Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · oktober 20, 2019
Bijna is het zover en stapt Natasja met haar man en Bram in het vliegtuig richting Florida. Ze kijkt er enorm naar uit, behalve naar het vliegen. Hoe ging het vliegen bij Charlotte toen ze naar Florida ging afgelopen zomer?

Mom 2 Mom · oktober 04, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over de basisschool. Wat vertel je wel en niet als je (adoptie) kind voor het eerst naar de basisschool gaat.

Mom 2 Mom · september 27, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het in de Mom2Mom over genderneutraal opvoeden. Ze zijn enorm benieuwd wat jullie mening er over is.

Mom 2 Mom · september 20, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over wel of niet op Social Media blijven en of ze een Insta-perfect leven nastreven.

Mom 2 Mom · september 13, 2019
Heb jij het programma "Niets liever dan een kind" al gezien? Of heb je misschien het nieuwste programma van Lauren Verster al bekeken? Natasja en Charlotte hebben het deze week in de Mom2Mom erover. Moet alles op tv?

Mom 2 Mom · augustus 23, 2019
De vakantie zit er weer bijna op. Regelmatig zie je op Social Media ludieke berichtjes de ronde doen met ouders die reikhalzend uit kijken naar de eerste schooldag. Hoe kijken Natasja en Charlotte daar tegen aan?

Mom 2 Mom · augustus 18, 2019
Stom! Kleine ergernissen, niet van wereldformaat. Maar groot genoeg om je lekker over op te winden. Wij delen ze graag met je. Wat vind jij stom?

Mom 2 Mom · juni 28, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over hun reis naar Florida. Zijn die kleintjes niet te klein om terug te gaan? Hoe bereid je ze voor ? Pak je alles in met een militaire precisie als er 6 kinderen zijn? Je leest het allemaal in de Mom 2 Mom van deze week.

Mom 2 Mom · juni 07, 2019
Woensdag is het zover dan zal de telefoon gaan en zullen we het weten. Zijn ze geslaagd? In onze tijd waren er geen verdwenen postzakken vol examens, keken we op Teletekst maar keken we naar hetzelfde uit...de examenfeestjes!

Mom 2 Mom · mei 17, 2019
In de Mom2Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over het artikel dat deze week in het NRC verscheen over wanpraktijken bij adoptie. Voelen we ons aangesproken, kunnen we ons vinden in het artikel? We hebben het er samen over.

Meer weergeven