Een open adoptie, is dat nu wel handig voor kinderen?
Is open adoptie nu wel handig voor kinderen? Is het niet enorm verwarrend? Zijn het dan wel ├ęcht jouw kinderen? Is open adoptie altijd enkel mooi en gezellig? Dat laatste zeker niet, maar waard is het, het allemaal absoluut!

Daar zitten we dan, in een prachtig restaurant, aan tafel met mensen die we 2 minuten geleden voor het eerst zagen. De sfeer is nog wat aftastend en de spanning of zijn buikmama wel of niet komt is voelbaar.

Mijn baby van toen is 25 en slaat zijn vleugels uit.
De zoon die mij moeder heeft gemaakt is jarig, 25 jaar alweer.

De reden waarom het stil is op het blog.
Waar eerder regelmatig nieuwe artikelen verschenen op het blog is het al een tijdlang stil. Regelmatig krijg ik de vraag waarom dat zo is en of het zo blijft, het blog misschien wel verdwijnt of dat ik het weer ga oppakken. Ik besloot er een blog over te schrijven zodat ik uitgebreid antwoord kan geven op deze vragen.

Recensie: Papa, ik mis je.
Een weergaloos mooi boek vol mooie gedichten over verlies, verdriet en liefde.

Het is maar de vraag of we haar gaan zien.
De volgende ochtend vertrekken we vroeg richting Fort Lauderdale. De plaats waar we de eerste weken met Joshua verbleven, nadat we hem in onze armen hadden mogen sluiten. Op het moment dat we de auto instappen is nog steeds onduidelijk of we daar zijn familie gaan zien

Recensie: Moordende paardenrace van Vera Stupenea.
Een spannend verhaal over een jonge vrouw die bij toeval in de glamourwereld van de paardensport terecht komt.

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug.
De jongens kregen een pakket vol met speelgoed van de Turtles om te testen. Dat hebben zij uitvoerig gedaan en hieronder vind je hun maar ook mijn mening over de verschillende items.

Soms heeft het leven een strikje nodig.
Wat was het een ongelooflijk mooie en bijzondere dag. Een dag die we nooit zullen vergeten en waar we vaak op terug zullen kijken. Zo'n dag zorgt de volgende dag voor heel veel emoties, we besloten daar ons programma op aan te passen. Die middag bleek het boodschappen doen te eindigen met een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.

Met Peppa Pig op wereldavontuur.
Ik kan tientallen redenen bedenken aan wat ik niet leuk vind aan Peppa Pig. De kleuter kan er tientallen bedenken die Peppa Pig juist geweldig maken. Hetzelfde geldt voor een spelcomputer voor jonge kinderen. Waar ik het niet nodig vind, vind de kleuter dat het echt noodzakelijk is. Wie van ons gelijk kreeg bij het uitproberen van Peppa Pig Wereldreis, lees je hier.

Meer weergeven