Reizen en uitstapjes

Toen ik vertelde dat ik met de kinderen ging overnachten in een Stayokay leverde dat enkele onverwachte reacties op. Wat die waren en hoe wij het ervaren hebben, lees je hier.

Een bezoek aan Disneyland Parijs staat bij veel mensen op het wensenlijstje. Het is er dan ook geweldig. Ik ben er nu 14 x geweest en weet inmiddels hoe je flink op de kosten kunt besparen.

Unieke plekjes om te overnachten, ik houd ervan. Die unieke plekjes komen er steeds meer in allerlei varianten. Ik heb een tijd in de gevangenis gewerkt en er zelfs een keer door een sneeuwstorm een nacht moeten verblijven echt prettig was dat niet te noemen. Was het verblijf in het Arresthuis dat wel?

De grote slijmfilm met in de hoofdrol YouTube ster Bibi, draait sinds deze week in de bioscoop. Is het een aanrader voor alle slijm-fans of is het een flop?

Bij Florida denken veel mensen aan grote pretparken. Wist je dat er ook een park in de prachtige natuur ligt waar iedere dag "echte" zeemeerminnen een show opvoeren?

Aalborg is vrij onbekend onder Nederlanders en dat is op zich opmerkelijk als je, je bedenkt dat het de vierde grootste stad van Denemarken is en er enorm veel leuke dingen te doen zijn en prachtige dingen te zien zijn.

Het is niet eens zo ver rijden van Nederland maar je waant je er echt in een andere wereld, Normandië. Je vind er een ruige kustlijn, gedenkwaardige bezienswaardigheden, leuke historische en pittoreske plaatsen en prachtige groene valleien. Voor iedere soort vakantieganger is er wel iets te vinden in Normandië. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie, een actieve vakantie of een culturele vakantie, Normandië heeft het allemaal.

Oud en Nieuw zijn hier in Nederland onlosmakelijk verbonden met vuurwerk, oliebollen en champagne. Heel veel andere landen hebben totaal andere tradities zoals servies kapot gooien voor de deur van je buurman of verkleed dansen in een berenkostuum. Benieuwd waar ze dat doen en wat voor gebruiken er nog meer zijn? Je leest het hier!

Zin in de sfeer van een pretpark en de gezelligheid van Disney maar geen zin in de torenhoge kosten die bij een kaartje voor de Disney parken komen kijken. Dan moet je zeker een keer naar Disney Springs ! Gratis en meer dan genoeg te zien en te doen.

Ben je op zoek naar een citytrip niet te ver van huis? Overweeg dan zeker een keer om naar Aarhus te gaan. Zowel met kinderen, als met vrienden, partner of alleen een super leuke stad in Denemarken waar enorm veel te doen is. Als je gaat, dan moet je deze 10 dingen zeker niet overslaan!

Meer weergeven