Vandaag waren er heel wat telefoontjes. Met de huisarts, de kinderarts, het RIVM en de GGD. Uiteindelijk kwam het definitieve antwoord ze zal niet getest worden maar we moeten wel rekening houden met iets.

Er was niets toegezegd maar toch had ik hoop dat we vandaag de bloeduitslagen te horen zouden krijgen maar helaas tot op heden weten we nog niet of er nog iets anders is wat haar zo ziek maakt.

Na een opmerking van River over het nieuws krijg ik het liedje "Als ik de baas zou zijn van het journaal" van Kinderen voor Kinderen niet meer uit mijn hoofd. Zo ontstond er samen met de jongste kinderen een plan! Vandaag kwamen ze bloedprikken en kunnen we helaas nog steeds niet melden dat het beter met haar gaat.

We zijn inmiddels ruim een week verder en echt verbetering zit er nog steeds niet in. Vandaag was er contact met de kinderarts en werd er besloten dat er bloed afgenomen gaat worden. Ook beantwoorden we de vraag die we heel vaak krijgen: Wat vinden jullie handig om in huis te hebben nu?

Gisteren had ik telefonisch contact met de huisarts van de huisartsendienst, zojuist kwam onze eigen huisarts om te beoordelen hoe het nu gaat met Kyana. We krijgen heel veel vragen over hoe verzorg je iemand thuis als je er niet bij kunt, dat delen we graag met je.

Ik kan er kort en bondig over zijn, ik ben boos. Boos ben ik eigenlijk nooit. Sommige mensen vinden zelfs dat ik altijd veel te veel begrip heb voor andere mensen maar nu ben ik boos. Zo boos dat de tranen over mijn gezicht lopen.

Terwijl ik een stijgende lijn na drie dagen had verwacht blijft die nog steeds uit. Ik maak mij zorgen en dat is nog zacht uitgedrukt. Maar juist op deze dag ervaren we enorm veel naastenliefde.

Het is al weer vier dagen geleden dat ze ziek werd. Aan de ene kant kruipt de tijd voorbij aan de andere kant vliegt hij voorbij. Het lijkt soms net een film waarin we zijn beland, een film waarvan ik graag het script zou lezen want dan wist ik tenminste wat ons te wachten stond.

Een dag verder, uiteraard zou ik hier willen schrijven dat ze enorm opgeknapt is maar helaas dat is niet zo.

Mijn prachtige, lieve, dappere, zorgzame dochter is getroffen door het coronavirus. Ik deelde dat gisteren al op Instagram waarom ik dat deed en hoe het nu gaat, vertel ik jullie graag. Ook heeft zij zelf een boodschap voor iedereen, waarvan ze hoopt dat heel veel mensen hem zullen lezen maar vooral dat hij door zal dringen bij veel mensen.

Meer weergeven