Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · maart 15, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over opmerkingen van andere moeders. Hebben we lange tenen, zijn we onzeker of is het simpel weg niet nodig overal wat van te vinden.

Mom 2 Mom · maart 08, 2019
Deze week in de wekelijkse briefwisseling van Natasja en Charlotte over het feit dat je opeens jezelf als je moeder hoort praten, kinderen die op stap gaan, hoe waren we zelf en zijn we rijp voor schoonmaakklusjes op de zaterdagavond of moeten we toch echt er even weer uit.

Mom 2 Mom · maart 01, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte, deze week over dankbaar zijn voor je adoptie. Is dat iets wat je als kind hoort te zijn?

Mom 2 Mom · februari 24, 2019
Deze week een Mom2Mom op zondag in plaats van vrijdag. Dit keer over jezelf niet te serieus nemen, eenzaamheid, wc-kleedjes en mensen blokkeren.

Mom 2 Mom · februari 15, 2019
Ondanks dat het woord Nee maar uit drie letters bestaat is het soms zoveel moeilijker om te zeggen. Daardoor doen we regelmatig dingen die we helemaal niet willen doen, waar we geen tijd voor hebben of waar we het nut niet van inzien. Nee zeggen, zo moeilijk moet het toch niet zijn? Charlotte en Natasja hebben het er deze week over in de Mom 2 Mom.

Mom 2 Mom · februari 08, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over voed jij zo op als je in je hoofd had toen je nog geen kinderen had?

Mom 2 Mom · februari 01, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over straffen. Is het strafvrij opvoeden een idee als je zes kinderen hebt?

Mom 2 Mom · januari 11, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over kinderarbeid. Want ga jij zonder nadenken voor dat toffe koopje of check je eerst of er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen?

Mom 2 Mom · januari 04, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over goede voornemens, want is dat nu iets wat je echt moet hebben op 1 januari en wat is een goed voornemen dan?

Mom 2 Mom · december 07, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over Kerst, tradities en mislukte acteermomenten.

Meer weergeven