Come on let's do this

Come on let's do this · mei 19, 2018
Zodra je gezin meer dan drie kinderen telt, val je onder grote gezinnen, De 10 dingen die wij het vaakst te horen krijgen als groot gezin, lees je hier!

Come on let's do this · mei 18, 2018
Jeremiah gaf antwoord op de vragen van de mijn mama-invulpagina. Ben jij benieuwd wat zijn antwoorden waren of lijkt het je ook leuk om dit samen met je zoon of dochter te doen, neem dan snel een kijkje. Onderaan de pagina vind je een downloadknop voor de invulpagina.

Come on let's do this · mei 17, 2018
Ze was toch maar 10 dagen oud toen je haar adopteerde, dan zal ze er wel nooit last van hebben. Iets wat vaak gezegd en gedacht word maar ook als je heel jong bent als je geadopteerd word, zijn er momenten waar je gewoon simpel weg denkt "Adoptie is stom!".

Come on let's do this · mei 12, 2018
Morgen is het moederdag. Voor sommige een prachtige dag, voor andere een dag met een pijnlijke rand. Mij geeft het altijd een dubbel gevoel. Drie van mijn kinderen kwamen in mijn leven doordat twee dappere vrouwen de zware keuze maakten om hun kind niet enkel het leven te schenken maar hun kind ook kansen te geven die zij het niet konden geven. Op moederdag denk ik nog meer als anders aan deze twee fantastische moeders.

Come on let's do this · mei 06, 2018
Eerder was te lezen hoe Natasja uitkwam bij adoptie, en kon je meelezen hoe de fertiliteitsbehandelingen haar leven jarenlang op zijn kop zette. In deze blog lees je één van de grootste ergernissen van haar -en vele andere vrouwen.

Come on let's do this · mei 02, 2018
Morgen is het dan zover. Ik zou liegen, als ik zei dat ik er naar uit keek. In tegendeel, ik zie er tegen op. Het beeld dat ik er bij heb, is gewoon zo anders als dat ik mij voel, als dat ik mij wil voelen.

Come on let's do this · april 30, 2018
Geluk kun je in alles vinden. In die zonnestraal die s'morgens zich tussen de gordijnen door je bed weet te vinden, dat appje van die vriendin die je met een paar woorden laat weten dat ze er altijd voor je is of de geur van een vers gebakken appeltaart, gelukkig zijn kan zo makkelijk zijn. Het is een heel ander verhaal als je huis en haard hebt moeten verlaten om veiligheid op te zoeken voor je gezin.

Come on let's do this · april 20, 2018
Naast voetballen, verstoppertje spelen enz. zijn hier thuis nog veel meer buitenspelletjes favoriet, 8 daarvan delen we deze week met jullie.

Come on let's do this · april 13, 2018
Mijn oma dat was er een die je nooit meer vergeet. De meeste opa's en oma's zijn uniek en speciaal in een kinderleven maar sommige zijn net nog even extra speciaal, in die laatste categorie zat zij. Tijdens het opruimen van de zolder vond ik een doos vol met brieven van haar. Daarmee werd een vat vol herinneringen geopend.

Come on let's do this · april 12, 2018
Iedere donderdag is vanaf nu kindermodedag op Come on let's do this. We laten je dan onze leukste kindermode vondsten zien. De ene keer zullen die budget zijn, de volgende keer gelinkt aan bijvoorbeeld een thema of de mooiste nachtmode. We trappen af met 9 items voor de boys die het super doen op Koningsdag maar waarin je ook de rest van de zomer straalt.

Meer weergeven