Boek reviews

Heb jij je wel eens afgevraagd wanneer een gevoel begon of waardoor het eindigde? Soms zit iets gewoon in je dat een weg zoekt en waaraan je wel moet toegeven. Renata Moi deed dat. Haar verhaal is een eyeopener voor iedereen die de intentie heeft "goed te doen".

Een prachtig prentenboek voor als er een broertje of zusje op komst is of om uit te leggen hoe een baby in de buik groeit. Wie weet ben jij degene die dit boek straks thuis heeft. Lees snel hoe je kans maakt!

Leef als een luiaard van Jennifer McCartney is een boek vol tips voor een superlangzaam leven. Door dit boek kun je je laten inspireren door de manier van leven van de luiaard. Doelbewust, gefocust maar altijd ontspannen.

Een prachtig boek van de auteur van de bestseller van Voor jou. Deze roman is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een verhaal over de levens en liefdes van 5 uitzonderlijke vrouwen.

Vanaf woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari staat heel Nederland in het teken van voorlezen. Niet alleen omdat het heel belangrijk is maar ook omdat het heel erg leuk is. Ieder jaar worden de 10 beste prentenboeken van dat jaar gekozen. Dit zijn de winnende prentenboeken van 2020.

In Nederland zijn veel multiculturele adoptie- en pleeggezinnen. In zestien interviews worden in woord en beeld jongeren geportretteerd die opgroeien in zo'n gezin.

In Groener gras, een grappige en ontroerende liefdesroman, gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers....op zichzelf. En neemt wraak.

Toen ik dit boek zag leek mij dat direct een leuke manier om met het hele gezin bezig te zijn om een positieve bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Of dat ons nu lukt en wat wij van het boek vinden, lees je hier. En....ik mag een exemplaar weggeven!

Toen is zag dat er een nieuw deel was verschenen in de Shopaholic-reeks over Becky Bloomwood was ik erg nieuwsgierig. Was dit net zo'n feelgood boek als de rest van de serie?

De winter is het ultieme moment om lekker voor te lezen. Samen op de bank of lekker in bed. De twee prentenboeken komen van de grote stapel kerstboeken die hier in huis te vinden zijn. Beide totaal verschillend maar prachtig.

Meer weergeven