Boek reviews

Boek reviews · januari 13, 2020
In Nederland zijn veel multiculturele adoptie- en pleeggezinnen. In zestien interviews worden in woord en beeld jongeren geportretteerd die opgroeien in zo'n gezin.

Boek reviews · januari 06, 2020
In Groener gras, een grappige en ontroerende liefdesroman, gaat een vrouw vreemd, waarna ze haar eigen man beter leert kennen dan ooit. Ze wordt jaloers....op zichzelf. En neemt wraak.

Boek reviews · januari 02, 2020
Toen ik dit boek zag leek mij dat direct een leuke manier om met het hele gezin bezig te zijn om een positieve bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Of dat ons nu lukt en wat wij van het boek vinden, lees je hier. En....ik mag een exemplaar weggeven!

Boek reviews · december 23, 2019
Toen is zag dat er een nieuw deel was verschenen in de Shopaholic-reeks over Becky Bloomwood was ik erg nieuwsgierig. Was dit net zo'n feelgood boek als de rest van de serie?

Boek reviews · december 18, 2019
De winter is het ultieme moment om lekker voor te lezen. Samen op de bank of lekker in bed. De twee prentenboeken komen van de grote stapel kerstboeken die hier in huis te vinden zijn. Beide totaal verschillend maar prachtig.

Boek reviews · december 09, 2019
"Er zijn baby's achter in de tuin. Zorg goed voor mijn baby's". In deze thriller weet Linda Green vanaf de eerste bladzijde te boeien. De vragen die boven komen rijzen blijven tot bijna het einde onbeantwoord. Een vlot geschreven boek dat niet geschreven is als de meeste thrillers maar ondanks dat een echte pageturner is.

Boek reviews · december 02, 2019
Een prachtige jeugdroman is Het zoeken van Vera. Op een prachtige wijze is de schrijver er in geslaagd om te laten zien hoe ieder op zijn eigen wijze om gaat met levensvragen en verlies maar dat je elkaar daarbij niet uit het oog mag verliezen. Een echte aanrader voor iedereen vanaf 13 jaar.

Boek reviews · november 26, 2019
Ik wil graag dat mijn kinderen gezond eten maar bij veel boeken over gezonde voeding haak ik al na enkele bladzijden af. Als werkende moeder van zes heb ik echt geen tijd om langs drie winkels te moeten voor de ingrediënten om daarna anderhalf uur in de keuken te staan en zodra er een wijzende vinger aan te pas komt haak ik helemaal af. Iedereen wil gezonde voeding voor zijn kind maar dan wel op een manier die haalbaar is. Dit boek laat zien dat, dat mogelijk is!

Boek reviews · oktober 31, 2019
In heel veel kinderboeken staan nog veel ouderwetse clichés, zeker als het meisjes betreft. Met de boeken van Mo's daughters willen ze laten zien aan kinderen dat er een wereld is, zonder hokjes. In deze prachtige prentenboeken spelen ondernemende en stoere meisje de hoofdrol. De serie bestaat uit 5 personages, zodat ieder meisje zich kan identificeren met een held uit de serie.

Boek reviews · oktober 23, 2019
In het boek "Hechtingsmonster in de klas" vind je naast een zeer heldere uitleg over hechtingsproblematiek ook 25 tips hoe je met meer plezier en minder moeite lesgeeft aan kinderen met hechtingsproblemen. Is het dan een boek dan enkel geschikt voor leerkrachten? Nee, zeker niet! Wist jij dat er in Nederland ieder jaar 40.000 kinderen met deze diagnose te maken krijgen?

Meer weergeven