Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · maart 07, 2019
Boedapest is een geweldige stad die echt een bezoek waard is of je nu alleen gaat, met een vriendin, je grote liefde of met kinderen zoals ik ging. Wat moet je zeker gezien hebben in Boedapest? Je leest het hier.

Reizen en uitstapjes · oktober 22, 2018
Ik probeer regelmatig ook één op één met de kinderen weg te gaan. Niet alleen ik maar vooral ook de kinderen, genieten hier enorm van. Even alle aandacht voor hunzelf. Uiteraard is een reisje naar het buitenland geweldig maar ook in Nederland is nog meer dan genoeg te beleven. Dit keer verbleven we een nachtje op de SS Rotterdam.

Reizen en uitstapjes · oktober 17, 2018
Afgelopen zaterdag gingen wij richting Apeldoorn om een dagje te griezelen in de Julianatoren. Zoek je nog een leuk uitje voor in de herfstvakantie, lees dan snel verder! Halloween in de Julianatoren is zeker met dit prachtige weer een echte aanrader voor jonge kinderen.

Reizen en uitstapjes · oktober 13, 2018
Afgelopen zaterdag mochten wij van Kinepolis naar het Kids Weekend dat gehouden werd. Naast dat we de film Superjuffie konden bekijken die eigenlijk pas vanaf woensdag in de bioscopen draait waren er ook allerlei andere activiteiten in de bioscoop. Het was een echt feestje! Er was een springkussen waar druk op geklommen en gesprongen werd. Een speurtocht door de bioscoop waarbij letters verzameld moesten worden om daarmee het juiste woord te maken. Maar het belangrijkste hoe was de film?

Reizen en uitstapjes · oktober 10, 2018
Tot enkele jaren geleden werd ik altijd een beetje verdrietig van het feit dat de zomer afscheid nam en de herfst zijn intrek nam. De dagen werden korter, het regende en ik moest weer een jas aan voordat ik de deur uitging. Eigenlijk was alles gewoon leuker in de zomer. Toch geniet ik nu ook echt van de herfst. Er zijn namelijk zo veel leuke dingen te doen in de herfst.

Reizen en uitstapjes · september 24, 2018
Toen ik naar Kopenhagen moest voor enkele afspraken, leek het mij leuk om deze te combineren met twee dagen optimaal genieten van deze stad met Zinsy. Neem snel een kijkje om te zien wat we allemaal deden en wat voor afspraken ik had.

Reizen en uitstapjes · september 11, 2018
Ik besloot om op een zondag met de vier jongsten naar het gevangenismuseum in Veenhuizen te gaan. Zelf heb ik nog in de gevangenis Bankenbosch in Veenhuizen gewerkt, onderweg daar naar toe kwamen dan ook heel veel herinneringen naar boven. De herinneringen die voor kinderoortjes geschikt waren vonden ze super spannend en leuk om te horen. De sfeer zat er dan ook al helemaal in toen we aankwamen.

Reizen en uitstapjes · augustus 11, 2018
Ik reis graag en veel met de kinderen. Soms gaan we met zijn allen, soms ga ik er met een of twee op pad. Reizen met kinderen is anders als alleen of met een vriendin op pad gaan maar minstens net zo leuk. Het isecht op iedere leeftijd goed mogelijk om met een kind te reizen, zowel korte trips in Nederland als verre reizen waarbij je uren in het vliegtuig zit of met overstappen te maken krijgt. Hier vind je 10 tips die bijdrage aan een zorgeloze vakantie!

Reizen en uitstapjes · juli 02, 2018
Wildlands in Emmen, iedereen heeft er wel een mening over. De één vind het wel een dierentuin, de ander totaal niet. De een mist de oude dierentuin, de ander vind dit veel fijner voor de dieren. De eerste keer dat ik er kwam was het een beetje een grijze dag en ik had na afloop het idee in een mooi maar leeg park gelopen te hebben.

Reizen en uitstapjes · mei 30, 2018
Enkele weken geleden ging ik samen met mijn oudste dochter voor een paar dagen naar Madrid. De keuze voor Madrid werd eigenlijk gemaakt op basis van de prijs van de vliegticket maar al na één dag wisten wij Madrid is een absolute aanrader!

Meer weergeven