Persoonlijk

Het moment dat River de eerste Halloween-spullen in de winkels ziet verschijnen is voor haar ieder jaar weer het startsein om het non-stop over haar biologische moeder te hebben. De verjaardag van haar biologische moeder valt namelijk samen met Halloween. Ze wist al heel vroeg wat ze haar wil geven dit jaar maar twijfelde of het kon.

Wat is een vriend? Hoeveel heb je er? Het is maar net welke criteria je gebruikt om hier antwoord op te geven. Op Facebook en Instagram heb je een heel ander aantal vrienden dan in real life. Vriendschap, ik denk dat je er niet zonder kunt en om die vriendschappen te vieren heb ik een geweldige giveaway voor jullie!

Ik zeg altijd dat mijn kinderen compleet zichzelf mogen zijn, hun eigen identiteit mogen ontwikkelen en vooral geen kuddedieren moeten worden, Dat ik dat soms best lastig vind om ook ├ęcht te vinden was toch wel een eye-opener voor mij.

We ontvangen heel vaak de opmerking "Hebben jullie nu al weer een feestje?" en ik snap die opmerking wel want naast de verjaardagen vieren we nog veel meer feestjes. Wat we vieren, waarom we het vieren en wat ik het leukste eraan vind, lees je hier!

Toen ik niet zwanger kon worden was het een van de meest gehoorde tips die ik kreeg "Je zult zien als je er niet meer mee bezig bent dan ben je zo zwangere" Ik kan je vertellen dat het zo niet werkt. Toch is het soms zo dat als je ergens niet (meer) bezig bent, het ineens op je pad komt.

Binnenkort kun je een interview met mij lezen in Mijn Geheim. Toen ik gevraagd werd moest ik even nadenken voordat ik ja zei. Ik werd ook gevraagd voor een televisieprogramma maar daarop zei ik nee. De reden waarom ik dat deed, deel ik graag met je.

De laatste weken kwamen er weer heel veel nieuwe volgers bij, super leuk! Het werd dan ook wel tijd voor een nieuw voorstelrondje. Terwijl ik met de kinderen besprak wat ik daarin zou moeten schrijven ontstond het idee om hun het voorstelrondje te laten schrijven, want wie kent mij nu beter als dat zij mij kennen. Dus geen voorstelrondje van mijn kant, maar maar liefst 63 punten die je volgens mijn kinderen (in de leeftijd van 6 tot en met 21 jaar) echt over mij moet weten!

De laatste dagen krijgen we heel veel lieve berichtjes met de vraag hoe het nu gaat met Kyana zoveel weken nadat ze corona kreeg. Toen ze ziek werd deelde ze haar verhaal om te laten zien dat iedereen het kan krijgen. Nu deelt ze graag haar verhaal om te laten zien hoe lang de nasleep kan zijn.

Ik maak graag mensen blij, ik heb graag de touwtjes in handen en vind het moeilijk om teleurstellingen te zien. Die drie dingen waren de ingredi├źnten waardoor ik een geheim had. Niet iets omdat ik er zelf beter van werd maar omdat ik hem nooit meer zo verdrietig als vorig jaar wou zien. Dit leek mij een goed idee maar hij had mij door.

Mensen die mij volgen op Instagram zagen het al voorbij komen in mijn stories, ik kocht onlangs een schoolgebouw. Mijn inbox ontplofte zo wat! Allerlei vragen kwamen binnen. Er waren twee vragen die veruit het meeste werden gesteld: Is dit serieus of een grapje en wat ga je er mee doen. Ik beantwoord beide vragen graag.

Meer weergeven