Reizen en uitstapjes

Reizen en uitstapjes · juni 25, 2019
21 juni vond de MEIDEN-Avond van Kinepolis plaats. Een super leuke avond voor alle meiden met de première van 100% Coco in New York. Is het tweede deel net zo leuk als het eerste deel?

Reizen en uitstapjes · mei 29, 2019
Barcelona is toch wel een van mijn favoriete steden voor een citytrip. Ik kom er dan ook regelmatig. Als je Barcelona bezoekt zijn dit de 10 dingen die je zeker gezien moet hebben!

Reizen en uitstapjes · april 25, 2019
Ben jij ook zo gek op bloemen? Ik kan echt blij worden van al die bollenvelden. Als je gek bent op tulpen, op zoek bent naar een leuk uitje of een mooi plekje om foto's te maken dan moet je zeker even verder lezen!

Reizen en uitstapjes · april 23, 2019
Afgelopen zaterdag mochten wij in de Julianatoren aanwezig zijn bij de opening van hun nieuwe attractie "De Hoge Hoed". Benieuwd wat wij er van vonden, je leest het hier!

Reizen en uitstapjes · april 10, 2019
Het ziet er naar uit dat het dit weekend niet heel mooi weer gaat worden. Wat is er dan leuker om gezellig samen naar de bioscoop en de nieuwste animatiefilm samen te bekijken. Kinepolis organiseert een speciaal Kids weekend.

Reizen en uitstapjes · maart 07, 2019
Boedapest is een geweldige stad die echt een bezoek waard is of je nu alleen gaat, met een vriendin, je grote liefde of met kinderen zoals ik ging. Wat moet je zeker gezien hebben in Boedapest? Je leest het hier.

Reizen en uitstapjes · oktober 22, 2018
Ik probeer regelmatig ook één op één met de kinderen weg te gaan. Niet alleen ik maar vooral ook de kinderen, genieten hier enorm van. Even alle aandacht voor hunzelf. Uiteraard is een reisje naar het buitenland geweldig maar ook in Nederland is nog meer dan genoeg te beleven. Dit keer verbleven we een nachtje op de SS Rotterdam.

Reizen en uitstapjes · oktober 17, 2018
Afgelopen zaterdag gingen wij richting Apeldoorn om een dagje te griezelen in de Julianatoren. Zoek je nog een leuk uitje voor in de herfstvakantie, lees dan snel verder! Halloween in de Julianatoren is zeker met dit prachtige weer een echte aanrader voor jonge kinderen.

Reizen en uitstapjes · oktober 13, 2018
Afgelopen zaterdag mochten wij van Kinepolis naar het Kids Weekend dat gehouden werd. Naast dat we de film Superjuffie konden bekijken die eigenlijk pas vanaf woensdag in de bioscopen draait waren er ook allerlei andere activiteiten in de bioscoop. Het was een echt feestje! Er was een springkussen waar druk op geklommen en gesprongen werd. Een speurtocht door de bioscoop waarbij letters verzameld moesten worden om daarmee het juiste woord te maken. Maar het belangrijkste hoe was de film?

Reizen en uitstapjes · oktober 10, 2018
Tot enkele jaren geleden werd ik altijd een beetje verdrietig van het feit dat de zomer afscheid nam en de herfst zijn intrek nam. De dagen werden korter, het regende en ik moest weer een jas aan voordat ik de deur uitging. Eigenlijk was alles gewoon leuker in de zomer. Toch geniet ik nu ook echt van de herfst. Er zijn namelijk zo veel leuke dingen te doen in de herfst.

Meer weergeven