Reizen en uitstapjes

Een dagje uit bij Preston Palace.
We kregen een uitnodiging van Preston Palace om een dagje langs te komen. Ik was er nog nooit geweest en dat had een reden. Ik dacht dat het meer iets was voor een personeelsfeestje en niet voor een dagje uit met het gezin. Na het zien van hun site en Instagram-pagina was ik direct om, wat kan je er veel doen. De uitnodiging namen we dan ook met beide handen aan. Wat je er kunt doen, hoe het eten er is, vanaf welke leeftijd het leuk is enz., je leest het allemaal in deze blogpost.

Het Zuiderzeemuseum.
Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is een leuke, maar ook leerzame dag uit voor de hele familie. Geen museum waarbij je alleen maar mag kijken maar een museum waarbij voldoende valt te doen en beleven voor iedere leeftijd.

The Art of DC-The Dawn of Super.
De expositie die je meeneemt in de wereld van Batman, Superman, Wonder Woman en andere wereldberoemde DC superhelden en schurken is nu te zien in Groningen. Wij namen een kijkje.

Overnachten in Het Pioniershuisje in Frederiksoord.
Mijn beste vriendin en ik zijn jaren geleden gestopt met het geven van cadeautjes aan elkaar. We geven elkaar herinneringen. Dat kan van alles zijn. We verrassen de ander met iets samen doen en zeggen na afloop altijd tegen elkaar; Dit is weer een prachtig verhaal voor als we in het bejaardentehuis zitten. Laatst kreeg ik voor mijn verjaardag een nachtje weg in Frederiksoord op een wel heel bijzondere locatie in een minstens net zo bijzondere accommodatie.

Overnachten in een safaritent bij het Toppershoedje
Waar sliepen jullie? Lag het echt zo dicht bij het strand als het leek op de foto's? Was de tent geschikt voor een groot gezin? Hoe was camping het Toppershoedje? Er kwamen ongelooflijk veel vragen binnen toen we in Ouddorp verbleven in een safaritent op het Toppershoedje. Hoog tijd dus om een eerlijke review te schrijven.

Een uitje vinden dat voor alle gezinsleden leuk is, is niet zo eenvoudig als de leeftijden zo uiteen lopen. We gingen laatst naar Madurodam en dat bleek een perfect familieuitje. Wat je er allemaal kunt doen en hoe de corona-maatregelen zijn lees je hier!

Die tipi in de tuin begon als een grapje maar wat heeft het hier thuis al veel functies gehad, van slaapplek tot werkplek, van plek waar spannende verhalen nog leuker zijn om elkaar te vertellen tot een plekje voor jezelf. Die tipi bleek multifunctioneel! Ook jij kunt een tipi in je tuin hebben en ik heb daarvoor een speciale kortingscode voor jullie.

Wie ons op Instagram volgt heeft de tipi's al veelvuldig voorbij zien komen. Iedere dag krijg ik er wel vragen over binnen. Van wat kost het tot hoeveel mensen passen er in een tipi? In dit blog zal ik op de meest gestelde vragen antwoord geven. Wil je iets anders over de tipi's weten laat het mij dan weten. Lijkt het jou ook leuk om een tipi in je tuin te hebben, houd ons dan goed in de gaten wat ik mag binnenkort iets heel leuks gaan weggeven!

Reizen ik houd ervan. Niet allen het zijn op de plek van bestemming maar ook de voorpret. Het uitzoeken wat je wilt gaan zien, wat je wilt gaan doen, je verheugen op die unieke plekken om te overnachten, zalig vind ik dat. Reizen was iets wat ik veel deed, het coronavirus heeft daar verandering in gebracht.

Een museum bezoeken zit er nog even niet in maar er is online heel veel leuks te beleven bij musea. We verzamelde onze favorieten, hebben een paar super toffe kleurplaten om te downloaden verzameld en zochten uit hoe het nu gaat met je Museumkaart nu je hem niet kunt gebruiken.

Meer weergeven