Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · 19. oktober 2017
Vorige week vrijdagochtend was het zover en stond ik met een ingepakte koffer klaar om opgehaald te worden door Heidi. Het was 6:00 uur maar inmiddels had ik de koffer al meerdere malen geopend om te checken of ik datgene bij mij had wat ik nodig zou hebben, om hem vervolgens weer te sluiten, want ja, wat heb je nodig als je niet weet wat je gaat doen.
Reizen en uitstapjes · 20. september 2017
Ik ben een van die mensen die het liefst alle touwtjes in handen houd. Niet omdat ik de ander niet vertrouw of denk dat ik het beter kan maar simpelweg omdat ik dan weet wat ik kan verwachten.

Reizen en uitstapjes · 01. juni 2017
Regelmatig vragen mensen zich hardop af of er wel wat te doen is in het hoge Noorden van het land, nou dat is er volop! Het is al weer enkele weken geleden dat wij met zijn allen naar Aquazoo gingen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik niet echt stond te trappelen om er heen te gaan.
Reizen en uitstapjes · 21. mei 2017
Dit jaar was Kyana de enige binnen het gezin die twee weken meivakantie had. Die gelegenheid hebben we direct aangegrepen om er lekker met zijn tweetjes op uit te gaan. We besloten samen, om er een sport van te maken, om te kijken hoe we met een klein budget samen enkele dagen op pad konden. In plaats van eerst te kijken waar we heen wilden, lieten we de prijs van de vliegtickets bepalen waar we heen zouden gaan.

Reizen en uitstapjes · 11. april 2017
Afgelopen weekend was het dan zover, de aftrap van het afstrepen van mijn meterslange bucketlist. Rond 7 uur vertrokken mijn vriendin en ik richting Berlijn. Wat een autorit van 4,5 uur had moeten zijn werd een rit van ruim 8 uur. Urenlang stonden we gewoon echt stil op de snelweg. Gelukkig hebben we altijd genoeg te kletsen en toen we langs het afschuwelijke ongeluk kwamen dat de file veroorzaakten konden we alleen maar dankbaar zijn dat wij slechts enkele uren oponthoud hadden maar nog wel de...