Mom 2 Mom

Mom 2 Mom · oktober 19, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over wanneer neem je de goede beslissing in de opvoeding want dat instructieboekje ontbreekt bij iedereen.

Mom 2 Mom · oktober 12, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over de Pietendiscussie, want ook daar hebben ze beide een mening over!

Mom 2 Mom · oktober 05, 2018
Hoe moeilijk kan het zijn om datgene te kopen wat je van plan was te kopen? Je leest het deze week in een nieuwe mom2mom

Mom 2 Mom · september 28, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over hoe doe je dat met een groot gezin?!

Mom 2 Mom · september 21, 2018
Een wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alle dingen die ze meemaken, tegen aan lopen en die ze echt even van het hart moet! Deze week over wanneer ben je een oude schoolpleinmoeder.

Mom 2 Mom · september 14, 2018
Een wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alle dingen die ze meemaken, tegen aan lopen en die ze echt even van het hart moet!

Mom 2 Mom · september 07, 2018
Een wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alle dingen die ze meemaken, tegen aan lopen en die ze echt even van het hart moet!

Mom 2 Mom · juni 10, 2018
Charlotte en Natasja zijn totaal verschillend. De een woont in het hoge Noorden, de ander in de Randstad. De een heeft 6 kids, de ander 1. Toch zijn er zeker overeenkomsten. Beiden delen een liefde voor adoptie, fashion, lifestyle, lekker eten en hebben het hart op de tong. Deze moms in a mission bespreken in deze rubriek alles wat hen bezig houdt, opvalt, raakt of laat janken: soms van de lach . Met elkaar en met jou. Lees je mee en praat je mee? Liefs Charlotte & Natasja.