Sophie · januari 16, 2019
In dit blog vertelt Sophie over het tweede raadsgesprek en het huisbezoek. Zou de raadsonderzoeker in de keukenkastjes kijken en de kinderkamer was ook nog niet af, zou dat voor problemen kunnen zorgen. En hoe krijg je, je levensverhaal op 4 tot 8 pagina's? Sophie deelt het deze week!

Reviews · januari 16, 2019
Onlangs ontving ik een prentenboek met de titel Norara....waar is geluk. Geluk is dat niet waar iedereen naar op zoek is maar waar kan je dat dan vinden? In dit kinderboek gaat Norara op onderzoek uit en komt tot een prachtige conclusie.

Natasja · januari 15, 2019
Wie heeft het niet gezien? Die eerste ontmoeting, die prachtige eerste momenten samen met Bram. Heel Nederland kon mee kijken dankzij de deelname aan het programma Met Open Armen. Nu er een nieuw seizoen van het programma voor de deur staat, vertelt Natasja waarom ze mee deed en hoe ze het ervaren heeft.

Persoonlijk · januari 14, 2019
We deden een oproep naar jullie speciale foto's en bijbehorende verhalen. Wat een geweldige reacties ontvingen wij en super leuk om te lezen dat jullie ook graag juist die foto's terug willen zien en de bijbehorende verhalen willen lezen. Vandaag deelt Davina haar speciale foto en het verhaal waarom deze foto haar zo dierbaar is. Mocht je het leuk vinden om ook jouw speciale foto een keer te delen, neem dan contact met ons op.

Mom 2 Mom · januari 11, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over kinderarbeid. Want ga jij zonder nadenken voor dat toffe koopje of check je eerst of er geen kinderarbeid aan te pas is gekomen?

Sophie · januari 10, 2019
Het jaar 2018 is afgesloten en wat een jaar was dat voor Sophie en Jack. In dit blog lees je over hun raadsgesprekken en hoe ze bijna te laat kwamen doordat ze eerst nog op "kuikenjacht" moesten gaan.

Tips! · januari 09, 2019
Opeens is dan daar het moment dat je een middelbare school moet gaan kiezen voor je zoon of dochter. Hoe kies je een middelbare school ?

Persoonlijk · januari 08, 2019
Ik was naïef als ik terug kijk. Wat wist ik nu helemaal van racisme en discriminatie. Nu weet ik er meer van dan ik ooit had willen weten. Beste mevrouw uit de supermarkt, deze is voor u!

Persoonlijk · januari 07, 2019
Deze maand staat voor ons in het teken van schoolkeuzes, nieuwe dingen op het werk, uitstapjes, verbouwen, meedoen aan de minsgame en nog veel meer. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat?

Mom 2 Mom · januari 04, 2019
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over goede voornemens, want is dat nu iets wat je echt moet hebben op 1 januari en wat is een goed voornemen dan?

Meer weergeven