Gastbloggers.

Vorige keer las je op het blog het adoptieverhaal van familie de Kleuver. Nu delen ze hoe het verder ging en hoe een zaadje dat geplant werd tijdens een rootsreis uitgroeide tot uitbreiding van hun gezin en deelname aan het programma Met Open Armen.

Ze dacht dat hun gezin compleet was. Ze genoot van hun drietal en werkte parttime, ze hadden het goed. Toch knaagde er iets....

Wat als je geboren wordt in het verkeerde lichaam. Weet je dat dan je hele jeugd? Nicky werd geboren in 1993 maar kwam er pas mei 2019 achter wat er met haar aan de hand was. Ze zat in het verkeerde lichaam.

Veel mensen denken dat het altijd goed gaat met Samantha, dat komt door het masker dat ze bijna altijd laat zien. De werkelijkheid is namelijk anders. Ze heeft daarom een boodschap voor al haar lezers.

Aan de hand van dit handige stappenplan leer je op een simpele wijze een hartjesvlecht te maken.

Zie jij ook wel eens kapsels voorbij komen en vraag je je dan af hoe krijgen ze dat voor elkaar? Ben je al blij als een simpele vlecht of staart recht zit maar zou je ook wel eens iets anders willen doen met de haren van je dochter of jezelf? Mandy haar passie is vlechten en nieuwe haarcreaties bedenken en maken. Ze gaat het jullie vanaf nu leren aan de hand van haar handige stappenplannen, succes verzekerd!

Samantha is mantelzorger voor haar zoontje Jayden. Hoe is het om mantelzorger te zijn van je eigen kind? Wat voor dingen moet ze regelen? Ze legt graag uit hoe het is als je kind meer zorg nodig heeft dan de gebruikelijke zorg.

Samantha zal de komende tijd gastblogs voor ons schrijven en jullie meenemen in haar wereld. Haar zoontje Jayden werd 10 weken te vroeg geboren op de Dominicaanse Republiek en heeft hierdoor Cerebrale Parese. Wat dit precies is en hoe het hun leven beïnvloed zal je de komende tijd hier lezen.

Miskramen, vroeg geboortes, het zijn dingen waar nog lang niet genoeg aandacht voor is. Veel te veel vrouwen lopen met dit verdriet rond, Helena is één van die vrouwen. Voor ons zetten ze haar verhaal op papier.

Al zes jaar lang heeft Merdith een kinderwens. Langs de weg van PGD en KID werd ze zwanger maar moest ze ook weer afscheid nemen. Meredith houd hoop, ooit worden zij en haar man, papa en mama.

Meer weergeven