Reviews · november 13, 2019
Als klein kind keek ik echt uit naar het krijgen van mijn advents-kalender gevuld met chocolade. Ieder jaar kreeg ik er een van de kapper waar wij boven woonden. Inmiddels zijn er ontelbaar veel varianten op de adventskalender. Van make-up tot Paw Patrol en van kaarsjes tot Hot Wheels. Dit jaar kwam ik er één tegen op Instagram waar ik op slag verliefd op werd en ik mag er eentje weggeven aan één van jullie!

Reizen en uitstapjes · november 07, 2019
Wat zijn de 10 dingen die je absoluut moet bezoeken als je in Fez bent? Er valt zoveel te zien en te doen maar met een goed schema, kun je dit allemaal in één dag zien.

Persoonlijk · november 05, 2019
Ik kan een fantastisch verhaal ophangen dat ik een week bewust geen tablets enz., bij mij had toen ik laatst een week naar Denemarken was met de kinderen, maar de simpele waarheid is dat ik het gewoon vergeten was mee te nemen. Als enige volwassenen in een auto met vier kinderen terwijl je ruim 800 kilometer moet rijden leek het even het domste wat ik ooit had kunnen vergeten want het geklaag was niet van de lucht. Totdat ik Oost-Indisch doof werd en er iets bijzonders gebeurde.

Boek reviews · oktober 31, 2019
In heel veel kinderboeken staan nog veel ouderwetse clichés, zeker als het meisjes betreft. Met de boeken van Mo's daughters willen ze laten zien aan kinderen dat er een wereld is, zonder hokjes. In deze prachtige prentenboeken spelen ondernemende en stoere meisje de hoofdrol. De serie bestaat uit 5 personages, zodat ieder meisje zich kan identificeren met een held uit de serie.

Tips! · oktober 30, 2019
Zowel ik als de kinderen zijn gek op boeken. Die boeken moeten natuurlijk ergens opgeruimd worden. Ik kwam er al snel achter dat de boekenkasten op hun slaapkamer snel een zooitje werden. Ik maakten een boekenbak en dit bleek echt een uitkomst.

Tips! · oktober 28, 2019
Ik ben nu al enige tijd bezig met ontspullen en vind het mooi om te merken hoeveel rust het mij geeft maar ook hoeveel blijer ik ben met de spullen om mij heen. Dit is de lijst met 8 vragen die mij hielpen bij het ontspullen.

Reviews · oktober 23, 2019
In het boek "Hechtingsmonster in de klas" vind je naast een zeer heldere uitleg over hechtingsproblematiek ook 25 tips hoe je met meer plezier en minder moeite lesgeeft aan kinderen met hechtingsproblemen. Is het dan een boek dan enkel geschikt voor leerkrachten? Nee, zeker niet! Wist jij dat er in Nederland ieder jaar 40.000 kinderen met deze diagnose te maken krijgen?

Mom 2 Mom · oktober 20, 2019
Bijna is het zover en stapt Natasja met haar man en Bram in het vliegtuig richting Florida. Ze kijkt er enorm naar uit, behalve naar het vliegen. Hoe ging het vliegen bij Charlotte toen ze naar Florida ging afgelopen zomer?

Reizen en uitstapjes · oktober 18, 2019
Ben jij wel eens naar een Ladiesnight van Kinepolis geweest? Het maakt het naar de bioscoop gaan nog net even specialer. Niet gek dan ook dat we in een uitverkochte zaal de film "Wat is dan liefde" keken. Die film is trouwens echt een aanrader! Benieuwd welke films er draaien tijdens de komende Ladiesnights, ik vertel je het alvast.

Sophie · oktober 17, 2019
Het is inmiddels alweer 2,5 maand geleden dat Sophie en Jack op intakegesprek waren bij adoptiebureau Wereldkinderen. Toch zijn er nog twijfels.

Meer weergeven