Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · januari 07, 2020
Het is niet eens zo ver rijden van Nederland maar je waant je er echt in een andere wereld, Normandië. Je vind er een ruige kustlijn, gedenkwaardige bezienswaardigheden, leuke historische en pittoreske plaatsen en prachtige groene valleien. Voor iedere soort vakantieganger is er wel iets te vinden in Normandië. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie, een actieve vakantie of een culturele vakantie, Normandië heeft het allemaal.

Reizen en uitstapjes · december 30, 2019
Oud en Nieuw zijn hier in Nederland onlosmakelijk verbonden met vuurwerk, oliebollen en champagne. Heel veel andere landen hebben totaal andere tradities zoals servies kapot gooien voor de deur van je buurman of verkleed dansen in een berenkostuum. Benieuwd waar ze dat doen en wat voor gebruiken er nog meer zijn? Je leest het hier!

Reizen en uitstapjes · december 24, 2019
Zin in de sfeer van een pretpark en de gezelligheid van Disney maar geen zin in de torenhoge kosten die bij een kaartje voor de Disney parken komen kijken. Dan moet je zeker een keer naar Disney Springs ! Gratis en meer dan genoeg te zien en te doen.

Reizen en uitstapjes · december 03, 2019
Ben je op zoek naar een citytrip niet te ver van huis? Overweeg dan zeker een keer om naar Aarhus te gaan. Zowel met kinderen, als met vrienden, partner of alleen een super leuke stad in Denemarken waar enorm veel te doen is. Als je gaat, dan moet je deze 10 dingen zeker niet overslaan!

Reizen en uitstapjes · november 28, 2019
Is Frozen 2 echt zo duister en eng als ze zeggen? Is het zoals vaak bij een tweede deel een slap aftreksel van het eerste deel? Wij gingen naar Frozen 2 en vertellen je eerlijk wat wij ervan vonden.

Reizen en uitstapjes · november 07, 2019
Wat zijn de 10 dingen die je absoluut moet bezoeken als je in Fez bent? Er valt zoveel te zien en te doen maar met een goed schema, kun je dit allemaal in één dag zien.

Reizen en uitstapjes · oktober 18, 2019
Ben jij wel eens naar een Ladiesnight van Kinepolis geweest? Het maakt het naar de bioscoop gaan nog net even specialer. Niet gek dan ook dat we in een uitverkochte zaal de film "Wat is dan liefde" keken. Die film is trouwens echt een aanrader! Benieuwd welke films er draaien tijdens de komende Ladiesnights, ik vertel je het alvast.

Reizen en uitstapjes · oktober 14, 2019
Er kwamen nogal wat wisselende reacties toen ik aankondigde naar Marokko ging. De reacties liepen uiteen van "Het is daar prachtig" tot "moet je dat nu wel als vrouw allen doen?". Het werd een reis waarbij ik heel veel heb gezien, geleerd en het bleek een land te zijn waarna ik zeker terug keer.

Reizen en uitstapjes · september 25, 2019
Je kent de berichten wel uit de media maar vast ook wel de mening van menig Amsterdammer; Amsterdam bezwijkt onder het toerisme. Nu is daar iets nieuws en verrassends op bedacht. In deze nieuwe reisgids wordt je niet naar de geijkte hoogtepunten die in iedere gids te vinden zijn gebracht maar word je een onderdeel van de stad zelf en kijk je verder!

Reizen en uitstapjes · augustus 28, 2019
Normaliter staat een bezoekje aan het ziekenhuis niet op je wensenlijstje van je vakantie maar het Turtle Hospital wil je zeker niet missen. Ben je op de Keys, ga er dan zeker een keer heen. Het bezoek heeft op ons een grote indruk achtergelaten.

Meer weergeven