Reizen en uitstapjes

Overnachten in Het Pioniershuisje in Frederiksoord.
Mijn beste vriendin en ik zijn jaren geleden gestopt met het geven van cadeautjes aan elkaar. We geven elkaar herinneringen. Dat kan van alles zijn. We verrassen de ander met iets samen doen en zeggen na afloop altijd tegen elkaar; Dit is weer een prachtig verhaal voor als we in het bejaardentehuis zitten. Laatst kreeg ik voor mijn verjaardag een nachtje weg in Frederiksoord op een wel heel bijzondere locatie in een minstens net zo bijzondere accommodatie.

Overnachten in een safaritent bij het Toppershoedje
Waar sliepen jullie? Lag het echt zo dicht bij het strand als het leek op de foto's? Was de tent geschikt voor een groot gezin? Hoe was camping het Toppershoedje? Er kwamen ongelooflijk veel vragen binnen toen we in Ouddorp verbleven in een safaritent op het Toppershoedje. Hoog tijd dus om een eerlijke review te schrijven.

Een uitje vinden dat voor alle gezinsleden leuk is, is niet zo eenvoudig als de leeftijden zo uiteen lopen. We gingen laatst naar Madurodam en dat bleek een perfect familieuitje. Wat je er allemaal kunt doen en hoe de corona-maatregelen zijn lees je hier!

Die tipi in de tuin begon als een grapje maar wat heeft het hier thuis al veel functies gehad, van slaapplek tot werkplek, van plek waar spannende verhalen nog leuker zijn om elkaar te vertellen tot een plekje voor jezelf. Die tipi bleek multifunctioneel! Ook jij kunt een tipi in je tuin hebben en ik heb daarvoor een speciale kortingscode voor jullie.

Wie ons op Instagram volgt heeft de tipi's al veelvuldig voorbij zien komen. Iedere dag krijg ik er wel vragen over binnen. Van wat kost het tot hoeveel mensen passen er in een tipi? In dit blog zal ik op de meest gestelde vragen antwoord geven. Wil je iets anders over de tipi's weten laat het mij dan weten. Lijkt het jou ook leuk om een tipi in je tuin te hebben, houd ons dan goed in de gaten wat ik mag binnenkort iets heel leuks gaan weggeven!

Reizen ik houd ervan. Niet allen het zijn op de plek van bestemming maar ook de voorpret. Het uitzoeken wat je wilt gaan zien, wat je wilt gaan doen, je verheugen op die unieke plekken om te overnachten, zalig vind ik dat. Reizen was iets wat ik veel deed, het coronavirus heeft daar verandering in gebracht.

Een museum bezoeken zit er nog even niet in maar er is online heel veel leuks te beleven bij musea. We verzamelde onze favorieten, hebben een paar super toffe kleurplaten om te downloaden verzameld en zochten uit hoe het nu gaat met je Museumkaart nu je hem niet kunt gebruiken.

Ook in Groningen heb je prachtige bloemenvelden. Ze zijn niet zo uitgestrekt en bekend als in het westen van Nederland maar absoluut prachtig en een bezoekje meer dan waard.

Toen ik vertelde dat ik met de kinderen ging overnachten in een Stayokay leverde dat enkele onverwachte reacties op. Wat die waren en hoe wij het ervaren hebben, lees je hier.

Een bezoek aan Disneyland Parijs staat bij veel mensen op het wensenlijstje. Het is er dan ook geweldig. Ik ben er nu 14 x geweest en weet inmiddels hoe je flink op de kosten kunt besparen.

Meer weergeven