Boek reviews

Review: Zondagsleven van Judith Visser.
Zondagsleven is herkenbaar, meeslepend en ontwapenend. Een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent. Zondagsleven is een prachtig vervolg op het eerder verschenen Zondagskind, een absolute aanrader.

Review: De Gorgels en het geheim van de gletsjer
Ben je op zoek naar een leuk boek vol humor, fantasie en spanning dan is dit boek een absolute aanrader! Jochem Myjer heeft ook met dit boek over de Gorgels weer laten zien wat een geweldige kinderboekenschrijver hij is.

Review: Waterland van Suzanne Vermeer.
Waterland is een spin-off van het eerder verschenen boek Souvenir van Suzanne Vermeer. Een enigszins voorspelbaar boek maar een lekker boek voor tussendoor.

Review: Het Groot-Niet-Te-Vermijden Dierenfeitjes-Boek
River is stapelgek op dieren en weetjes. Het liefst weetjes die een beetje apart zijn. Dit boek was dan ook een schot in de roos. Een boek waar je niet in uitgelezen en gekeken raakt.

Review: Souvenir van Suzanne Vermeer.
Ik heb al heel wat boeken van Suzanne Vermeer gelezen. Niet allemaal vond ik ze even goed maar er zaten absoluut een paar hele leuke boeken tussen. Laatst las ik Souvenir van Suzanne Vermeer, wat mij betreft een aanrader.

Knokken voor een kans van Willemijn de Weerd is een indrukwekkend kinderboek over een moedig gevecht tegen de armoede.

Toen ik puber was keek iedereen Goede Tijden, Slechte Tijden en iedereen wist wie Arnie en Peter waren. Beide gingen uiteindelijk een andere kant op. Veel mensen zullen zich nog het moment kunnen herinneren dat het bericht kwam dat Antonie Kamerling een einde aan zijn leven had gemaakt. Zijn vrouw en twee kinderen bleven achter. In dit boek gaat zijn zoon, Merlijn Kamerling, op een open, eerlijke en ontroerende wijze op zoek naar wie zijn vader was. Dit boek is een echte aanrader!

Een tijd geleden schreef ik over het feit dat Joshua geen fanatieke lezer is maar opeens een boek verslond. Het was de eerste graphic novel van Donald Duck en hij was direct fan. 22 september kwam het tweede deel uit en Donald Duck stuurde hem het op. Dolgelukkig was hij en reuze benieuwd of dit deel net zo leuk was als het eerste. Donald Duck had ook nog een andere verrassing voor hem.

Soms lees je een boek dat je enorm aangrijpt en je geboeid houdt tot de laatste bladzijde. Het huis voor ongewenste meisjes van Joanna Goodman is absoluut zo'n boek.

Vrijwel iedereen heeft wel eens gehoord van de zeven zussen serie van Lucinda Riley. Ze schreef nog veel meer prachtige boeken waaronder De lavendeltuin. Een adembenemend verhaal over familiegeheimen en loyaliteit in oorlogstijd.

Meer weergeven