Persoonlijk

Persoonlijk · oktober 15, 2018
Als je blogt krijg je reacties, soms onder je artikelen, soms openbaar onder je foto's maar veel vaker in een pb, dm of een mailtje. Wat vind ik die leuk om te ontvangen, om te lezen wat jullie van een artikel vinden. Hoe jullie er in staan. Wat jullie mening is. Soms krijg ik een bericht dat mij echt enorm raakt.

Persoonlijk · oktober 08, 2018
29 september is een speciale dag. 29 september is de verjaardag van Joshua zijn biologische moeder. 29 september is een dag die we sinds een paar jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maar is dit nog wat hij wil of is het iets wat bijna een traditie is geworden en eigenlijk helemaal niet meer zijn wens is?

Persoonlijk · oktober 01, 2018
Soms zijn taboes, zo'n taboe dat je er zelf helemaal niet bij stil staat. Dat je het helemaal niet als optie meeneemt in je gedachten, want zo iets gebeurd jou toch niet. Soms zijn taboes er ook gewoon, omdat de gedachten toelaten dat zo iets bestaat, pijn doet en je wanhopig maakt. En soms is er een taboe in je leven waar je simpelweg niet van weet dat je er midden in zit omdat je niet toe durft te geven, aan dat onderbuikgevoel, want wat als het waar is?!

Persoonlijk · september 27, 2018
Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen ze. Vaak is dit ook het geval. Toen ik het adoptietraject in ging verslond ik het ene boek na een andere, sprak met allerlei mensen, plaatsten oproepen maar toch zag ik een ding over het hoofd!

Persoonlijk · september 22, 2018
Ben jij degene die we zoeken? Die man of vrouw die het leuk vind om te schrijven en dat ook nog eens aardig kan. Wat wij precies zoeken, hoe je, je kunt aanmelden en wat wij bieden lees je hier! En we hebben een hele leuke give-away!

Persoonlijk · september 17, 2018
Soms zijn er van die momenten, die op dat moment enorm bijzonder zijn maar waar je later eigenlijk niet meer bij stilstaat. Tot dat moment dat er een mail komt die je weer helemaal terug brengt naar dat moment.

Persoonlijk · september 13, 2018
Vandaag mag ik aan jullie voorstellen onze nieuwe vaste gastblogger en we gaan op zoek naar nog één laatste gastblogger. Lijkt jou dat leuk, lees dan snel verder!

Persoonlijk · september 12, 2018
De maand september is al weer bijna twee weken oud en deze maand staat hier echt in het teken van nieuw begin. Wat we dat allemaal is, lees je hier!

Persoonlijk · september 05, 2018
Ik schreef het al in, wat deel je wel en wat deel je niet, dat ik een gesprek had met één van de kinderen. Een gesprek waar ik torenhoog tegenop zag maar wat totaal anders verliep dan ik ooit had kunnen bedenken. Hoe het verliep, lees je nu.

Persoonlijk · augustus 27, 2018
Wat deel je wel en wat deel je niet op social media? Het is een onderwerp waar iedereen, zeker de laatste tijd een uitgesproken mening over heeft. Ik geef direct toe dat ik het een lastig onderwerp vind en dat het bij mij al voor heel wat hoofdbrekers heeft gezorgd. Iets wat je online plaatst is niet zo maar weg. De invloed daarvan besef ik mij maar al te goed. Heb ik dan het "recht" om iets over mijn kinderen online te plaatsen, of dat nu een foto is of een geschreven stuk?

Meer weergeven