Reizen en uitstapjes

Een uitje vinden dat voor alle gezinsleden leuk is, is niet zo eenvoudig als de leeftijden zo uiteen lopen. We gingen laatst naar Madurodam en dat bleek een perfect familieuitje. Wat je er allemaal kunt doen en hoe de corona-maatregelen zijn lees je hier!

Die tipi in de tuin begon als een grapje maar wat heeft het hier thuis al veel functies gehad, van slaapplek tot werkplek, van plek waar spannende verhalen nog leuker zijn om elkaar te vertellen tot een plekje voor jezelf. Die tipi bleek multifunctioneel! Ook jij kunt een tipi in je tuin hebben en ik heb daarvoor een speciale kortingscode voor jullie.

Wie ons op Instagram volgt heeft de tipi's al veelvuldig voorbij zien komen. Iedere dag krijg ik er wel vragen over binnen. Van wat kost het tot hoeveel mensen passen er in een tipi? In dit blog zal ik op de meest gestelde vragen antwoord geven. Wil je iets anders over de tipi's weten laat het mij dan weten. Lijkt het jou ook leuk om een tipi in je tuin te hebben, houd ons dan goed in de gaten wat ik mag binnenkort iets heel leuks gaan weggeven!

Reizen ik houd ervan. Niet allen het zijn op de plek van bestemming maar ook de voorpret. Het uitzoeken wat je wilt gaan zien, wat je wilt gaan doen, je verheugen op die unieke plekken om te overnachten, zalig vind ik dat. Reizen was iets wat ik veel deed, het coronavirus heeft daar verandering in gebracht.

Een museum bezoeken zit er nog even niet in maar er is online heel veel leuks te beleven bij musea. We verzamelde onze favorieten, hebben een paar super toffe kleurplaten om te downloaden verzameld en zochten uit hoe het nu gaat met je Museumkaart nu je hem niet kunt gebruiken.

Ook in Groningen heb je prachtige bloemenvelden. Ze zijn niet zo uitgestrekt en bekend als in het westen van Nederland maar absoluut prachtig en een bezoekje meer dan waard.

Toen ik vertelde dat ik met de kinderen ging overnachten in een Stayokay leverde dat enkele onverwachte reacties op. Wat die waren en hoe wij het ervaren hebben, lees je hier.

Een bezoek aan Disneyland Parijs staat bij veel mensen op het wensenlijstje. Het is er dan ook geweldig. Ik ben er nu 14 x geweest en weet inmiddels hoe je flink op de kosten kunt besparen.

Unieke plekjes om te overnachten, ik houd ervan. Die unieke plekjes komen er steeds meer in allerlei varianten. Ik heb een tijd in de gevangenis gewerkt en er zelfs een keer door een sneeuwstorm een nacht moeten verblijven echt prettig was dat niet te noemen. Was het verblijf in het Arresthuis dat wel?

De grote slijmfilm met in de hoofdrol YouTube ster Bibi, draait sinds deze week in de bioscoop. Is het een aanrader voor alle slijm-fans of is het een flop?

Meer weergeven