Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · september 20, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over wel of niet op Social Media blijven en of ze een Insta-perfect leven nastreven.

Mom 2 Mom · september 13, 2019
Heb jij het programma "Niets liever dan een kind" al gezien? Of heb je misschien het nieuwste programma van Lauren Verster al bekeken? Natasja en Charlotte hebben het deze week in de Mom2Mom erover. Moet alles op tv?

Mom 2 Mom · augustus 23, 2019
De vakantie zit er weer bijna op. Regelmatig zie je op Social Media ludieke berichtjes de ronde doen met ouders die reikhalzend uit kijken naar de eerste schooldag. Hoe kijken Natasja en Charlotte daar tegen aan?

Mom 2 Mom · augustus 18, 2019
Stom! Kleine ergernissen, niet van wereldformaat. Maar groot genoeg om je lekker over op te winden. Wij delen ze graag met je. Wat vind jij stom?

Mom 2 Mom · juni 28, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over hun reis naar Florida. Zijn die kleintjes niet te klein om terug te gaan? Hoe bereid je ze voor ? Pak je alles in met een militaire precisie als er 6 kinderen zijn? Je leest het allemaal in de Mom 2 Mom van deze week.

Mom 2 Mom · juni 07, 2019
Woensdag is het zover dan zal de telefoon gaan en zullen we het weten. Zijn ze geslaagd? In onze tijd waren er geen verdwenen postzakken vol examens, keken we op Teletekst maar keken we naar hetzelfde uit...de examenfeestjes!

Mom 2 Mom · mei 17, 2019
In de Mom2Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over het artikel dat deze week in het NRC verscheen over wanpraktijken bij adoptie. Voelen we ons aangesproken, kunnen we ons vinden in het artikel? We hebben het er samen over.

Mom 2 Mom · mei 12, 2019
In de Mom 2 Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over Moederdag. Want is dat nu wel zo'n leuke dag voor iedereen?

Mom 2 Mom · april 26, 2019
Deze week in de Mom2Mom hebben Natasja en Charlotte het over wel of niet inenten. We zijn erg benieuwd wat jullie mening is!

Mom 2 Mom · april 12, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte. Deze week over plastische chirurgie. Gaan we wel of niet iets aan onszelf laten doen?

Meer weergeven