Come on let's do this · mei 19, 2018
Zodra je gezin meer dan drie kinderen telt, val je onder grote gezinnen, De 10 dingen die wij het vaakst te horen krijgen als groot gezin, lees je hier!

Come on let's do this · mei 18, 2018
Jeremiah gaf antwoord op de vragen van de mijn mama-invulpagina. Ben jij benieuwd wat zijn antwoorden waren of lijkt het je ook leuk om dit samen met je zoon of dochter te doen, neem dan snel een kijkje. Onderaan de pagina vind je een downloadknop voor de invulpagina.

Come on let's do this · mei 17, 2018
Ze was toch maar 10 dagen oud toen je haar adopteerde, dan zal ze er wel nooit last van hebben. Iets wat vaak gezegd en gedacht word maar ook als je heel jong bent als je geadopteerd word, zijn er momenten waar je gewoon simpel weg denkt "Adoptie is stom!".

Come on let's go there · mei 16, 2018
Afgelopen maandag was ik op uitnodiging van het Erfgoedfestival te gast tijdens de preview-tour van het programma van 2018 "Over Grenzen van Gelderland". Wat een prachtige verzameling van activiteiten vinden er plaats tijdens dit festival dat van 23 mei tot en met 22 juli 2018 plaatsvind. Op 23 mei is de feestelijke opening in Arnhem met het spectaculaire Spel zonder Grenzen. Een festival waarbij je Grenzeloos kunt gaan genieten van meer dan tweehonderd activiteiten.

Come on let's test this · mei 15, 2018
Ik mocht de JouwBox testen. Een doos vol met 12 producten, geselecteerd door Ralph Moorman. Alle producten had ik nog nooit eerder gebruikt. Van één van de producten ben ik echt fan geworden deze heb ik al bijbesteld maar één is er ook nog niet getest omdat de geur mij aan paardenvoer doet denken, benieuwd welke dat is en of ik het toch ga testen?

Come on let's do this · mei 12, 2018
Morgen is het moederdag. Voor sommige een prachtige dag, voor andere een dag met een pijnlijke rand. Mij geeft het altijd een dubbel gevoel. Drie van mijn kinderen kwamen in mijn leven doordat twee dappere vrouwen de zware keuze maakten om hun kind niet enkel het leven te schenken maar hun kind ook kansen te geven die zij het niet konden geven. Op moederdag denk ik nog meer als anders aan deze twee fantastische moeders.

Come on let's test this · mei 11, 2018
Op 19 april mocht ik te gast zijn bij het event van Vichy en La Roche-Posay. Na een mooie presentatie van de producten en een hapje en een drankje ging ik huiswaarts met een flink aantal producten om te testen. Volgende week lees je meer over de diverse producten van Vichy en de week erop over de producten van La Roche-Posay. Echter één van de producten verdient echt een ereplaatsje.

Come on let's go there · mei 08, 2018
Niet iedere reist op dezelfde manier. De een bereid alles voor, leest alles wat los en vast zit over de bestemming waar hij heen gaat en de ander pakt enkel zijn koffer en ticket en ziet wel wat er op hem afkomt. Ik zelf val in de eerste categorie. Mijn dochter in de laatste. Samen reizen vormt dan de ideale mix!

Come on let's do this · mei 06, 2018
Eerder was te lezen hoe Natasja uitkwam bij adoptie, en kon je meelezen hoe de fertiliteitsbehandelingen haar leven jarenlang op zijn kop zette. In deze blog lees je één van de grootste ergernissen van haar -en vele andere vrouwen.

Come on let's do this · mei 02, 2018
Morgen is het dan zover. Ik zou liegen, als ik zei dat ik er naar uit keek. In tegendeel, ik zie er tegen op. Het beeld dat ik er bij heb, is gewoon zo anders als dat ik mij voel, als dat ik mij wil voelen.

Meer weergeven