Persoonlijk

Persoonlijk · mei 14, 2019
Wat een mooie, lieve en ontroerende reacties kregen we op zowel de Moederdag-blogs als op de Mom2Mom over Moederdag. Tussen de reacties kwam één vraag meer dan 25 keer terug. Kan je echt wel even veel houden van andermans kind als van je eigen? Kan dat en had ik twijfels? Ik vertel het je vandaag.

Persoonlijk · mei 09, 2019
Moet ik mij schamen dat ik zo van jullie geniet? Soms voelt het zo wrang dat ik van jullie knuffels, jullie verhalen, jullie zijn zo intens kan genieten, terwijl dat allemaal niet zo was geweest als er niet zoveel leed aan vooraf was gegaan. Moederdag is een van die dagen dat ik nog meer als anders aan hun biologische moeders denk. Ieder jaar hebben we contact op die dag. Dit jaar was ze mij voor, met een prachtig geschenk in de vorm van een brief.

Persoonlijk · mei 06, 2019
De een heeft het met accessoires, de ander heeft het net zoals mij met verlichting. De juiste verlichting kan wat mij betreft echt de kamer afmaken qua sfeer. Heb jij wel eens een verlichtingsplan gemaakt? Hier lees je alle tips om er een te maken.

Persoonlijk · mei 03, 2019
Het is mijn verjaardag. Hoe anders sta ik nu in ouder worden dan vorig jaar. Zag ik er vorig jaar nog tegenop, nu ben ik er dankbaar voor. Voor een keertje vertel ik waarom ik dit zo anders ben gaan zien.

Persoonlijk · mei 02, 2019
Ik ben zo'n moeder die haar kinderen fanatiek insmeert. We zijn gek op de zon maar willen niet dat die schade aanbrengt. Toch zag ik daar jarenlang iets bij over het hoofd. Tot het moment dat een kinderarts mij een artikel liet lezen. Hier moest verandering in komen!

Persoonlijk · april 29, 2019
Je wilt als moeder graag de problemen van je kind oplossen maar helaas kan dat niet altijd. Soms komt de hulp uit onverwachte hoek. Zo gebeurde het, dat een boek en een circus, iets wat eerst een groot probleem was, wisten om te buigen,tot iets waar ze trots op is.

Persoonlijk · april 18, 2019
We kunnen nu echt gaan aftellen. Nog 10 weken en dan stappen we in het vliegtuig richting Florida. Terug naar de plekken waar onze verhalen samen begonnen. Mensen weer in onze armen sluiten, plekken bezoeken waar herinneringen liggen, antwoorden zoeken en bovenal genieten. Het zal mooi, verdrietig, ontroerend, rauw, emotioneel maar bovenal fantastisch worden. Samen gaan we dit avontuur aan.

Persoonlijk · april 15, 2019
Dat ze mij zei dat ik geen Moederdagcadeau dit jaar ga krijgen is een prachtig cadeau. Nee, mevrouw dit is geen ondankbaarheid. Nee, dit doet geen pijn. Dit is een groot geschenk!

Persoonlijk · april 13, 2019
"Het lijkt bij jou allemaal zo gestroomlijnd te gaan?" Nou, ik kan je vertellen dat dat echt niet altijd het geval is en ik soms flinke loedermoeder-momenten heb. Ik ben benieuwd, heb jij die ook?

Persoonlijk · april 09, 2019
Het is exact 7 jaar geleden dat ik haar voor het eerst in mijn armen sloot. Terwijl je, je soms niet eens kunt herinneren wat je twee dagen geleden hebt gegeten, staan deze dag al 7 jaar in mijn geheugen gegrift. De start van ons verhaal! Het moment dat ik eindelijk naar mijn meisje mocht afreizen om haar in mijn armen te sluiten.

Meer weergeven