Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · augustus 11, 2018
Ik reis graag en veel met de kinderen. Soms gaan we met zijn allen, soms ga ik er met een of twee op pad. Reizen met kinderen is anders als alleen of met een vriendin op pad gaan maar minstens net zo leuk. Het isecht op iedere leeftijd goed mogelijk om met een kind te reizen, zowel korte trips in Nederland als verre reizen waarbij je uren in het vliegtuig zit of met overstappen te maken krijgt. Hier vind je 10 tips die bijdrage aan een zorgeloze vakantie!

Reizen en uitstapjes · juli 02, 2018
Wildlands in Emmen, iedereen heeft er wel een mening over. De één vind het wel een dierentuin, de ander totaal niet. De een mist de oude dierentuin, de ander vind dit veel fijner voor de dieren. De eerste keer dat ik er kwam was het een beetje een grijze dag en ik had na afloop het idee in een mooi maar leeg park gelopen te hebben.

Reizen en uitstapjes · mei 30, 2018
Enkele weken geleden ging ik samen met mijn oudste dochter voor een paar dagen naar Madrid. De keuze voor Madrid werd eigenlijk gemaakt op basis van de prijs van de vliegticket maar al na één dag wisten wij Madrid is een absolute aanrader!

Reizen en uitstapjes · mei 16, 2018
Afgelopen maandag was ik op uitnodiging van het Erfgoedfestival te gast tijdens de preview-tour van het programma van 2018 "Over Grenzen van Gelderland". Wat een prachtige verzameling van activiteiten vinden er plaats tijdens dit festival dat van 23 mei tot en met 22 juli 2018 plaatsvind. Op 23 mei is de feestelijke opening in Arnhem met het spectaculaire Spel zonder Grenzen. Een festival waarbij je Grenzeloos kunt gaan genieten van meer dan tweehonderd activiteiten.

Reizen en uitstapjes · mei 08, 2018
Niet iedere reist op dezelfde manier. De een bereid alles voor, leest alles wat los en vast zit over de bestemming waar hij heen gaat en de ander pakt enkel zijn koffer en ticket en ziet wel wat er op hem afkomt. Ik zelf val in de eerste categorie. Mijn dochter in de laatste. Samen reizen vormt dan de ideale mix!

Reizen en uitstapjes · april 16, 2018
Het Continium is hét kidsproof museum van Limburg 2018 valt op hun site te lezen, dat vraagt uiteraard om een bezoekje. Samen met mijn vijf jongste kinderen bezocht ik het en het is volgens hun, de titel zeker waard. Iets wat ze niet direct dachten toen ik ze de omschrijving voorlas. "Het museum is gewijd aan de ontwikkelingen van wetenschap en techniek in verleden, heden en toekomst", klonk hun saai in de oren en niet geschikt voor de twee jongsten maar het bleek totaal anders

Reizen en uitstapjes · april 11, 2018
De Keukenhof is een van de grootste publiekstrekkers van Nederland. Circa 75% van de bezoekers is afkomstig uit het buitenland. Ik ging er een dagje met de kinderen heen om het optimale lente gevoel te ervaren tussen al die prachtige bloemen.

Reizen en uitstapjes · april 03, 2018
In Venlo vind je het Limburgs museum. Een museum waar voor iedere leeftijd wat te doen is. Het museum heeft naast de vaste tentoonstellingen ook een wisselende tentoonstelling. Op dit moment is dat een tentoonstelling over de kinderboeken van Paul van Loon.

Reizen en uitstapjes · maart 17, 2018
Het inchecken gaat snel. Daarna rijd ik naar het huisje. Terwijl ik de deur open doe slaat de schrik mij om het hart. Ik ben echt niet heel kieskeurig maar het lijkt wel alsof ik een studentenhuis ben binnen gewandeld, waar de herinneringen aan een flink feest, zijn sporen hebben achtergelaten. Van voetstappen op de muur, tot gaten in de deuren. Van een gescheurde bank tot een kapot bed.

Reizen en uitstapjes · februari 12, 2018
Afgelopen woensdag zat ik in het van Beresteyn theater samen met River klaar voor de vakantieshow van Ernst en Bobbie. Terwijl de gordijnen nog dicht zaten en de zaal vol stroomden dwaalde mijn gedachten af naar hoe ik ruim 15 jaar geleden zo zat met Djimon naast mij. Wat was hij een grote fan, het waren zijn grote helden op dat moment. Door zijn ASS vond hij andere kinderseries soms moeilijk te begrijpen, de grappen kwamen bij hem totaal anders binnen.

Meer weergeven