Ik weet niet waar naar toe!

Ik ben een van die mensen die het liefst alle touwtjes in handen houd. Niet omdat ik de ander niet vertrouw of denk dat ik het beter kan maar simpelweg omdat ik dan weet wat ik kan verwachten. 

Al jaren roep ik dat ik niet van verrassingen houd maar dat het mij wel super leuk lijkt om een keer niet te weten waar ik naar toe ga op vakantie. Je ziet wel eens van die programma's waarbij mensen op straat gevraagd word of ze tijd hebben om op vakantie te gaan, waarheen dat is, is dan nog geheim. Mijn vriendin heeft al talloze keren moeten aanhoren dat, dat mij echt leuk lijkt. Ik ben altijd degene die de vakanties boekt,  die de uitstapjes plant enz.

Begrijp mij niet verkeerd, ik vind dat heerlijk en geniet ook volop van de voorpret maar net zo goed als ik niet iedere dag sushi hoef leek mij het leuk als het een keer, totaal een verrassing zou zijn waar ik heen ging. Leek, ja je leest het goed want mijn vriendin dacht oké, jij wilt aan je bucketlist werken, ik zal je een handje helpen. Zo kwam het dat ik op mijn verjaardag een cheque kreeg om samen op vakantie te gaan maar waarheen, wat we gingen doen en wanneer bleef geheim. 

Inmiddels zijn we al weer wat maanden verder en weet ik de dagen dat we weg gaan. Ook heb ik enkele tips gehad zoals wat ik mee moet nemen en hoe lang het rijden is.

Aangezien ik met de dag nieuwsgieriger word en ik door mijn mogelijkheden heen ben van bedenken wat en waarheen het zou kunnen zijn, dacht ik, ik roep jullie hulp in. 

Wie het goed raad wat we gaan doen en waar, zal een leuk verrassingspakket winnen.

Wat ik tot nu toe weet is het volgende:

Het zal niets te maken hebben met vogels (mijn grote angst).

Ik moet goede wandelschoenen meenemen.

Het is ongeveer 5 uur rijden vanaf Emmen.

Ik moet warme kleding meenemen.

Help jij mij om uit te vinden waar ik van 6 tot 9 oktober verblijf en wat ik ga doen? Laat het dan weten in een reactie en heb jij het goed geraden dan komt er 10 oktober een leuk verrassingspakket naar je toe!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0