Review: Pokémon Trainer Guess en Pokémon Trainer Mission.
Al jarenlang is Pokémon ongelooflijk populair en zeker niet uitsluitend bij kinderen. Hier in huis was de Pokémon-gekte niet echt aanwezig maar daar kwam een tijdje terug verandering in. Jeremiah vindt het wel geweldig en ik moet toegeven dat ik wel begrijp wat hem er zo in trekt. Pokémons waren hier thuis niet aanwezig, nog geen kaart maar daar is verandering in gekomen. Inmiddels zijn hier twee Pokémon spellen uitvoerig getest. Je leest er alles over in deze blogpost.

Knutselen: Sinterklaas
De decembermaand is de maand waarin er volop geknutseld wordt. In dit blog vind je 5 makkelijke Sinterklaasknutselwerkjes die je zonder veel materialen kunt uitvoeren.

Review: Kobo Forma
Ik was vier jaar oud toen ik mezelf leerde lezen en sindsdien ben ik er nooit meer mee gestopt. Als ik 1 ding mag kiezen waarmee ik echt ontspan dan is het lezen. Je kunt mij dan ook echt een plezier doen met een bezoek aan de boekwinkel. Er is niet een genre wat ik niet lees. Ik lees veel en veelzijdig. Heel veel tijd om te lezen heb ik niet maar ik maak er iedere wel tijd voor. Een boek meeslepen is niet altijd handig daarom kocht ik ooit een e-reader maar toen werd het scherm zwart.

Webshop
Bij ons in de webshop vind je iedere keer items waar wij blij van worden. Dingen waardoor ik naast mijn fulltime baan een gezin met 7 kinderen kan runnen zonder dat ik achter de feiten aanloop. Iedere keer een wisselend aanbod, altijd voor scherpe prijzen. De webshop krijgt nog een eigen unieke site maar we gaan niet zitten wachten tot die af is (wat langer duurt dan het zou gaan duren) dus doen we het zo in het kader van Come on let's do this.

Heb jij nooit spijt?
Dagelijks krijg ik vragen over adoptie en pleegzorg. Vaak zijn het mensen die zelf ook overwegen om hun huis en hart open te stellen voor andere kinderen. Zodra adoptie of pleegzorg negatief in het nieuws komt stijgt het aantal berichtjes van mensen die ook even moeten zeggen hoe ze er over denken. Ook die opmerkingen krijgen een reactie terug. En soms zit er een vraag tussen waardoor ik zelf aan het denken wordt gezet. Zo ook met de vraag 'Heb je nooit spijt?'.

Paw Patrol Grand Prix voor de Nintendo Switch.
Paw Patrol wie kent de pups niet. Van de populaire hondjes zijn niet alleen auto's, knuffels, rugzakken, knutselspullen, kleding enz enz verkrijgbaar maar ook een nieuw spel voor de Nintendo Switch. Wij mochten hem uitproberen en laten je graag weten wat wij ervan vonden.

De leukste Sinterklaas boeken.
De gezelligste tijd van het jaar en die wordt nog leuker met leuke boeken om voor te lezen of zelf te lezen. We maakten een overzicht met de leukste Sinterklaasboeken. Sommige net nieuw, andere al wat ouder maar allemaal echte aanraders.

Een dagje uit bij Preston Palace.
We kregen een uitnodiging van Preston Palace om een dagje langs te komen. Ik was er nog nooit geweest en dat had een reden. Ik dacht dat het meer iets was voor een personeelsfeestje en niet voor een dagje uit met het gezin. Na het zien van hun site en Instagram-pagina was ik direct om, wat kan je er veel doen. De uitnodiging namen we dan ook met beide handen aan. Wat je er kunt doen, hoe het eten er is, vanaf welke leeftijd het leuk is enz., je leest het allemaal in deze blogpost.

Review: Klorofil speelset de Winterboom.
Zolang als ik mij kan herinneren is de boom van Klorofil in mijn huis. Vroeger mijn zusje die er mee speelde en daarna Djimon. Bij alle kinderen was het een van die dingen waar enorm veel mee werd gespeeld. Ik vermoed dat hij bijna 40 jaar dienst heeft gedaan maar toen was het echt op. Nog steeds worden dezelfde bomen gemaakt maar er is ook een nieuwe variant de winterboom. Deze prijkt hier nu in de woonkamer, een beetje vernieuwd maar nog steeds die nostalgie van vroeger.

Review: De Tijdmachine
Rutger Vink en Thomas van Grinsven brachten hun tweede boek uit in hun eigen succesvolle kinderboekenserie 'De avonturen van Rutger, Thomas en Paco. Het boek heet De Tijdmachine en is het vervolg op De magische halsband dat ruim 80.000 keer verkocht werd en de Kinderjury 2022 heeft gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.

Meer weergeven