Mijn kinderen weten niet anders dan dat ze opgroeien in een gezin met diverse culturen, kleuren, gebruiken, families en. Wij kletsen veel aan tafel. Ik weet graag wat heb bezighoud en zo kwam het laatst op het feit: Hoe is het nu eigenlijk om op te groeien in een gezin zoals het onze.

Miskramen, vroeg geboortes, het zijn dingen waar nog lang niet genoeg aandacht voor is. Veel te veel vrouwen lopen met dit verdriet rond, Helena is één van die vrouwen. Voor ons zetten ze haar verhaal op papier.

Unieke plekjes om te overnachten, ik houd ervan. Die unieke plekjes komen er steeds meer in allerlei varianten. Ik heb een tijd in de gevangenis gewerkt en er zelfs een keer door een sneeuwstorm een nacht moeten verblijven echt prettig was dat niet te noemen. Was het verblijf in het Arresthuis dat wel?

Wie wil er niet besparen? De bespaartips vliegen je dan ook om de oren. De ene tip beloofd je nog meer op te leveren dan de andere tip maar vaak zijn het tips die je veel extra tijd kosten of weinig tot niets opleveren in de praktijk. Wij maakten een lijst van 10 tips die zeer eenvoudig toe te passen zijn en je zeker geld opleveren.

Een prachtig prentenboek voor als er een broertje of zusje op komst is of om uit te leggen hoe een baby in de buik groeit. Wie weet ben jij degene die dit boek straks thuis heeft. Lees snel hoe je kans maakt!

Deze week hebben Natasja en Charlotte het in de Mom 2 Mom over wie de schuldige is bij adoptie. Is die er? Wie is het dan? en Is het contact met de biologische familie altijd makkelijk?

Waar de één nog geen halve dag op pumps kan lopen, loop ik er het allerliefste op maar er zijn steeds meer momenten dat die pumps niet zo handig zijn. Sneakers onder een jurkje ik moest er eerlijk gezegd even aan wennen en welke sneakers kunnen dan overal onder? Want als ik reis dan neem ik het liefst zo min mogelijk mee.

Sommige zinnen zijn moeilijk om op te schrijven. Sommige zinnen krijg je haast niet uit je mond. Een zin als twee van mijn kinderen zijn verslaafd, is er zo een. Voor mij is die zin de keiharde waarheid. Ik zei het altijd anders en dan nog het liefst niet, tot iemand mij liet inzien dat ik zo mijn kinderen écht niet help.

Leef als een luiaard van Jennifer McCartney is een boek vol tips voor een superlangzaam leven. Door dit boek kun je je laten inspireren door de manier van leven van de luiaard. Doelbewust, gefocust maar altijd ontspannen.

Ik weet het, het is nog februari maar met mijn hoofd zit ik al in de zomer. De eerste leveringen van de zomercollecties liggen al in de winkels en wat zijn ze leuk! Benieuwd naar de nieuwe Quapi collectie voor de jongens?

Meer weergeven