Lekker eten en meer!

Lekker eten en meer! · juni 09, 2019
Gezond, snel en lekker! Dit ontbijtje is een van de favoriete hier thuis. Door de week is er niet echt tijd om uitgebreid te ontbijten maar in het weekend nemen we er de tijd voor. Dit recept kunnen kinderen ook goed zelf maken (help wel even bij het gebruik van de over)

Lekker eten en meer! · november 15, 2018
Ik zou het fijn vinden als mijn kinderen zouden juichen bij het krijgen van een glas water maar helaas, ook hier drinken ze liever limonade dan water. Ik ben altijd op zoek naar gezondere alternatieve voor de siroop maar er is wel één eis; het moet ook lekker smaken. Ik kende de siropen van Soof nog niet en deed een test met de kinderen.

Lekker eten en meer! · oktober 24, 2018
Er wordt mij regelmatig gevraagd "hoe doe je dat, fulltime werken, zes kinderen opvoeden, een blog bijhouden en o,ja een huishouden dat ook nog moet gebeuren" Eigenlijk is er maar één antwoord op mogelijk: Gewoon doen. Nu wil ik zeker niet zeggen dat ik alles met twee vingers in mijn neus doe, terwijl ik een liedje neurie maar als je het doet, blijk je veel meer te kunnen dan dat je altijd dacht.

Lekker eten en meer! · oktober 21, 2018
Een heerlijk recept voor Mexicaanse soep. Je hoeft absoluut geen keukenprins(es) te zijn om deze overheerlijke soep op tafel te zetten. Hier staat hij volgende week ook weer op het menu !

Lekker eten en meer! · augustus 13, 2018
Op de vraag of ik matcha kende kon ik bevestigend antwoorden. Een matcha-latte of een matcha-dadelballetje gaan er altijd wel in. Dit zag er echter anders uit en na het proeven bleek het ook anders te smaken. Echt puur, met een echte energie-boost tot gevolg. Is het lekker? Ik denk dat daar de meningen zeer over uit een lopen. Het is niet zoet en ziet er misschien een beetje raar uit zo intens groen met een schuimlaag. Vind jij het lekker?

Lekker eten en meer! · juli 15, 2018
Een van de favoriete taarten hier thuis die op een feestje niet mag ontbreken. En is stiekem niet iedere dag een feestje ; )

Lekker eten en meer! · juni 22, 2018
Ik had er al vaker over gehoord en was van plan er zeker een keer te gaan eten met de kinderen maar Zeewolde ligt niet echt om de hoek. Toen we afgelopen zondag bij het Dolfinarium waren was het wel super dichtbij dus tijd om er eens langs te gaan.

Lekker eten en meer! · juni 16, 2018
Dit is één van de grote favoriete hier in huis. Zowel warm als koud heerlijk!

Lekker eten en meer! · mei 21, 2018
Ik vind het super leuk om te koken en doe dit dan ook graag maar op zulke zonnige dagen als vandaag, sta ik liever niet te lang in de keuken. Vandaag gingen wij bbq-en, daar hoort voor mij wel een salade bij. Deze frisse salade, die er ook zeer goed bij kinderen in gaat, zet je binnen vijf minuten op tafel.

Lekker eten en meer! · april 29, 2018
Donderdag kwam ik thuis na een paar heerlijke dagen in Madrid. Ik mis het heerlijke weer, de stad en het eten nu al. Gelukkig kunnen we ook thuis nog genieten van Paella. Ik vind zelf de variant met enkel zeevruchten de lekkerste, uiteraard kan je als je dat lekkerder vind er zelf nog kip en/of chorizo aan toevoegen.

Meer weergeven