Persoonlijk · juli 15, 2019
Ook als je in Amerika bent hoor je, je verjaardag te vieren maar wat als dat nu net op de dag valt dat je broertje de kans krijgt om zijn biologische zus nog één keer te ontmoeten.

Persoonlijk · juli 12, 2019
Gisteren ging er een hele bijzondere wens in vervulling. Joshua en zijn biologische zus kregen eindelijk de kans elkaar te ontmoeten. Beide waren enorm nerveus maar wat was het mooi. Nooit eerder zag ik een puurdere vorm van echte liefde.

Persoonlijk · juli 10, 2019
Deze reis staat naast genieten in het teken van het ontmoeten van de biologische families van de kinderen. Het vinden van antwoorden op hun vragen. Gisteren was er een hele speciale ontmoeting. Een ontmoeting met een lach en een traan.

Persoonlijk · juli 09, 2019
De reis verliep niet geheel vlekkeloos maar inmiddels zijn we volop aan het genieten. We hebben nu (eindelijk) ook goed internet, dus praten we jullie graag bij over de eerste dagen hier. De drie jongste ervaren het alle drie totaal anders om in hun geboorteland terug te zijn, we vonden wat puzzelstukjes en er staat voor morgen een spannende ontmoeting op de planning.

Persoonlijk · juli 05, 2019
Daar zitten we dan. Klaar voor vertrek. Herinneringen aan de keren dat ik zo klaar zat om mijn kinderen in mijn armen te sluiten schieten door mijn hoofd. Dit keer ga ik geen kindje ophalen, toch zit ik ook dit keer weer met een foto in mijn hand. Een foto van een meisje dat ik nu enkel nog ken van de foto.

Persoonlijk · juli 02, 2019
Ik ben open, ook over adoptie. Toch vertel ik lang niet alles. Wat zou ik nooit delen en waarom niet?

Natasja · juli 01, 2019
Het is klaar. Althans, er zit een rem op, die kleding-tic van mij. De sporen van de koopverslaving lopen als een rode draad door mijn kast. Die kast is vol. Net als de maat. Ik ga er wat aan doen.

Mom 2 Mom · juni 28, 2019
Deze week hebben Natasja en Charlotte het over hun reis naar Florida. Zijn die kleintjes niet te klein om terug te gaan? Hoe bereid je ze voor ? Pak je alles in met een militaire precisie als er 6 kinderen zijn? Je leest het allemaal in de Mom 2 Mom van deze week.

Reviews · juni 26, 2019
We zijn dan wel een "Net even anders" gezin maar de liefde die we voor elkaar voelen is doodnormaal.

Reizen en uitstapjes · juni 25, 2019
21 juni vond de MEIDEN-Avond van Kinepolis plaats. Een super leuke avond voor alle meiden met de première van 100% Coco in New York. Is het tweede deel net zo leuk als het eerste deel?

Meer weergeven