Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · november 07, 2019
Wat zijn de 10 dingen die je absoluut moet bezoeken als je in Fez bent? Er valt zoveel te zien en te doen maar met een goed schema, kun je dit allemaal in één dag zien.

Reizen en uitstapjes · oktober 18, 2019
Ben jij wel eens naar een Ladiesnight van Kinepolis geweest? Het maakt het naar de bioscoop gaan nog net even specialer. Niet gek dan ook dat we in een uitverkochte zaal de film "Wat is dan liefde" keken. Die film is trouwens echt een aanrader! Benieuwd welke films er draaien tijdens de komende Ladiesnights, ik vertel je het alvast.

Reizen en uitstapjes · oktober 14, 2019
Er kwamen nogal wat wisselende reacties toen ik aankondigde naar Marokko ging. De reacties liepen uiteen van "Het is daar prachtig" tot "moet je dat nu wel als vrouw allen doen?". Het werd een reis waarbij ik heel veel heb gezien, geleerd en het bleek een land te zijn waarna ik zeker terug keer.

Reizen en uitstapjes · september 25, 2019
Je kent de berichten wel uit de media maar vast ook wel de mening van menig Amsterdammer; Amsterdam bezwijkt onder het toerisme. Nu is daar iets nieuws en verrassends op bedacht. In deze nieuwe reisgids wordt je niet naar de geijkte hoogtepunten die in iedere gids te vinden zijn gebracht maar word je een onderdeel van de stad zelf en kijk je verder!

Reizen en uitstapjes · augustus 28, 2019
Normaliter staat een bezoekje aan het ziekenhuis niet op je wensenlijstje van je vakantie maar het Turtle Hospital wil je zeker niet missen. Ben je op de Keys, ga er dan zeker een keer heen. Het bezoek heeft op ons een grote indruk achtergelaten.

Reizen en uitstapjes · augustus 15, 2019
Wandelen met een tablet in je hand? Het klinkt niet echt als een combinatie die bij mij past. Toch werd ik getriggerd door het idee achter The Nature Game en besloot hem te lopen met de kinderen. Mocht je nog een uitje zoeken voor de vakantie of iets leuks om een keer in het weekend te doen, dan is dit echt een aanrader!

Reizen en uitstapjes · augustus 09, 2019
Miami heeft heel veel wijken, ieder met een geheel eigen karakter. Little Havana is een van die wijken. Toen duidelijk werd dat Jeremiah zijn biologische vader een Cubaan is, kon een bezoek aan Little Havana dan ook niet uitblijven.

Reizen en uitstapjes · juni 25, 2019
21 juni vond de MEIDEN-Avond van Kinepolis plaats. Een super leuke avond voor alle meiden met de première van 100% Coco in New York. Is het tweede deel net zo leuk als het eerste deel?

Reizen en uitstapjes · mei 29, 2019
Barcelona is toch wel een van mijn favoriete steden voor een citytrip. Ik kom er dan ook regelmatig. Als je Barcelona bezoekt zijn dit de 10 dingen die je zeker gezien moet hebben!

Reizen en uitstapjes · april 25, 2019
Ben jij ook zo gek op bloemen? Ik kan echt blij worden van al die bollenvelden. Als je gek bent op tulpen, op zoek bent naar een leuk uitje of een mooi plekje om foto's te maken dan moet je zeker even verder lezen!

Meer weergeven