Persoonlijk

Persoonlijk · augustus 17, 2018
Al een hele lange tijd loop ik rond met kaakproblemen. Wat begon met oorpijn werd steeds erger, tot mijn mond nog maar een heel klein stukje open kon. Voor iemand die veel praat en dol op eten is toch echt wel een kleine ramp. Het ging niet over en ik ging van arts naar arts. Ik kreeg een diagnose maar ze konden weinig voor mij betekenen, dus dan maar (mede op aanraden van de prof. ) zelf wat proberen.

Persoonlijk · augustus 15, 2018
Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en nu Zinsy volgend jaar naar groep 8 gaat is een veel gestelde vraag aan haar en mij, of ze al te horen heeft gekregen welk niveau ze na de basisschool gaat doen. Zinsy interesseren zulke dingen vrij weinig. Leren gaat haar gemakkelijk af ondanks het feit dat ze niet alles meekrijgt door de kleine aanvallen (epilepsie) die ze gedurende de schooldag heeft. Haar advies bleek iemand anders in huis wel flink bezig te houden.

Persoonlijk · augustus 06, 2018
Na 16 heerlijke dagen weg met de kinderen is de batterij weer helemaal opgeladen en staan er heel veel leuke dingen op de planning!

Persoonlijk · juli 19, 2018
Je bent jarig en dat brengt zo veel herinneringen met zich mee. Er is niets mis met mijn geheugen maar zo sterk als mijn herinneringen zijn aan die weken voor en na jouw geboorte is geen enkele herinnering. Ik weet het allemaal nog exact. Waar ik was, wat ik deed, wat ik dacht...tot daar het bericht was, dat je mijn zoon zou zijn!.

Persoonlijk · juli 13, 2018
Vandaag ben je elf jaar geworden. Het kleine meisje dat je was is steeds meer op de achtergrond geraakt en de puber staat steeds meer op de voorgrond. Na de zomervakantie begin je aan je laatste jaar op de basisschool. Het is een enorm cliché maar o zo waar, wat is het allemaal snel gegaan. Wekenlang riep je dat je niets voor je verjaardag hoefde te krijgen want wat je echt wou kon niet.

Persoonlijk · juli 09, 2018
Soms leer je op een onverwacht moment, van een totaal onbekend iemand waar het echt om draait in het leven. Lieve, stoere, dappere en vooral prachtige mevrouw op Ibiza bedankt voor deze wijze les.

Persoonlijk · juni 29, 2018
Ik ben aan het werk als mijn telefoon wel tien appjes na elkaar binnenkrijgt. Dat kan er maar één zijn. Mam, ik ben geslaagd! Trots is te zacht uitgedrukt. Hij, waarvan ze in groep drie al zeiden dat hij ZO anders was dat het schoolsysteem daar geen rekening mee kon houden. Hij heeft het gedaan!!!

Persoonlijk · juni 25, 2018
Er vind ergens ter wereld een ramp plaats en wij als Nederlanders staan direct paraat om te helpen. Prachtige bedragen worden er bijeen gebracht zowel via televisieacties, sponsorlopen enz. maar sinds enkele jaren heerst er toch die angst "komt mijn geld wel daar waar het echt nodig is". Geef jij nog?

Persoonlijk · juni 18, 2018
Zes kinderen aan tafel tijdens een maaltijd zorgt voor genoeg gespreksvoer. Vaak door elkaar heen, hun verhaal vertellend maar een enkele keer is er een verhaal waardoor iedereen stil valt.

Persoonlijk · juni 14, 2018
Nooit eerder besteden hij aandacht aan deze vraag. Een vraag die moeilijk te beantwoorden was en die uiteindelijk mij de meest wijze les ooit bracht

Meer weergeven