Mom 2 Mom

Na het zien van de documentaire van Dinja Pannebakker kwamen de vragen; Duw ik de roots door hun strot? Wat als ze hier helemaal niet op zitten te wachten? Moet je de adoptie bespreekbaar maken of belast je ze daar juist mee? Deze week hebben Natasja en Charlotte het er over in de Mom 2 Mom.

Natasja en Charlotte bespreken deze week een artikel waarin geschreven werd dat het wellicht een optie is om abortus niet meer uit te voeren en deze kinderen na geboorte ter adoptie af te staan. Wat is hun mening en wat is die van jou?

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over zakgeld in de Mom2Mom. Want als er iets is waar Charlotte slecht in is dan is het wel zakgeld maar ze wil haar kinderen wel goed met geld om leren gaan. Hoe gaat Natasja er mee om? En jij? Hoe heb jij geregeld met zakgeld?

Worden jouw pakketjes altijd bij de voordeur of bij de buren afgeleverd of vind je ze wel eens op wonderlijke plekken zoals onder een trampoline, de container of onder een struik aan? Wij zijn benieuwd!

Sinterklaas, Kerst, verjaardagen, een enorme stroom cadeaus lijkt er in een maand je huis in beslag te nemen. Voor wie doe je die cadeaus en kan het ook anders?

Bijna is het zover en stapt Natasja met haar man en Bram in het vliegtuig richting Florida. Ze kijkt er enorm naar uit, behalve naar het vliegen. Hoe ging het vliegen bij Charlotte toen ze naar Florida ging afgelopen zomer?

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over de basisschool. Wat vertel je wel en niet als je (adoptie) kind voor het eerst naar de basisschool gaat.

Deze week hebben Natasja en Charlotte het in de Mom2Mom over genderneutraal opvoeden. Ze zijn enorm benieuwd wat jullie mening er over is.

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over wel of niet op Social Media blijven en of ze een Insta-perfect leven nastreven.

Heb jij het programma "Niets liever dan een kind" al gezien? Of heb je misschien het nieuwste programma van Lauren Verster al bekeken? Natasja en Charlotte hebben het deze week in de Mom2Mom erover. Moet alles op tv?

Meer weergeven