Ken jij dit merk? · september 20, 2018
Ik probeer wekelijks met mijn jongste zoon Benja naar een grote stad in Nederland te gaan. Soms per auto, maar meestal met openbaar vervoer. Op avontuur noem ik dat en hij inmiddels ook. Benja is twee en een half en raakt net als ik al snel heel erg enthousiast van iets. Afgelopen week gingen wij naar Leiden. Ik had een afspraak gemaakt met Anne, de eigenaresse van Jut en Juul.

Natasja · september 19, 2018
Adoptie, het is een fenomeen dat altijd een reactie opwekt. Mensen vinden er nou eenmaal iets van.Is dat erg? Totaal niet, de meeste reacties zijn namelijk leuk, lief en aardig. Mensen vinden het vaak leuk, soms knap of "niets voor mij". Hoe dan ook: Iedereen vindt er iets van. Het is vaak het onderwerp van gesprek. Dat ik er vaak over schrijf, zegt natuurlijk ook iets en is ook een oorzaak hiervan. Ondanks dat zijn er nog steeds misverstanden, ik neem je mee.

Ken jij dit merk? · september 18, 2018
Ik was al heel lang op zoek naar een sieraad maar iedere keer als ik dacht het gevonden te hebben, bleek dat ze gingen tot een maximum van vier kinderen. Het moest toch ergens bestaan, wat ik in mijn hoofd had?

Persoonlijk · september 17, 2018
Soms zijn er van die momenten, die op dat moment enorm bijzonder zijn maar waar je later eigenlijk niet meer bij stilstaat. Tot dat moment dat er een mail komt die je weer helemaal terug brengt naar dat moment.

Mom 2 Mom · september 14, 2018
Een wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alle dingen die ze meemaken, tegen aan lopen en die ze echt even van het hart moet!

Persoonlijk · september 13, 2018
Vandaag mag ik aan jullie voorstellen onze nieuwe vaste gastblogger en we gaan op zoek naar nog één laatste gastblogger. Lijkt jou dat leuk, lees dan snel verder!

Persoonlijk · september 12, 2018
De maand september is al weer bijna twee weken oud en deze maand staat hier echt in het teken van nieuw begin. Wat we dat allemaal is, lees je hier!

Reizen en uitstapjes · september 11, 2018
Ik besloot om op een zondag met de vier jongsten naar het gevangenismuseum in Veenhuizen te gaan. Zelf heb ik nog in de gevangenis Bankenbosch in Veenhuizen gewerkt, onderweg daar naar toe kwamen dan ook heel veel herinneringen naar boven. De herinneringen die voor kinderoortjes geschikt waren vonden ze super spannend en leuk om te horen. De sfeer zat er dan ook al helemaal in toen we aankwamen.

Ken jij dit merk? · september 10, 2018
De mensen die me langer volgen, weten het al: I love Lucky Leaf. Dit Nederlandse merk bestaat nu 1 jaar en Bram en ik hebben al een flinke Lucky Leaf collectie in de kast hangen. Toen Lucky Leaf oprichtster Marloes mij enkele weken geleden vroeg of ze Bram mocht "lenen" om model te staan voor de nieuwe collectie, waren we dan ook vereerd. "Maar" zei Marloes, "Ik wil jou er ook bij". Dat is lekker dan, was mijn eerste gedachte.

Mom 2 Mom · september 07, 2018
Een wekelijkse briefwisseling tussen Natasja en Charlotte over alle dingen die ze meemaken, tegen aan lopen en die ze echt even van het hart moet!

Meer weergeven