Persoonlijk

Een open adoptie, is dat nu wel handig voor kinderen?
Is open adoptie nu wel handig voor kinderen? Is het niet enorm verwarrend? Zijn het dan wel ├ęcht jouw kinderen? Is open adoptie altijd enkel mooi en gezellig? Dat laatste zeker niet, maar waard is het, het allemaal absoluut!

Mijn baby van toen is 25 en slaat zijn vleugels uit.
De zoon die mij moeder heeft gemaakt is jarig, 25 jaar alweer.

De reden waarom het stil is op het blog.
Waar eerder regelmatig nieuwe artikelen verschenen op het blog is het al een tijdlang stil. Regelmatig krijg ik de vraag waarom dat zo is en of het zo blijft, het blog misschien wel verdwijnt of dat ik het weer ga oppakken. Ik besloot er een blog over te schrijven zodat ik uitgebreid antwoord kan geven op deze vragen.

Wil je terug?
Even niet een vervolg op onze reis naar Amerika maar wel een blog dat ik even moet delen.

Ik blijf proberen om contact te krijgen.
Het thema van die maandag lijkt wel het tevergeefs in contact proberen te komen met de mensen die ik moet bereiken. Of het nu om de koffers gaat of om mensen die we willen zien, het lijkt niet te lukken tot het einde van die dag. Je leest hier verder hoe het na deel 1 , deel 2 en deel 3 ging.

Eindelijk echt onderweg.
Dat we onverwacht het vliegtuig moesten verlaten en enkel onze bagage vertrok richting Orlando las je in deel 1 over onze reis naar Amerika. Hier lees je hoe het verder ging.

Een jaar zonder jou
Vandaag is het een jaar geleden dat je er plots niet meer was. Geen afscheid, geen bewuste laatste woorden.

11 jaar geleden.
11 jaar geleden was er een vrouw aan de andere kant van de wereld in totale paniek. Ze wist dat ze aan de vooravond stond van iets wat ze niet kon laten gebeuren maar hoe ze het kon voorkomen wist ze niet.

Maar mensen zullen een mening hebben.
Mensen zullen weten hoe hun start is geweest. Ben je niet bang dat mensen hun erop zullen veroordelen? Nee, ik weet dat ze op dingen veroordeeld en beoordeeld zullen worden. Hun huidskleur, hun achtergrond en juist dat is de reden dat ik het deel. We vinden in Nederland dat we iedereen gelijk moeten behandelen maar tussen vinden en doen ligt nog een enorm verschil.

Binnen 1 seconde veranderde een museumbezoek in een nachtmerrie.
Het is al weer 5 jaar geleden dat een leuk museumbezoek binnen een seconde veranderde in een nachtmerrie.

Meer weergeven