Come on let's do this · april 20, 2018
Naast voetballen, verstoppertje spelen enz. zijn hier thuis nog veel meer buitenspelletjes favoriet, 8 daarvan delen we deze week met jullie.

Come on let's read · april 18, 2018
Sam en Julia zijn twee muizenvrienden die de hoofdrol spelen in de boeken over het Muizenhuis. Beide muizen hebben een totaal ander karakter en vullen elkaar daarmee uitstekend aan. Het eerste boek over het Muizenhuis verscheen in 2011. De wereld waarin het Muizenhuis zich afspeelt is uniek en met geen enkel ander kinderboek te vergelijken.

Come on let's eat · april 17, 2018
Vanaf nu vind je iedere week een recept op Come on let's do this. De ene keer een traktatie, dan een keer een gezonde snack of zoals nu iets om heerlijk van te genieten!

Come on let's go there · april 16, 2018
Het Continium is hét kidsproof museum van Limburg 2018 valt op hun site te lezen, dat vraagt uiteraard om een bezoekje. Samen met mijn vijf jongste kinderen bezocht ik het en het is volgens hun, de titel zeker waard. Iets wat ze niet direct dachten toen ik ze de omschrijving voorlas. "Het museum is gewijd aan de ontwikkelingen van wetenschap en techniek in verleden, heden en toekomst", klonk hun saai in de oren en niet geschikt voor de twee jongsten maar het bleek totaal anders

Come on let's do this · april 13, 2018
Mijn oma dat was er een die je nooit meer vergeet. De meeste opa's en oma's zijn uniek en speciaal in een kinderleven maar sommige zijn net nog even extra speciaal, in die laatste categorie zat zij. Tijdens het opruimen van de zolder vond ik een doos vol met brieven van haar. Daarmee werd een vat vol herinneringen geopend.

Come on let's do this · april 12, 2018
Iedere donderdag is vanaf nu kindermodedag op Come on let's do this. We laten je dan onze leukste kindermode vondsten zien. De ene keer zullen die budget zijn, de volgende keer gelinkt aan bijvoorbeeld een thema of de mooiste nachtmode. We trappen af met 9 items voor de boys die het super doen op Koningsdag maar waarin je ook de rest van de zomer straalt.

Come on let's go there · april 11, 2018
De Keukenhof is een van de grootste publiekstrekkers van Nederland. Circa 75% van de bezoekers is afkomstig uit het buitenland. Ik ging er een dagje met de kinderen heen om het optimale lente gevoel te ervaren tussen al die prachtige bloemen.

Come on let's do this · april 09, 2018
Sinds ik kinderen heb geadopteerd besef ik mij eigenlijk pas hoe veel (vaak ook onbewust) er gediscrimineerd word. Ik had het daarover met iemand die mij daarop vroeg of ik een dna test zou aandurven, om te zien wie ik echt ben qua culturele achtergrond. Ik zei direct volmondig ja maar moet toegeven dat ik het uiteindelijk best spannend vond!

Come on let's do this · april 07, 2018
"Wij kunnen niets meer voor u doen, het spijt me" Ze gaf ons een hand. En daar stonden we dan. Onze jas was niet eens uit geweest. Het gesprek had nog geen minuut geduurd. Anderhalf jaar. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Prikken, meten, testen, janken en weer doorgaan. En dat alles was voorbij in één minuut. Ons fertiliteitstraject. Het traject dat elke dag, van uur beheerste kwam met het dichtslaan van een deur tot einde.

Come on let's do this · april 05, 2018
Het is zover, ik heb de handtekeningen gezet! Ja, ik vind het enorm spannend en nee ik weet niet wat ik exact kan gaan verwachten want geen enkele week is hetzelfde maar wat ik wel, met heel mijn hart, weet is dat ik niet, niets kan doen. Wat ga je dan doen, zul je, je afvragen.

Meer weergeven