Ondernemerscoaching, evenementenorganisatie, social media training en meer.

Social media training voor bedrijven.

Wil jij meer doen met social media voor je bedrijf en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, dan is één van de workshops die Come on let's do this aanbied, zeker een must voor jou!

Social media is niet meer weg te denken uit de maatschappij en kan ieder bedrijf die boost geven waar het naar op zoek is. 

Tijdens de workshops, die op diverse locaties in Nederland worden georganiseerd, ga jij aan de slag met een strategie voor jouw eigen bedrijf.

Naast veel tips en tricks, is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en gaan we direct praktisch aan de slag. 

De workshops worden op diverse, goed bereikbare locaties in Nederland gegeven. Een heerlijke lunch is inbegrepen.

We werken in kleine groepjes (maximaal 8 personen) zodat er veel individuele aandacht is. 

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer weten of je direct inschrijven, stuur dan een mail naar Come-on-lets-do-this@hotmail.com

Evenementen organisatie.

Come on let's do this organiseert diverse evenementen gedurende het gehele jaar.

Daarbij kunt u denken aan een festival waarop u een stand kunt huren, met uw foodtruck aanwezig kunt zijn of waarvoor u zich kunt aanmelden om het entertainment te verzorgen.

We organiseren jaarlijks een groot overdekt evenement waarop de online markt, offline gaat en daarmee zichtbaar wordt voor de consument. 

Twee keer per jaar organiseren wij de instagram lunch. Hiervoor kunnen actieve instagrammers, bloggers, influencers zich opgeven.

Tijdens de uitgebreide lunch ontvangen zij een goodiebag. Bij ieder artikel in de goodiebag zullen wij informatie omtrent het product of het bedrijf geven, zodat het product ook duidelijk door hun, overgebracht kan worden aan hun volgers.

Mocht u zelf deze korte presentatie willen geven dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Een keer per jaar organiseren we een lunch voor onze volgers, eveneens met een goodiebag. Per lunch zijn 12 kaarten beschikbaar.

We organiseren tevens events uitsluitend voor ondernemers. Hier kunnen zij elkaar in diverse settings treffen.

De mogelijkheden bestaan oa uit het bijwonen van een lezing tot het samen sparren tijdens een goed verzorgde lunch.

Wilt u op de hoogte blijven van de evenementen die wij verzorgen, meld u dan nu aan voor de ondernemers-nieuwsbrief via come-on-lets-do-this@hotmail.com