Persoonlijk

Persoonlijk · juni 18, 2018
Zes kinderen aan tafel tijdens een maaltijd zorgt voor genoeg gespreksvoer. Vaak door elkaar heen, hun verhaal vertellend maar een enkele keer is er een verhaal waardoor iedereen stil valt.

Persoonlijk · juni 14, 2018
Nooit eerder besteden hij aandacht aan deze vraag. Een vraag die moeilijk te beantwoorden was en die uiteindelijk mij de meest wijze les ooit bracht

Persoonlijk · juni 05, 2018
Ik zeg heel eerlijk dat ik tijdens het gehele proces van adopteren eigenlijk nooit heb stil gestaan bij de biologische opa's en oma's. Altijd heb ik gezegd dat contact, met de biologische moeder of nog mooier met de biologische ouders, mij een enorm voorrecht leek. Geen spoorloos verhalen maar van beide kanten weten wat er speelt. Als je dan de kans krijgt om die opa en oma ook te ontmoeten is dat zo'n kostbaar geschenk.

Persoonlijk · mei 24, 2018
Morgen is het verkeersexamen, één van de hoogtepunten uit het leven van een kind in groep 7. Hier thuis is het een groot dieptepunt, Zinsy mag niet meedoen en laat dat fietsexamen nu net haar grootste wens zijn...

Persoonlijk · mei 19, 2018
Zodra je gezin meer dan drie kinderen telt, val je onder grote gezinnen, De 10 dingen die wij het vaakst te horen krijgen als groot gezin, lees je hier!

Persoonlijk · mei 18, 2018
Jeremiah gaf antwoord op de vragen van de mijn mama-invulpagina. Ben jij benieuwd wat zijn antwoorden waren of lijkt het je ook leuk om dit samen met je zoon of dochter te doen, neem dan snel een kijkje. Onderaan de pagina vind je een downloadknop voor de invulpagina.

Persoonlijk · mei 17, 2018
Ze was toch maar 10 dagen oud toen je haar adopteerde, dan zal ze er wel nooit last van hebben. Iets wat vaak gezegd en gedacht word maar ook als je heel jong bent als je geadopteerd word, zijn er momenten waar je gewoon simpel weg denkt "Adoptie is stom!".

Persoonlijk · mei 12, 2018
Morgen is het moederdag. Voor sommige een prachtige dag, voor andere een dag met een pijnlijke rand. Mij geeft het altijd een dubbel gevoel. Drie van mijn kinderen kwamen in mijn leven doordat twee dappere vrouwen de zware keuze maakten om hun kind niet enkel het leven te schenken maar hun kind ook kansen te geven die zij het niet konden geven. Op moederdag denk ik nog meer als anders aan deze twee fantastische moeders.

Persoonlijk · mei 02, 2018
Morgen is het dan zover. Ik zou liegen, als ik zei dat ik er naar uit keek. In tegendeel, ik zie er tegen op. Het beeld dat ik er bij heb, is gewoon zo anders als dat ik mij voel, als dat ik mij wil voelen.

Persoonlijk · april 30, 2018
Geluk kun je in alles vinden. In die zonnestraal die s'morgens zich tussen de gordijnen door je bed weet te vinden, dat appje van die vriendin die je met een paar woorden laat weten dat ze er altijd voor je is of de geur van een vers gebakken appeltaart, gelukkig zijn kan zo makkelijk zijn. Het is een heel ander verhaal als je huis en haard hebt moeten verlaten om veiligheid op te zoeken voor je gezin.

Meer weergeven