Mom 2 Mom · augustus 23, 2019
De vakantie zit er weer bijna op. Regelmatig zie je op Social Media ludieke berichtjes de ronde doen met ouders die reikhalzend uit kijken naar de eerste schooldag. Hoe kijken Natasja en Charlotte daar tegen aan?

Mom 2 Mom · augustus 18, 2019
Stom! Kleine ergernissen, niet van wereldformaat. Maar groot genoeg om je lekker over op te winden. Wij delen ze graag met je. Wat vind jij stom?

Sophie · augustus 17, 2019
Vorige week kon je lezen dat Sophie en Jack definitief de knoop voor Colombia, als adoptieland hadden doorgehakt. Vandaag lees je alles over hun intakegesprek bij Wereldkinderen.

Reizen en uitstapjes · augustus 15, 2019
Wandelen met een tablet in je hand? Het klinkt niet echt als een combinatie die bij mij past. Toch werd ik getriggerd door het idee achter The Nature Game en besloot hem te lopen met de kinderen. Mocht je nog een uitje zoeken voor de vakantie of iets leuks om een keer in het weekend te doen, dan is dit echt een aanrader!

Persoonlijk · augustus 13, 2019
Wat was hij blij dat hij zijn zus ontmoet had maar wat was het moeilijk dat die ontmoeting eigenlijk ook een afscheid was. Weten wat je mist is veel moeilijker. Toen was daar opeens de mogelijkheid om elkaar toch nog een keer te zien en door een YouTube filmpje kwam ik op een idee zodat ze voor altijd bij hem kon zijn.

Reizen en uitstapjes · augustus 09, 2019
Miami heeft heel veel wijken, ieder met een geheel eigen karakter. Little Havana is een van die wijken. Toen duidelijk werd dat Jeremiah zijn biologische vader een Cubaan is, kon een bezoek aan Little Havana dan ook niet uitblijven.

Natasja · augustus 08, 2019
Het bikiniseizoen is reeds aangebroken. Elk jaar neem ik me in de maanden hier voorafgaand, weer voor om dit jaar net even wat strakker in de zwembroek te willen passen. Maar heel eerlijk, ik kan de motivatie niet opbrengen.

Persoonlijk · augustus 07, 2019
River en Jeremiah hebben altijd geweten dat ze geadopteerd zijn en ook dat ze nog broers en een zus in Amerika hebben. Met twee broers was contact, er was echter 1 ding. De broers wisten niet dat River en Jeremiah hun zusje en broertje waren. Ze wisten zelfs niet dat ze geadopteerd zijn. Tot één van de broers op onderzoek uit ging. Wat volgde was een prachtige ontmoeting.

Sophie · augustus 03, 2019
Sophie en Jack twijfelden al een tijdje tussen adoptie uit de Filipijnen of toch uit Colombia. Colombia was hun eerste keuze en eigenlijk ook de belangrijkste reden dat ze kozen voor adoptiebureau Wereldkinderen, in plaats van een ander adoptiebureau. Naar aanleiding van Sophie haar blog over de twijfel kwamen er meerdere lezersvragen binnen. Vandaag beantwoord Sophie deze vragen!

Natasja · juli 31, 2019
De procedure ligt alweer jaren achter Natasja maar adoptie houdt haar nog steeds iedere dag bezig. Naar verwachting zal dat zo blijven, want het is een "onderdeel" van ons gezin. En adoptie heeft ons veel gebracht. Niet alleen als gezin, maar zeker ook als persoon.

Meer weergeven