Natasja postte een foto van Bram met natte, gewassen haartjes in haar Instagram Stories en de berichten stroomden binnen. Hoe? Wat? Hoe vaak? Want eerlijk is eerlijk....Ik ben dol op Bram zijn haar maar het vergt wat onderhoud. Zoals beloofd zet ik de tips en onze aanpak voor je op een rijtje.

De laatste weken kwamen er weer heel veel nieuwe volgers bij, super leuk! Het werd dan ook wel tijd voor een nieuw voorstelrondje. Terwijl ik met de kinderen besprak wat ik daarin zou moeten schrijven ontstond het idee om hun het voorstelrondje te laten schrijven, want wie kent mij nu beter als dat zij mij kennen. Dus geen voorstelrondje van mijn kant, maar maar liefst 63 punten die je volgens mijn kinderen (in de leeftijd van 6 tot en met 21 jaar) echt over mij moet weten!

Soms lees je een boek dat je enorm aangrijpt en je geboeid houdt tot de laatste bladzijde. Het huis voor ongewenste meisjes van Joanna Goodman is absoluut zo'n boek.

De laatste dagen krijgen we heel veel lieve berichtjes met de vraag hoe het nu gaat met Kyana zoveel weken nadat ze corona kreeg. Toen ze ziek werd deelde ze haar verhaal om te laten zien dat iedereen het kan krijgen. Nu deelt ze graag haar verhaal om te laten zien hoe lang de nasleep kan zijn.

Vorige keer las je op het blog het adoptieverhaal van familie de Kleuver. Nu delen ze hoe het verder ging en hoe een zaadje dat geplant werd tijdens een rootsreis uitgroeide tot uitbreiding van hun gezin en deelname aan het programma Met Open Armen.

Ik maak graag mensen blij, ik heb graag de touwtjes in handen en vind het moeilijk om teleurstellingen te zien. Die drie dingen waren de ingrediƫnten waardoor ik een geheim had. Niet iets omdat ik er zelf beter van werd maar omdat ik hem nooit meer zo verdrietig als vorig jaar wou zien. Dit leek mij een goed idee maar hij had mij door.

Die tipi in de tuin begon als een grapje maar wat heeft het hier thuis al veel functies gehad, van slaapplek tot werkplek, van plek waar spannende verhalen nog leuker zijn om elkaar te vertellen tot een plekje voor jezelf. Die tipi bleek multifunctioneel! Ook jij kunt een tipi in je tuin hebben en ik heb daarvoor een speciale kortingscode voor jullie.

Mensen die mij volgen op Instagram zagen het al voorbij komen in mijn stories, ik kocht onlangs een schoolgebouw. Mijn inbox ontplofte zo wat! Allerlei vragen kwamen binnen. Er waren twee vragen die veruit het meeste werden gesteld: Is dit serieus of een grapje en wat ga je er mee doen. Ik beantwoord beide vragen graag.

Ze dacht dat hun gezin compleet was. Ze genoot van hun drietal en werkte parttime, ze hadden het goed. Toch knaagde er iets....

In de Mom2Mom van deze week hebben Natasja en Charlotte het over samenwerkingen aangaan als blogger. Is er een grens?

Meer weergeven