Lifestyle · 20. november 2017
Hij is er dus eigenlijk niet aan toe om het al te horen maar de kans dat hij het van andere hoort is ook niet de juiste. Een tweestrijd. Joshua heeft veel moeite met het vertrouwen van mensen en eens geschonden heb je het verspeeld en val je in de categorie niet te vertrouwen.
Reviews · 15. november 2017
Met 6 kinderen in huis probeer ik, om de dagelijkse troep nog enigszins te beperken, zoveel mogelijk te minimaliseren. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er nog niet echt een ster in ben maar het begin is er. Ik probeer, in ieder geval, bij de aanschaf van nieuwe producten, te letten op hoe multifunctioneel het gebruikt kan worden. De tas die ik van Form_ Nomadstudio mocht testen voldoet hier in ieder geval aan.

Lifestyle · 11. november 2017
"Jij bent niet zo bruin als Joshua maar wel bruiner dan mij" constateert Jeremiah. "Ja, dat klopt" antwoord River. Na een hele diepe zucht vervolgt ze "Wel een beetje raar, want we komen uit dezelfde buik van buikmama" Ik kan haar hersenen horen kraken in de keuken. "Wij zaten samen in de buik van buikmama Magen toch?" "Ja, dus zouden we er meer hetzelfde uit moeten zien, er klopt iets niet!"
Reviews · 05. november 2017
Niets lekkerder dan op zondag een pyamadag houden met de kinderen. Na een week vol werk, school, zwemles, sporten, speelafspraakjes enz. heerlijk niets doen en enkel genieten. Dat je op zo'n pyamadag dan ook nog een leuke pyama aan hebt en dat die ook nog eens heerlijk zit is dan mooi meegenomen.

Lifestyle · 02. november 2017
Voor River staat Halloween gelijk aan de verjaardag van buikmama. Er wordt in Nederland steeds meer aandacht besteed aan Halloween. Dat zorgt er voor dat al rond september de eerste items in de winkel verschijnen. Het startpunt voor haar om bezig te zijn met de verjaardag van buikmama. Iedere dag komt er wel een vraag voorbij. "Denk je dat ze ook cadeautjes krijgt?" "Hoe oud is ze nu?" "Zal ze blij worden als ik ook op haar feestje zou zijn?"
Reizen en uitstapjes · 19. oktober 2017
Vorige week vrijdagochtend was het zover en stond ik met een ingepakte koffer klaar om opgehaald te worden door Heidi. Het was 6:00 uur maar inmiddels had ik de koffer al meerdere malen geopend om te checken of ik datgene bij mij had wat ik nodig zou hebben, om hem vervolgens weer te sluiten, want ja, wat heb je nodig als je niet weet wat je gaat doen.

Lifestyle · 17. oktober 2017
"Hier hoeven we het niet over te hebben!". Een verbaasde blik aan de andere kant van de tafel was voldoende om haar van wal te laten steken. "Ik leef het liefste zonder verwachtingen, dan is alles wat je over komt gewoon een verrassing, meestal een leuke en soms een minder leuke".
Lifestyle · 28. september 2017
Ik ben opgevoed met het gegeven dat domme vragen niet bestaan, inmiddels bijna 40 jaar verder, weet ik dat deze er absoluut wel zijn.

Reviews · 25. september 2017
Voorlezen is een van de dingen die ik het liefste doe met de kinderen. In het kader van je kunt nooit genoeg boeken hebben, mocht een boek van Giraf en vriendjes dan ook zeker niet ontbreken in de boekenkast. Het boek dat we uitkozen, was Giraf schrijft. Een zeer toepasselijk onderwerp voor River die druk bezig is met het ontdekken van letters.
Lifestyle · 23. september 2017
Ik vind het heerlijk om moeder te zijn maar er zijn ook aspecten aan het moederschap waar ik niet echt warm voor loop, zoals gebroken nachten, bedden verschonen in het midden van de nacht, de zoektocht naar de knuffel die plotseling verdwenen is waardoor er een sirene af lijkt te gaan en....aan zwemles.

Meer weergeven