Renate

Renate · november 01, 2018
Het was een paar dagen voor kerst, toen ik in 2016 langs de etalage van de prachtige bloemenzaak Faas Est. liep in Leiden. De deur ging nét op slot, de werkdag zat er op voor de dames daar. De bloemenzaak gevestigd in een prachtig historisch pand, was compleet ondergedompeld in kerstsfeer, wat onmiddellijk zoveel herinneringen in mij naar bovenhaalde over de kerst in mijn jeugd en mijn liefde voor mooi gedecoreerde winkels.

Renate · oktober 20, 2018
Als geboren en getogen Haarlemse, ging ik afgelopen dinsdag compleet onverwachts naar Haarlem met een vriendin. Vergezeld van haar zoon en mijn jongste zoon.

Renate · oktober 11, 2018
In mijn vorige blog vertelde ik over mijn bezoek aan Patrick van The Interiorator. Via hem kwam ik aan een hele leuk blog klus, namelijk het behangen van mijn huiskamer met het behang van het jaar van Graham & Brown. Dat behang was de start van een weer heerlijk bezig zijn met mijn huis.

Renate · oktober 04, 2018
Deze week staat in het teken van Interieur en Design. Natuurlijk mag een bezoek aan de VT Wonen & Design beurs niet ontbreken en ga ik hier vandaag samen met Charlotte (van come on let's do this) naartoe. Ook is het deze week "The International Wallpaper week". Dit is het jaarlijkse feest van de behangindustrie en wordt samen met de ontwerpers, winkeliers en fabrikanten gevierd.

Renate · september 20, 2018
Ik probeer wekelijks met mijn jongste zoon Benja naar een grote stad in Nederland te gaan. Soms per auto, maar meestal met openbaar vervoer. Op avontuur noem ik dat en hij inmiddels ook. Benja is twee en een half en raakt net als ik al snel heel erg enthousiast van iets. Afgelopen week gingen wij naar Leiden. Ik had een afspraak gemaakt met Anne, de eigenaresse van Jut en Juul.