Lifestyle · 17. oktober 2017
"Hier hoeven we het niet over te hebben!". Een verbaasde blik aan de andere kant van de tafel was voldoende om haar van wal te laten steken. "Ik leef het liefste zonder verwachtingen, dan is alles wat je over komt gewoon een verrassing, meestal een leuke en soms een minder leuke".
Lifestyle · 28. september 2017
Ik ben opgevoed met het gegeven dat domme vragen niet bestaan, inmiddels bijna 40 jaar verder, weet ik dat deze er absoluut wel zijn.

Reviews · 25. september 2017
Voorlezen is een van de dingen die ik het liefste doe met de kinderen. In het kader van je kunt nooit genoeg boeken hebben, mocht een boek van Giraf en vriendjes dan ook zeker niet ontbreken in de boekenkast. Het boek dat we uitkozen, was Giraf schrijft. Een zeer toepasselijk onderwerp voor River die druk bezig is met het ontdekken van letters.
Lifestyle · 23. september 2017
Ik vind het heerlijk om moeder te zijn maar er zijn ook aspecten aan het moederschap waar ik niet echt warm voor loop, zoals gebroken nachten, bedden verschonen in het midden van de nacht, de zoektocht naar de knuffel die plotseling verdwenen is waardoor er een sirene af lijkt te gaan en....aan zwemles.

Reizen en uitstapjes · 20. september 2017
Ik ben een van die mensen die het liefst alle touwtjes in handen houd. Niet omdat ik de ander niet vertrouw of denk dat ik het beter kan maar simpelweg omdat ik dan weet wat ik kan verwachten.
Reviews · 18. september 2017
Mam, besef je je dat ik geen klein kind meer ben. Ik kreeg net een geweldige lieve mail van Vingino maar Kyana heeft er een hard hoofd in dat er bij hun in de collectie toffe items zitten voor meiden van 14.

Lifestyle · 12. september 2017
"Mam, weet je die orkaan hé, die zorgt er ook voor dat het in mijn hoofd stormt". Terwijl ik s'morgens vroeg zijn haren aan het doen ben, komt het hoge woord eruit. Bang is hij en niet zo'n klein beetje ook. Op school zag hij beelden over de orkaan die richting Florida ging en nu kan hij aan niets anders denken. Florida is niet zo maar een staat, het is de staat waar zijn biologische moeder en zus wonen. De tranen rollen al snel over zijn wangen. "Mama, ze zeiden dat er ook mensen dood kunnen...
19. juli 2017
Ieder jaar weer realiseer ik mij op zijn verjaardag, nog meer als anders wat een verdriet er vast zit aan het geluk dat ik met dit heerlijke mannetje heb maar sinds die ontmoeting met haar besef ik mij ook dat ik op zijn geboorte het mooiste geschenk kreeg wat je ooit kunt krijgen. Iemand die zoveel vertrouwen in je heeft dat zij je haar kind laat opvoeden Ik kreeg die dag niet alleen een zoon maar een familie erbij.

Lifestyle · 13. juli 2017
Het had nu een naam maar daar schoot je niets mee op, daar was je heel stellig in. Je bent geen ziekte, je bent Zinsy. Je wil niet moeten leven met beperkingen, je wilt niet anders zijn, je wilt niet rekening houden met risico's.
Winactie · 08. juli 2017
Nu mag ik twee van jullie blij gaan maken. Een met de mijlpaalkaarten en een met de junior mijlpaalkaarten. Het enige dat je hoeft te doen is het liken van onze pagina en in een reactie ons te laten weten welke van de 2 je graag zou willen winnen. Deel je het bericht verdubbel je je winkansen ! Woensdag 19 juli maken we de winnaar bekend.

Meer weergeven