Lekker eten en meer!

Lekker eten en meer! · augustus 13, 2018
Op de vraag of ik matcha kende kon ik bevestigend antwoorden. Een matcha-latte of een matcha-dadelballetje gaan er altijd wel in. Dit zag er echter anders uit en na het proeven bleek het ook anders te smaken. Echt puur, met een echte energie-boost tot gevolg. Is het lekker? Ik denk dat daar de meningen zeer over uit een lopen. Het is niet zoet en ziet er misschien een beetje raar uit zo intens groen met een schuimlaag. Vind jij het lekker?

Lekker eten en meer! · juli 15, 2018
Een van de favoriete taarten hier thuis die op een feestje niet mag ontbreken. En is stiekem niet iedere dag een feestje ; )

Lekker eten en meer! · juni 22, 2018
Ik had er al vaker over gehoord en was van plan er zeker een keer te gaan eten met de kinderen maar Zeewolde ligt niet echt om de hoek. Toen we afgelopen zondag bij het Dolfinarium waren was het wel super dichtbij dus tijd om er eens langs te gaan.

Lekker eten en meer! · juni 16, 2018
Dit is één van de grote favoriete hier in huis. Zowel warm als koud heerlijk!

Lekker eten en meer! · mei 21, 2018
Ik vind het super leuk om te koken en doe dit dan ook graag maar op zulke zonnige dagen als vandaag, sta ik liever niet te lang in de keuken. Vandaag gingen wij bbq-en, daar hoort voor mij wel een salade bij. Deze frisse salade, die er ook zeer goed bij kinderen in gaat, zet je binnen vijf minuten op tafel.

Lekker eten en meer! · april 29, 2018
Donderdag kwam ik thuis na een paar heerlijke dagen in Madrid. Ik mis het heerlijke weer, de stad en het eten nu al. Gelukkig kunnen we ook thuis nog genieten van Paella. Ik vind zelf de variant met enkel zeevruchten de lekkerste, uiteraard kan je als je dat lekkerder vind er zelf nog kip en/of chorizo aan toevoegen.

Lekker eten en meer! · april 17, 2018
Vanaf nu vind je iedere week een recept op Come on let's do this. De ene keer een traktatie, dan een keer een gezonde snack of zoals nu iets om heerlijk van te genieten!

Lekker eten en meer! · februari 19, 2018
Ik heb er hele goede nieuwe vrienden bij Fred, Billy, Gus, Betty, Coco en Sue, ik hoop dat we elkaar nog heel vaak mogen ontmoeten!.

Lekker eten en meer! · februari 09, 2018
Enkele reacties van de kinderen: "Het ziet er als echt snoep uit" "Gelukkig het smaakt echt als snoep" "He, dit is echt lekker!" "Hoe kan het naar appeltaart smaken terwijl het alleen een soort schilletje is?"