Persoonlijk

Persoonlijk · december 13, 2018
In de eetkamer liggen je cadeautjes op je te wachten. De ballonnen hangen en de taart staat klaar. Vanmiddag zullen we facetimen met buikmama. Zij was het die mij gisteravond schreef "Bijna is onze superheld jarig. Hij leerden ons vanaf dag 1 angst omzetten in kracht. Tranen in een lach en bewees dat geluk nooit te klein is om uitgebreid te vieren. Batman, Spiderman, de Hulk allemaal hebben ze een superkracht, wij weten wat de superkracht is van onze superheld". En zo is het!

Persoonlijk · december 12, 2018
Cadeautjes kopen en weggeven, ik vind dat echt super leuk om te doen. Ik zit ook altijd vol leuke ideetjes maar als ik dan een cadeautje voor een man moet kopen dan ben ik totaal inspiratieloos. Toch heb ik in december ook echt cadeautjes nodig voor mannen....

Persoonlijk · december 06, 2018
Vorige week schreef Sophie over de eerste drie VIA-bijeenkomsten. Vandaag lees je het vervolg en de afwegingen die ze maakt.

Persoonlijk · december 05, 2018
Vandaag is het 20 jaar geleden dat jij geboren werd. Een klein mannetje met zwarte krulletjes. We zijn totaal verschillend, toch hebben we wel een paar dingen gemeen . Één daarvan eten we vandaag en de andere staat hier voor je klaar als je thuiskomt.

Persoonlijk · december 04, 2018
December is de maand bij uitstek om je waardering uit te spreken naar andere. Dat willen we dan ook zeker doen, want wat zijn we blij met al die lieve volgers en lezers. Die super leuke samenwerkingen, de leuke en ontroerende reacties, die mooie ontmoetingen enz. December is ook DE cadeautjes maand daarom hebben wij een gigantische giveaway georganiseerd waarbij we 31 dagen lang cadeautjes weg gaan geven aan onze lezers en volgers. Vandaag showen we de cadeaus van 1 tot en met 7 december.

Persoonlijk · december 03, 2018
We deden een oproep naar jullie speciale foto's en bijbehorende verhalen. Wat een geweldige reacties ontvingen wij en super leuk om te lezen dat jullie ook graag juist die foto's terug willen zien en de bijbehorende verhalen willen lezen. Vandaag deelt Marija haar speciale foto en het verhaal waarom deze foto haar zo dierbaar is. Mocht je het leuk vinden om ook jouw speciale foto een keer te delen, neem dan contact met ons op.

Persoonlijk · november 29, 2018
Pssstt...ik heb een hele leuke verrassing! Het was voor mij niet makkelijk om het stil te houden. Benieuwd wat de verrassing is? Lees dan snel even verder!

Persoonlijk · november 29, 2018
We zitten midden in de bouw van drie extra slaapkamers en een kantoor. Ontzettend leuk als het allemaal straks af is maar op dit moment geeft het vooral veel rotzooi. Wat wel enorm leuk is, is dat ik nu al heerlijk bezig kan met hoe de kamers er straks uit moeten gaan zien. Ieder kind heeft zijn eigen smaak, zijn eigen wensen pakket en ook de kamers vragen om met bepaalde zaken rekening te houden. De vloeren dat is nog wel even een dilemma!

Persoonlijk · november 28, 2018
In mei dit jaar startte voor ons de VIA-cursus. Bijna een jaar na aanmelding en ontvangst van ons BKA-nummer, konden we verder in het adoptietraject. Eindelijk! We hebben er zin in! Als vervolg op mijn blog van vorige week, lees je vandaag alles over de eerste bijeenkomsten van de VIA-cursus.

Persoonlijk · november 26, 2018
Ik ben nog even aan het werk aan de eetkamertafel als ik één van de kinderen vraag om even de post voor mij te halen. Tot dusver een doodnormale dag. Tussen de post zit een brief van de IND. In het verleden heb ik vaak genoeg een brief van hen gehad in verband met de adopties maar ook omdat ik wel eens mee ging met mensen die bezig waren met een verblijfsvergunning. Nu speelt dat op dit moment allemaal niet, dus ik maak de brief met enige verbazing open. De doodnormale dag is dan voorbij!

Meer weergeven