Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · mei 17, 2019
In de Mom2Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over het artikel dat deze week in het NRC verscheen over wanpraktijken bij adoptie. Voelen we ons aangesproken, kunnen we ons vinden in het artikel? We hebben het er samen over.

Mom 2 Mom · mei 12, 2019
In de Mom 2 Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over Moederdag. Want is dat nu wel zo'n leuke dag voor iedereen?

Mom 2 Mom · april 26, 2019
Deze week in de Mom2Mom hebben Natasja en Charlotte het over wel of niet inenten. We zijn erg benieuwd wat jullie mening is!

Mom 2 Mom · april 12, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over plastische chirurgie. Gaan we wel of niet iets aan onszelf laten doen?

Mom 2 Mom · april 04, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over chaos in huis, vieze mannetjes op Marktplaats, het klik in je winkelmandje-effect en Marie Kondo.

Mom 2 Mom · maart 29, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over waarom kan de ene verslaafde uitgroeien tot volksheld en draaien we voor de andere ons hoofd om.

Mom 2 Mom · maart 22, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over angst, terrorisme, Parijs de stad van de liefde en dat waar het eigenlijk om gaat "When the power of loves overcomes the love of power, the world will know peace (Jimi Hendrix)

Mom 2 Mom · maart 15, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over opmerkingen van andere moeders. Hebben we lange tenen, zijn we onzeker of is het simpel weg niet nodig overal wat van te vinden.

Mom 2 Mom · maart 08, 2019
Deze week in de wekelijkse briefwisseling van Natasja en Charlotte over het feit dat je opeens jezelf als je moeder hoort praten, kinderen die op stap gaan, hoe waren we zelf en zijn we rijp voor schoonmaakklusjes op de zaterdagavond of moeten we toch echt er even weer uit.

Mom 2 Mom · maart 01, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte, deze week over dankbaar zijn voor je adoptie. Is dat iets wat je als kind hoort te zijn?

Meer weergeven