar liefst 850 geadopteerde kinderen uit 32 landen tegen elkaar strijden.

Meer weergeven