Mom 2 Mom

Is er nog ruimte voor emoties of verwachten we door social media dat deze net zo snel voorbij moeten gaan als de rest van het leven? Natasja en Charlotte hebben het er over in de Mom2Mom van deze week.

In de Mom2Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over samenwerkingen aangaan als blogger. Is er een grens?

We zijn weer terug met de Mom2Mom rubriek! Natasja en Charlotte zijn geen stilzitters, gaan er graag op uit maar dat kon de afgelopen tijd niet. Hoe hebben ze dat ervaren en nemen ze iets mee uit de tijd dat afspreken met vrienden enz. niet mogelijk was.

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over verwennen. Hoe voorkom je dat je kind straks een verwende puber is die denkt dat alles vanzelf komt? Is dat anders bij een enig kind als bij een gezin met zes kinderen?

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over het Coronavirus. Hoe ga je om met de angsten die je kind heeft als het om het virus gaat en is het raar dat je het zelf toch ook wel spannend bent gaan vinden?

Deze week hebben Natasja en Charlotte het in de Mom 2 Mom over wie de schuldige is bij adoptie. Is die er? Wie is het dan? en Is het contact met de biologische familie altijd makkelijk?

Is een maansteen, een zoutlamp en een meditatie de oplossing voor al je problemen of is een ouderwetse spreekwoordelijke schop onder je kont soms ook effectief.

Na het zien van de documentaire van Dinja Pannebakker kwamen de vragen; Duw ik de roots door hun strot? Wat als ze hier helemaal niet op zitten te wachten? Moet je de adoptie bespreekbaar maken of belast je ze daar juist mee? Deze week hebben Natasja en Charlotte het er over in de Mom 2 Mom.

Natasja en Charlotte bespreken deze week een artikel waarin geschreven werd dat het wellicht een optie is om abortus niet meer uit te voeren en deze kinderen na geboorte ter adoptie af te staan. Wat is hun mening en wat is die van jou?

Deze week hebben Natasja en Charlotte het over zakgeld in de Mom2Mom. Want als er iets is waar Charlotte slecht in is dan is het wel zakgeld maar ze wil haar kinderen wel goed met geld om leren gaan. Hoe gaat Natasja er mee om? En jij? Hoe heb jij geregeld met zakgeld?

Meer weergeven