Persoonlijk

Persoonlijk · juli 15, 2019
Ook als je in Amerika bent hoor je, je verjaardag te vieren maar wat als dat nu net op de dag valt dat je broertje de kans krijgt om zijn biologische zus nog één keer te ontmoeten.

Persoonlijk · juli 12, 2019
Gisteren ging er een hele bijzondere wens in vervulling. Joshua en zijn biologische zus kregen eindelijk de kans elkaar te ontmoeten. Beide waren enorm nerveus maar wat was het mooi. Nooit eerder zag ik een puurdere vorm van echte liefde.

Persoonlijk · juli 10, 2019
Deze reis staat naast genieten in het teken van het ontmoeten van de biologische families van de kinderen. Het vinden van antwoorden op hun vragen. Gisteren was er een hele speciale ontmoeting. Een ontmoeting met een lach en een traan.

Persoonlijk · juli 09, 2019
De reis verliep niet geheel vlekkeloos maar inmiddels zijn we volop aan het genieten. We hebben nu (eindelijk) ook goed internet, dus praten we jullie graag bij over de eerste dagen hier. De drie jongste ervaren het alle drie totaal anders om in hun geboorteland terug te zijn, we vonden wat puzzelstukjes en er staat voor morgen een spannende ontmoeting op de planning.

Persoonlijk · juli 05, 2019
Daar zitten we dan. Klaar voor vertrek. Herinneringen aan de keren dat ik zo klaar zat om mijn kinderen in mijn armen te sluiten schieten door mijn hoofd. Dit keer ga ik geen kindje ophalen, toch zit ik ook dit keer weer met een foto in mijn hand. Een foto van een meisje dat ik nu enkel nog ken van de foto.

Persoonlijk · juli 02, 2019
Ik ben open, ook over adoptie. Toch vertel ik lang niet alles. Wat zou ik nooit delen en waarom niet?

Persoonlijk · juni 24, 2019
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover! Het WK-Adoptiekids vond voor de tiende keer plaats. Een geweldig evenement dat om zoveel meer draait dan voetbal alleen want ook al werd Joshua wereldkampioen met zijn team en is dat uiteraard geweldig, was dat niet de grootste winst van deze dag, die lag heel ergens anders in.

Persoonlijk · juni 19, 2019
Zo makkelijk als de één er over praat, zoveel moeite heeft de ander er mee. Met vragen rond blijven lopen is ook geen optie, dus moest er een oplossing gevonden worden.

Persoonlijk · juni 14, 2019
Met nog minder dan 20 dagen op de teller voordat we naar Amerika vertrekken is Florida vaak onderwerp van gesprek. Het bleek al snel dat hele andere dingen herinneringen achter hadden gelaten dan dat je zou verwachten.

Persoonlijk · juni 12, 2019
Ze heeft een sterke eigen mening. Een mening die ze niet onder stoelen of banken steekt. Zo ook toen mensen trots" bleken te zijn toen haar schooladvies, VWO bleek te zijn. Ondertussen zit zij met een voor haar enorm probleem. Ze wil alles behalve dat meisje met epilepsie zijn. Wat als fietsen de oplossing voor alle problemen lijkt te zijn?

Meer weergeven