Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · augustus 28, 2019
Normaliter staat een bezoekje aan het ziekenhuis niet op je wensenlijstje van je vakantie maar het Turtle Hospital wil je zeker niet missen. Ben je op de Keys, ga er dan zeker een keer heen. Het bezoek heeft op ons een grote indruk achtergelaten.

Reizen en uitstapjes · augustus 15, 2019
Wandelen met een tablet in je hand? Het klinkt niet echt als een combinatie die bij mij past. Toch werd ik getriggerd door het idee achter The Nature Game en besloot hem te lopen met de kinderen. Mocht je nog een uitje zoeken voor de vakantie of iets leuks om een keer in het weekend te doen, dan is dit echt een aanrader!

Reizen en uitstapjes · augustus 09, 2019
Miami heeft heel veel wijken, ieder met een geheel eigen karakter. Little Havana is een van die wijken. Toen duidelijk werd dat Jeremiah zijn biologische vader een Cubaan is, kon een bezoek aan Little Havana dan ook niet uitblijven.

Reizen en uitstapjes · juni 25, 2019
21 juni vond de MEIDEN-Avond van Kinepolis plaats. Een super leuke avond voor alle meiden met de première van 100% Coco in New York. Is het tweede deel net zo leuk als het eerste deel?

Reizen en uitstapjes · mei 29, 2019
Barcelona is toch wel een van mijn favoriete steden voor een citytrip. Ik kom er dan ook regelmatig. Als je Barcelona bezoekt zijn dit de 10 dingen die je zeker gezien moet hebben!

Reizen en uitstapjes · april 25, 2019
Ben jij ook zo gek op bloemen? Ik kan echt blij worden van al die bollenvelden. Als je gek bent op tulpen, op zoek bent naar een leuk uitje of een mooi plekje om foto's te maken dan moet je zeker even verder lezen!

Reizen en uitstapjes · april 23, 2019
Afgelopen zaterdag mochten wij in de Julianatoren aanwezig zijn bij de opening van hun nieuwe attractie "De Hoge Hoed". Benieuwd wat wij er van vonden, je leest het hier!

Reizen en uitstapjes · april 10, 2019
Het ziet er naar uit dat het dit weekend niet heel mooi weer gaat worden. Wat is er dan leuker om gezellig samen naar de bioscoop en de nieuwste animatiefilm samen te bekijken. Kinepolis organiseert een speciaal Kids weekend.

Reizen en uitstapjes · maart 07, 2019
Boedapest is een geweldige stad die echt een bezoek waard is of je nu alleen gaat, met een vriendin, je grote liefde of met kinderen zoals ik ging. Wat moet je zeker gezien hebben in Boedapest? Je leest het hier.

Reizen en uitstapjes · oktober 22, 2018
Ik probeer regelmatig ook één op één met de kinderen weg te gaan. Niet alleen ik maar vooral ook de kinderen, genieten hier enorm van. Even alle aandacht voor hunzelf. Uiteraard is een reisje naar het buitenland geweldig maar ook in Nederland is nog meer dan genoeg te beleven. Dit keer verbleven we een nachtje op de SS Rotterdam.

Meer weergeven