Come on let's test this

Come on let's test this · mei 15, 2018
Ik mocht de JouwBox testen. Een doos vol met 12 producten, geselecteerd door Ralph Moorman. Alle producten had ik nog nooit eerder gebruikt. Van één van de producten ben ik echt fan geworden deze heb ik al bijbesteld maar één is er ook nog niet getest omdat de geur mij aan paardenvoer doet denken, benieuwd welke dat is en of ik het toch ga testen?

Come on let's test this · mei 11, 2018
Op 19 april mocht ik te gast zijn bij het event van Vichy en La Roche-Posay. Na een mooie presentatie van de producten en een hapje en een drankje ging ik huiswaarts met een flink aantal producten om te testen. Volgende week lees je meer over de diverse producten van Vichy en de week erop over de producten van La Roche-Posay. Echter één van de producten verdient echt een ereplaatsje.

Come on let's test this · april 28, 2018
Op instagram liep ik tegen een actie aan waarbij mensen gezocht werden die een wanddecoratie van Saal-Digital wilden testen. Ik schreef mij in en had direct de volgende dag al antwoord. Ik kreeg 50 euro waarmee ik zelf mocht bepalen wat voor een wanddecoratie ik wilden testen.

Come on let's test this · november 15, 2017
Met 6 kinderen in huis probeer ik, om de dagelijkse troep nog enigszins te beperken, zoveel mogelijk te minimaliseren. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er nog niet echt een ster in ben maar het begin is er. Ik probeer, in ieder geval, bij de aanschaf van nieuwe producten, te letten op hoe multifunctioneel het gebruikt kan worden. De tas die ik van Form_ Nomadstudio mocht testen voldoet hier in ieder geval aan.

Come on let's test this · november 05, 2017
Niets lekkerder dan op zondag een pyamadag houden met de kinderen. Na een week vol werk, school, zwemles, sporten, speelafspraakjes enz. heerlijk niets doen en enkel genieten. Dat je op zo'n pyamadag dan ook nog een leuke pyama aan hebt en dat die ook nog eens heerlijk zit is dan mooi meegenomen.

Come on let's test this · september 25, 2017
Voorlezen is een van de dingen die ik het liefste doe met de kinderen. In het kader van je kunt nooit genoeg boeken hebben, mocht een boek van Giraf en vriendjes dan ook zeker niet ontbreken in de boekenkast. Het boek dat we uitkozen, was Giraf schrijft. Een zeer toepasselijk onderwerp voor River die druk bezig is met het ontdekken van letters.

Come on let's test this · september 18, 2017
Mam, besef je je dat ik geen klein kind meer ben. Ik kreeg net een geweldige lieve mail van Vingino maar Kyana heeft er een hard hoofd in dat er bij hun in de collectie toffe items zitten voor meiden van 14.

Come on let's test this · mei 11, 2017
Ik ben absoluut fan van Noeser en dat vind je dan ook zeker ieder seizoen bij de twee jongste terug in de kast. De prints zijn altijd net even anders en wat ik vooral erg fijn vind is dat ze uitsluitend met biologisch katoen werken.

Come on let's test this · april 03, 2017
Er werd een prachtige prijs weggegeven bij Kindermodeblog dus waagde ik ook een kans. Aangezien ik nog nooit iets had gewonnen was ik het eigenlijk al weer vergeten totdat ik getagd werd in het bericht met de winnaars. Samen met Joshua ging ik op pad voor een persoonlijk styling advies en mocht hij kleding uitzoeken bij America Today. Het hebben van een groot gezin brengt met zich mee dat er niet heel veel een op een momenten met de kinderen zijn, iets wat ik wel als erg belangrijk en leuk...