Persoonlijk

Persoonlijk · maart 19, 2019
Doorbreek je een bepaalde cirkel als je een kind adopteert? Hun biologische moeder legde mij uit waarom dat niet geheel het geval is. Ze schreef woorden die ik eerst niet begreep maar die nu zoveel betekenis hebben gekregen.

Persoonlijk · maart 13, 2019
Ik moest afgelopen week het moeilijkste doen wat ik ooit gedaan heb. Ik moest het hart van mijn kinderen breken, ze hun grote droom afpakken. Ik was de slecht nieuws brenger en wist dat het hun vreselijk veel pijn zou doen maar ze hadden recht op de waarheid.

Persoonlijk · maart 06, 2019
Ik en mijn telefoon, we zijn aan elkaar verbonden. Het is nog net niet zo dat we elkaar een Valentijnskaart sturen maar zonder een telefoon zou ik niet meer willen maar ook niet kunnen. Nu moet ik een nieuwe gaan aanschaffen en ik heb werkelijk geen idee!

Persoonlijk · maart 05, 2019
Is open adoptie nu wel handig voor kinderen? Is het niet enorm verwarrend? Zijn het dan wel écht jouw kinderen? Is open adoptie altijd enkel mooi en gezellig? Dat laatste zeker niet, maar waard is het, het allemaal absoluut!

Persoonlijk · maart 04, 2019
Het is een vraag die ik de afgelopen tijd heel vaak te horen kreeg, niet alleen van volgers maar ook van mensen werkzaam bij de televisie en magazine. Maar ga ik dat doen? Waarom wel? Of waarom niet? En als ik het zou doen waar zou ik dan over vloggen?

Persoonlijk · februari 27, 2019
Het is misschien wel het grootste taboe maar daarom is er nog geen enkele reden om je er voor te schamen. Ik was diep ontroerd door de vele reacties en één ervan was zo speciaal dat het voelde alsof ik even mee keek in het hoofd van dat meisje van zes die niet begreep wat haar gebeurde en het tot op de dag van vandaag niet kan zeggen maar echt voelt. Deze is voor haar!

Persoonlijk · februari 23, 2019
We waren afgelopen week terug op de plek waar het een jaar geleden gruwelijk mis ging. Op de plek waar ik bijna afscheid had moeten nemen van mijn meisje. Waarom? En, bracht het wat ik dacht dat het zou brengen?

Persoonlijk · februari 14, 2019
Mijn zoon is niet dom, hij heeft zoveel talenten. Nee, hij kan niet rekenen. Hij vind het niet alleen moeilijk. Het lukt gewoon niet. Of is het misschien toch niet zo gewoon en is er meer aan de hand. De meester heeft het over dyscalculie. Ook op zulke momenten blijkt hoe fijn een open adoptie is. Doordat we een goed en open contact hebben met de familie in Amerika kwamen namelijk iets te weten!.

Persoonlijk · februari 07, 2019
En toen was daar het jaarlijks terugkerende moment dat er een spreekbeurt gehouden moest gaan worden. Dit jaar werd het geen voetbal of superhelden. Zijn keus zorgde bij mij eerst voor wat twijfel maar bracht uiteindelijk een prachtig idee. Een idee dat we gaan uitwerken! Want als je iets mist, als iets er niet is wat je wel graag had willen hebben, dan moet je er voor zorgen dat het er komt!

Persoonlijk · februari 05, 2019
Het is bijna zover! Valentijnsdag staat voor de deur. Zal er dit jaar een kaart voor mij in de brievenbus liggen?? Ik denk het niet maar wat ik wel weet is dat ik aan twee van mijn volgers een kaart + een reep Tony Chocolonely mag gaan weggeven !

Meer weergeven