Reizen en uitstapjes · oktober 18, 2019
Ben jij wel eens naar een Ladiesnight van Kinepolis geweest? Het maakt het naar de bioscoop gaan nog net even specialer. Niet gek dan ook dat we in een uitverkochte zaal de film "Wat is dan liefde" keken. Die film is trouwens echt een aanrader! Benieuwd welke films er draaien tijdens de komende Ladiesnights, ik vertel je het alvast.

Sophie · oktober 17, 2019
Het is inmiddels alweer 2,5 maand geleden dat Sophie en Jack op intakegesprek waren bij adoptiebureau Wereldkinderen. Toch zijn er nog twijfels.

Persoonlijk · oktober 16, 2019
Iedere blogger hoopt dat zijn of haar blog goed gelezen zal worden maar wat als je blog viral gaat en je geen grip meer hebt op het verhaal en de reacties. Als je enkel nog de statistieken kunt zien en een klein topje van de reacties, dan blijkt dat woorden loslaten best moeilijk is.

Tips! · oktober 15, 2019
Hoe maak je een fluistertelefoon? Wij zetten het stap voor stap voor je op een rijtje met een kostenoverzicht. Weet jij hoe een fluistertelefoon werkt?

Reizen en uitstapjes · oktober 14, 2019
Er kwamen nogal wat wisselende reacties toen ik aankondigde naar Marokko ging. De reacties liepen uiteen van "Het is daar prachtig" tot "moet je dat nu wel als vrouw allen doen?". Het werd een reis waarbij ik heel veel heb gezien, geleerd en het bleek een land te zijn waarna ik zeker terug keer.

Boek reviews · oktober 12, 2019
Ben je op zoek naar een prentenboek waarbij de boodschap 'Je bent goed zoals je bent' naar voren komt, dan moet je zeker even verder lezen. Een boekentip voor iedereen maar zeker voor gezinnen waarbij pleegzorg of adoptie speelt.

Persoonlijk · oktober 11, 2019
Het is de meest gestelde vraag "Hoe is het om een open adoptie te hebben?" Op die vraag is niet 1 antwoord mogelijk want iedere situatie is anders. Het contact is aan veranderingen onderhevig en zeker niet altijd makkelijk maar wat ben ik er blij mee. Er is toch niets mooiers dan dat je zoon kan zeggen "Mijn mama's zijn niet alleen beide gek op mij, ze houden ook van elkaar".

Fashion · oktober 10, 2019
Nog nooit kreeg ik zoveel berichtjes, dm's en pb's als toen ik een foto van Jeremiah met zijn nieuwe sweater van Billy & Lilly had geplaatst in mijn Instastories. Nu lees je alles over de hele set en de matchende set van River.

Reviews · oktober 09, 2019
Een gezond alternatief voor limonade, het is een beetje zoeken in een hooiberg als je de eisen hebt, die ik heb. Want naast dat het gezonder moet zijn wil ik ook dat kinderen het echt lekker vinden.

Mom 2 Mom · oktober 04, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over de basisschool. Wat vertel je wel en niet als je (adoptie) kind voor het eerst naar de basisschool gaat.

Meer weergeven