Persoonlijk · november 17, 2018
Vorige week las je over de kennismaking van Sophie met adoptieland en over de stappen die horen bij een adoptieprocedure. Deze week lees je het vervolg.

Mom 2 Mom · november 16, 2018
De wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alles wat ze meemaken, wat ze even kwijt moeten of waar ze een mening over hebben. Dit keer over wat deel je wel en wat deel je niet op social media. Waar trek je de grens?

Lekker eten en meer! · november 15, 2018
Ik zou het fijn vinden als mijn kinderen zouden juichen bij het krijgen van een glas water maar helaas, ook hier drinken ze liever limonade dan water. Ik ben altijd op zoek naar gezondere alternatieve voor de siroop maar er is wel één eis; het moet ook lekker smaken. Ik kende de siropen van Soof nog niet en deed een test met de kinderen.

Persoonlijk · november 14, 2018
Jeremiah kwam niet in mijn leven via een standaard adoptie-procedure. Onze start was via Facebook waar zijn biologische moeder mij een bericht had gestuurd. Eigenlijk is niets aan hem standaard en dat maakt hem fantastisch. Mijn grootste en mooiste les van het leven. Het kind dat mij leerde dat je altijd hoop kunt blijven houden, dat er altijd mogelijkheden zijn, dan liefde alles overwint.Alles ging perfect. Beter dan iemand ooit had kunnen hopen en nu moet ik eerlijk toegeven,ik ben soms bang.

Natasja · november 13, 2018
Er is weer een jaar voorbij gevlogen. Het is bizar, hoe relatief tijd is. De jaren van fertiliteitsbehandelingen en de jaren die in het teken stonden van de adoptieprocedure kropen voorbij van minuut naar minuut. De 3 jaar dat Bram bij ons is, zijn als een film voorbij gevlogen. Hoewel dit absoluut gaat klinken als de honderdste momlife cliché: Het voelt echt als gisteren dat we Bram als baby van 12 dagen voor het eerst in onze armen hielden.

Persoonlijk · november 12, 2018
Op Facebook zag ik een bericht voorbij komen dat mij aangreep. Een moeder die alle gêne overboord gooit en een crowdfundingsactie start om haar zoon een kans te geven. Een kans om te zijn wie hij is maar door zijn trauma niet kan zijn. Ik gaf een bedrag maar bedacht direct dat er meer mogelijk was en bood haar de mogelijkheid om een gastblog te schrijven, in de hoop dat ze zo heel veel mensen kan bereiken. Die mogelijkheid greep ze met beide handen aan, je leest haar verhaal hier.

Persoonlijk · november 09, 2018
Iedereen kent het wel. Een foto die heel veel voor je betekend. Die foto's zijn misschien niet altijd insta-waardig. Toch zijn dit de mooiste foto's volgens mij. De foto's met verhalen.Het lijkt ons enorm leuk om die foto's een podium te geven. Om onze lezers uit te nodigen een foto die veel voor hun betekend op ons blog te delen met daarbij de reden waarom deze foto zo belangrijk voor hem of haar is. Daarom gaan we starten met een hele leuke nieuwe rubriek.

Persoonlijk · november 08, 2018
Mijn ouders waren nogal van de cultuur. Tijdens kampeervakanties werden we eindeloos in Italiaanse steden, kerken en musea in gedreven terwijl de mussen van het dak vielen van de hitte. En ik en mijn broer alleen maar gelato wilden en wilden shoppen in de plaatselijke Benettonwinkel.

Persoonlijk · november 07, 2018
In mijn vorige twee blogs las je wat vooraf ging. Het niet zwanger worden, de bijbehorende ups en downs, hoe we kwamen tot adoptie. Vandaag lees je over de start van ons adoptie-avontuur!

Natasja · november 06, 2018
Ik ben zwanger!" "Wat een verrassing! Wat tof, gefeliciteerd!" roep ik enthousiast uit! Tot zo ver niks geks. Het is een gesprek wat tientallen keren gevoerd wordt. Toch voel ik een paar gezichten mijn kant op draaien. Vragende blikken, Misschien afwachtend, observerend. Of met een lichte angst, ironie of met een licht gevoel van medelijden."Oeh, het zal voor jou wel een dingetje blijven zijn he, zo'n zwangerschap" hoor ik vragen. Dan wordt het stil.

Meer weergeven