Come on show your true colors · februari 22, 2018
Niet alleen is zij trotse moeder van Bram, die via adoptie in haar leven terecht kwam maar heeft zij inmiddels ook een passie ontwikkelt om mensen duidelijk te maken hoe dapper het is om je kind af te staan. Je kind afstaan doet niemand zonder reden, redenen waarom kunnen we allemaal invullen. Jammer daarbij is, dat vele vergeten dat die redenen niet zomaar zijn ontstaan.

Come on let's eat · februari 19, 2018
Ik heb er hele goede nieuwe vrienden bij Fred, Billy, Gus, Betty, Coco en Sue, ik hoop dat we elkaar nog heel vaak mogen ontmoeten!.

Voor de mensen die mij goed kennen, moet dit een enorm hilarisch gezicht zijn geweest. Charlotte, die maar voor een ding echt bang is (vogels). in gesprek met een meeuw. Wat die mensen ook weten, is dat ik gek ben op het ontdekken van nieuwe merken. Mijn angst werd even opzij gezet, voor een gesprek met Gully, over het merk waar hij het boegbeeld van is, The Harbour Kids.

Come on let's go there · februari 12, 2018
Afgelopen woensdag zat ik in het van Beresteyn theater samen met River klaar voor de vakantieshow van Ernst en Bobbie. Terwijl de gordijnen nog dicht zaten en de zaal vol stroomden dwaalde mijn gedachten af naar hoe ik ruim 15 jaar geleden zo zat met Djimon naast mij. Wat was hij een grote fan, het waren zijn grote helden op dat moment. Door zijn ASS vond hij andere kinderseries soms moeilijk te begrijpen, de grappen kwamen bij hem totaal anders binnen.

Come on let's eat · februari 09, 2018
Enkele reacties van de kinderen: "Het ziet er als echt snoep uit" "Gelukkig het smaakt echt als snoep" "He, dit is echt lekker!" "Hoe kan het naar appeltaart smaken terwijl het alleen een soort schilletje is?"

Come on let's do this · februari 06, 2018
Hij is erg stil en bij iemand met volume standje hard, valt dat extra op. Terwijl ik de auto parkeer, kijkt hij mij aan met hele grote ogen. "Mam, P zegt dat jij mij hebt gekocht en omdat ik bruin ben en jij wit, ben ik dus een soort slaaf". Ik weet niet wat ik hoor en kan dan ook eerst alleen maar uitbrengen, "natuurlijk niet mannetje".

Vandaag was ik op bezoek bij Lucky Leaf, een kinderkledinglabel dat opgericht is door Marloes Klok-Krabshuis. Zij verkoopt handgemaakte stoere kinderkleding in de maten 62 t/m 116. Voor de naam Lucky Leaf is niet zomaar gekozen.


Come on let's do this · januari 15, 2018
Ken je dat, dat je een vraag krijgt waarvan je in eerste instantie denkt "oh, dat is simpel", maar waar je uiteindelijk geen antwoord op kan geven, waar je, je volledig in kunt vinden. Ik kreeg meerdere keren (eigenlijk best vaak) via een pb de vraag: Wat voor een moeder ben jij? Als eerste schieten mij dan enkele steekwoorden te binnen zoals liefhebbend, zorgzaam, betrouwbaar enz. Die dekken de lading uiteraard totaal niet.

januari 11, 2018
Dat een merk iedere dag weer volop aan de slag gaat en een prachtig product neerzet zien de meeste mensen maar wat ons zo interesseert is waarom ze dat doen. Wat is hun passie, hun motivatie om dit te doen. Een product/merk ontstaat niet zo maar, daar is lang over nagedacht, plannen zijn bijgeschaafd en toen is er voor de volle 100% voor gegaan.

Meer weergeven