Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · februari 15, 2019
Ondanks dat het woord Nee maar uit drie letters bestaat is het soms zoveel moeilijker om te zeggen. Daardoor doen we regelmatig dingen die we helemaal niet willen doen, waar we geen tijd voor hebben of waar we het nut niet van inzien. Nee zeggen, zo moeilijk moet het toch niet zijn? Charlotte en Natasja hebben het er deze week over in de Mom 2 Mom.

Mom 2 Mom · februari 08, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over voed jij zo op als je in je hoofd had toen je nog geen kinderen had?

Mom 2 Mom · februari 01, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over straffen. Is het strafvrij opvoeden een idee als je zes kinderen hebt?

Mom 2 Mom · januari 11, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over kinderarbeid. Want ga jij zonder nadenken voor dat toffe koopje of check je eerst of er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen?

Mom 2 Mom · januari 04, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over goede voornemens, want is dat nu iets wat je echt moet hebben op 1 januari en wat is een goed voornemen dan?

Mom 2 Mom · december 07, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over Kerst, tradities en mislukte acteermomenten.

Mom 2 Mom · november 23, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over Thanksgiving en Black Friday.

Mom 2 Mom · november 16, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over wat deel je wel en wat deel je niet op social media. Waar trek je de grens?

Mom 2 Mom · november 02, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over wat wil je worden en wat als je dat niet weet. Kan gelukkig zijn je ambitie zijn of heb je dan geen ambitie?

Mom 2 Mom · oktober 26, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over "me time" want heb je dat nog als moeder en zo ja, hoe vul je die tijd in?!

Meer weergeven