Come on let's do this

Come on let's do this · april 20, 2018
Naast voetballen, verstoppertje spelen enz. zijn hier thuis nog veel meer buitenspelletjes favoriet, 8 daarvan delen we deze week met jullie.

Come on let's do this · april 13, 2018
Mijn oma dat was er een die je nooit meer vergeet. De meeste opa's en oma's zijn uniek en speciaal in een kinderleven maar sommige zijn net nog even extra speciaal, in die laatste categorie zat zij. Tijdens het opruimen van de zolder vond ik een doos vol met brieven van haar. Daarmee werd een vat vol herinneringen geopend.

Come on let's do this · april 12, 2018
Iedere donderdag is vanaf nu kindermodedag op Come on let's do this. We laten je dan onze leukste kindermode vondsten zien. De ene keer zullen die budget zijn, de volgende keer gelinkt aan bijvoorbeeld een thema of de mooiste nachtmode. We trappen af met 9 items voor de boys die het super doen op Koningsdag maar waarin je ook de rest van de zomer straalt.

Come on let's do this · april 09, 2018
Sinds ik kinderen heb geadopteerd besef ik mij eigenlijk pas hoe veel (vaak ook onbewust) er gediscrimineerd word. Ik had het daarover met iemand die mij daarop vroeg of ik een dna test zou aandurven, om te zien wie ik echt ben qua culturele achtergrond. Ik zei direct volmondig ja maar moet toegeven dat ik het uiteindelijk best spannend vond!

Come on let's do this · april 07, 2018
"Wij kunnen niets meer voor u doen, het spijt me" Ze gaf ons een hand. En daar stonden we dan. Onze jas was niet eens uit geweest. Het gesprek had nog geen minuut geduurd. Anderhalf jaar. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Prikken, meten, testen, janken en weer doorgaan. En dat alles was voorbij in één minuut. Ons fertiliteitstraject. Het traject dat elke dag, van uur beheerste kwam met het dichtslaan van een deur tot einde.

Come on let's do this · april 05, 2018
Het is zover, ik heb de handtekeningen gezet! Ja, ik vind het enorm spannend en nee ik weet niet wat ik exact kan gaan verwachten want geen enkele week is hetzelfde maar wat ik wel, met heel mijn hart, weet is dat ik niet, niets kan doen. Wat ga je dan doen, zul je, je afvragen.

Come on let's do this · maart 27, 2018
Vanaf nu vind je op Come on let's do this iedere maand een 10 dingen lijstje. Dit keer een lijstje met 10 dingen, die je gewoon niet meer moet vragen aan mij en al helemaal niet als mijn kinderen er bij zijn!

Come on let's do this · maart 23, 2018
Gisteren is ze zes geworden. Ondanks dat ze niets heeft met cadeautjes enz., keek ze al weken uit naar haar verjaardag. Op deze dag denk ik nog meer dan anders aan haar buikmama en herbeleef ik het moment dat het telefoontje kwam dat er een klein, dapper meisje was geboren waarvan ik moeder mocht worden.

Come on let's do this · maart 21, 2018
We maken uitnodigingen voor River haar verjaardag. Al snel komen de eerste namen op haar lijstje, dan zucht ze een paar keer diep en vraagt mij of ik het adres van een piloot heb. Ik kijk haar niet begrijpend aan en dan steekt ze van wal. "Ik heb dat adres echt nodig hoor mama, want dan kan ik hem uitnodigen en als hij dan vraagt of hij ook een cadeautje voor mij mee moet nemen, dan kan ik zeggen: Nee, maar wil je iemand ophalen voor mijn feestje". Het kwartje begint te vallen bij mij.

Come on let's do this · maart 14, 2018
Ik krijg zoveel lieve berichtjes met vragen wat er nu precies met River is gebeurt dat ik jullie graag allemaal op de hoogte breng wat er precies heeft plaatsgevonden. Samen met mijn vijf jongste kinderen was ik een midweek op vakantie in Limburg. We waren daar onder andere om wat dingen te bezoeken voor het blog. Zo ook die donderdag.

Meer weergeven