Lekker eten en meer!

Deze super simpele soep zet je binnen een mum van tijd op tafel en smaakt verrassend lekker. Serveer er nachochips met gesmolten cheddar en guacamole bij of een lekkere quesadilla voor een complete maaltijd.

Iedereen wil iets leuks maken voor het kerstdiner op school maar tijd dwingt ons vaak om ook iets te doen wat snel te maken is maar daarnaast moet het ook nog eens lekker zijn. Wij maakten 8 makkelijke kersthapjes voor het kerstdiner op school, die snel te maken zijn, in de smaak vallen bij kinderen en betaalbaar zijn.

Naast pepernoten zijn deze Sinterklaas-cupcakes hier thuis vaste prik tijdens de Sinterklaas-periode. Makkelijk, niet duur en lekker!

Een gezond alternatief voor limonade, het is een beetje zoeken in een hooiberg als je de eisen hebt, die ik heb. Want naast dat het gezonder moet zijn wil ik ook dat kinderen het echt lekker vinden.

Gezond, snel en lekker! Dit ontbijtje is een van de favoriete hier thuis. Door de week is er niet echt tijd om uitgebreid te ontbijten maar in het weekend nemen we er de tijd voor. Dit recept kunnen kinderen ook goed zelf maken (help wel even bij het gebruik van de over)

Ik zou het fijn vinden als mijn kinderen zouden juichen bij het krijgen van een glas water maar helaas, ook hier drinken ze liever limonade dan water. Ik ben altijd op zoek naar gezondere alternatieve voor de siroop maar er is wel één eis; het moet ook lekker smaken. Ik kende de siropen van Soof nog niet en deed een test met de kinderen.

Er wordt mij regelmatig gevraagd "hoe doe je dat, fulltime werken, zes kinderen opvoeden, een blog bijhouden en o,ja een huishouden dat ook nog moet gebeuren" Eigenlijk is er maar één antwoord op mogelijk: Gewoon doen. Nu wil ik zeker niet zeggen dat ik alles met twee vingers in mijn neus doe, terwijl ik een liedje neurie maar als je het doet, blijk je veel meer te kunnen dan dat je altijd dacht.

Op de vraag of ik matcha kende kon ik bevestigend antwoorden. Een matcha-latte of een matcha-dadelballetje gaan er altijd wel in. Dit zag er echter anders uit en na het proeven bleek het ook anders te smaken. Echt puur, met een echte energie-boost tot gevolg. Is het lekker? Ik denk dat daar de meningen zeer over uit een lopen. Het is niet zoet en ziet er misschien een beetje raar uit zo intens groen met een schuimlaag. Vind jij het lekker?

Een van de favoriete taarten hier thuis die op een feestje niet mag ontbreken. En is stiekem niet iedere dag een feestje ; )

Ik had er al vaker over gehoord en was van plan er zeker een keer te gaan eten met de kinderen maar Zeewolde ligt niet echt om de hoek. Toen we afgelopen zondag bij het Dolfinarium waren was het wel super dichtbij dus tijd om er eens langs te gaan.

Meer weergeven