Het is maar de vraag of we haar gaan zien.
De volgende ochtend vertrekken we vroeg richting Fort Lauderdale. De plaats waar we de eerste weken met Joshua verbleven, nadat we hem in onze armen hadden mogen sluiten. Op het moment dat we de auto instappen is nog steeds onduidelijk of we daar zijn familie gaan zien

Recensie: Moordende paardenrace van Vera Stupenea.
Een spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld van de paardensport terecht komt.

Soms heeft het leven een strikje nodig.
Wat was het een ongelooflijk mooie en bijzondere dag. Een dag die we nooit zullen vergeten en waar we vaak op terug zullen kijken. Zo'n dag zorgt de volgende dag voor heel veel emoties, we besloten daar ons programma op aan te passen. Die middag bleek het boodschappen doen te eindigen met een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.

Met Peppa Pig op wereldavontuur.
Ik kan tientallen redenen bedenken aan wat ik niet leuk vind aan Peppa Pig. De kleuter kan er tientallen bedenken die Peppa Pig juist geweldig maken. Hetzelfde geldt voor een spelcomputer voor jonge kinderen. Waar ik het niet nodig vind, vind de kleuter dat het echt noodzakelijk is. Wie van ons gelijk kreeg bij het uitproberen van Peppa Pig Wereldreis, lees je hier.

Recensie: Winde Wildeling en het moerasmonster.
Het eerste deel van een nieuwe serie. Benieuwd of wij uitkijken naar het vervolg of dat wij die liever aan ons voorbij laten gaan? Je leest het hier.

Afscheid nemen maar niet voorgoed.
De vorige keer kon je lezen hoe de kinderen na 9 jaar eindelijk hun moeder in hun armen konden sluiten. Helaas hoort bij een ontmoeting als deze ook een afscheid. Je leest er alles over in dit blog.

De erfschat van Marlene van Steensel.
Soms kom je een boek tegen waarvan het verhaal nog lang in je hoofd blijft hangen. Dat was ook het geval bij de debuutroman De Erfschat van Marlene van Steensel, een prachtig boek. Wat mij betreft is dit dan ook een echte must-read.

De dag waar we 9 jaar naar uitkeken.
Iets wat altijd zo ver weg en ongrijpbaar leek is plotseling binnen handbereik. Zal vandaag dan de dag zijn waar we al zolang naar uitkijken?

Omboeken en spanning.
Er was slecht weer voorspelt dus het eerste wat we die ochtend doen is langs Discovery Cove rijden om te kijken of we onze reservering kunnen verplaatsen. Dat kan en daarmee is er een plan b aangebroken voor die dag.

We zijn compleet.
Na de ontmoeting met Joshua zijn zus rijden we naar huis, kletsen nog even na en gaan dan allemaal slapen. De laatste nacht dat we niet compleet zijn want aan de andere kant van de wereld stapt Djimon op het vliegtuig richting ons.

Meer weergeven