Persoonlijk

Persoonlijk · februari 14, 2019
Mijn zoon is niet dom, hij heeft zoveel talenten. Nee, hij kan niet rekenen. Hij vind het niet alleen moeilijk. Het lukt gewoon niet. Of is het misschien toch niet zo gewoon en is er meer aan de hand. De meester heeft het over dyscalculie. Ook op zulke momenten blijkt hoe fijn een open adoptie is. Doordat we een goed en open contact hebben met de familie in Amerika kwamen namelijk iets te weten!.

Persoonlijk · februari 07, 2019
En toen was daar het jaarlijks terugkerende moment dat er een spreekbeurt gehouden moest gaan worden. Dit jaar werd het geen voetbal of superhelden. Zijn keus zorgde bij mij eerst voor wat twijfel maar bracht uiteindelijk een prachtig idee. Een idee dat we gaan uitwerken! Want als je iets mist, als iets er niet is wat je wel graag had willen hebben, dan moet je er voor zorgen dat het er komt!

Persoonlijk · februari 05, 2019
Het is bijna zover! Valentijnsdag staat voor de deur. Zal er dit jaar een kaart voor mij in de brievenbus liggen?? Ik denk het niet maar wat ik wel weet is dat ik aan twee van mijn volgers een kaart + een reep Tony Chocolonely mag gaan weggeven !

Persoonlijk · februari 04, 2019
Naar aanleiding van het bericht dat ik vorige week ontving waarin een mevrouw het nodig vond om mij met de grond gelijk te maken ontving ik zoveel berichtjes enz. Die lieten mij iets realiseren en niet alleen dat je alles over mij mag zeggen maar zodra je mijn kinderen aanvalt het pijn doet. Nee, ik realiseerde mij nog iets anders. Iets waar ik mij ook schuldig aan maak, tot nu want vanaf vandaag doe ik het anders. Ik ben er vanochtend mee begonnen en wat bleek het bijzonder te zijn.

Persoonlijk · januari 29, 2019
Wat heb ik hier vaak over gedroomd. Wat heb ik het hier vaak over gehad. En nu is het eindelijk zover!! We gaan terug naar waar drie van mijn kinderen geboren werden. Terug naar de plek waar ze in mijn armen gelegd werden. Terug naar de plek waar zo veel herinneringen liggen. Terug om heel veel nieuwe herinneringen te maken. Terug naar Florida!

Persoonlijk · januari 27, 2019
Ben je op zoek naar een ideale oplossing voor je strijkgoed? Vind je een strijkplank ook een sta in de weg? Voor deze IKEA-Hack hoef je echt niet handig te zijn. Binnen een uur zet ook jij zo'n strijkkast in elkaar! Ik zou niet meer zonder willen.

Persoonlijk · januari 22, 2019
Soms blijkt iets wat je kind wil, totaal een andere reden te hebben als dat je in eerste instantie dacht. Dat de wens om een Baby Alive te willen eigenlijk draaide om een heel grote angst, had ik nooit kunnen bedenken.

Persoonlijk · januari 14, 2019
We deden een oproep naar jullie speciale foto's en bijbehorende verhalen. Wat een geweldige reacties ontvingen wij en super leuk om te lezen dat jullie ook graag juist die foto's terug willen zien en de bijbehorende verhalen willen lezen. Vandaag deelt Davina haar speciale foto en het verhaal waarom deze foto haar zo dierbaar is. Mocht je het leuk vinden om ook jouw speciale foto een keer te delen, neem dan contact met ons op.

Persoonlijk · januari 08, 2019
Ik was naïef als ik terug kijk. Wat wist ik nu helemaal van racisme en discriminatie. Nu weet ik er meer van dan ik ooit had willen weten. Beste mevrouw uit de supermarkt, deze is voor u!

Persoonlijk · januari 07, 2019
Deze maand staat voor ons in het teken van schoolkeuzes, nieuwe dingen op het werk, uitstapjes, verbouwen, meedoen aan de minsgame en nog veel meer. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat?

Meer weergeven