Tips!

Tips! · september 18, 2019
Met de herfst in het vooruitzicht kunnen de knutselspullen weer tevoorschijn worden gehaald. Lekker samen aan tafel plakken, knippen en verven. Wij verzamelde 8 leuk en simpele herfst knutselwerkjes die voor alle kinderen vanaf 2 jaar uitstekend te doen zijn (soms met een klein beetje hulp) Veel knutselplezier!

Tips! · juli 28, 2019
Een verre reis maken vinden de meeste mensen leuk maar niemand zit te wachten op een jetlag. Maar kun je een jetlag voorkomen of verhelpen zodat je snel weer plezier kunt hebben van je vakantie? Dat kan zeker! Wij geven je de beste 10 tips voor het voorkomen van een jetlag!

Tips! · mei 10, 2019
We genieten (bijna) allemaal van de zon maar we moeten er wel verstandig mee omgaan. We weten allemaal dat we onszelf en de kinderen in moeten smeren. Maar hoe vaak moet je dat nu doen en waar moet je rekening mee houden bij het zoeken naar een geschikte zonnebrandcreme. Je leest het hier! Welke zonnebrandcreme gebruik jij?

Tips! · april 16, 2019
Het is deze week "Week van de teek" Weet jij wat je moet doen als je er een hebt en waar je op moet letten? We zetten het voor je op een rijtje. Dat kleine beestje kan je namelijk heel ziek maken.

Tips! · maart 25, 2019
De ene ouder kijkt er reikhalzend naar uit, de andere ouder loopt het zweet al over de rug zodra hij of zij er aan denkt. Kinderfeestjes, je ontkomt er niet aan en met deze tips zal je zien, dat het eenvoudig te organiseren is zonder al te veel werk en stress.

Tips! · maart 21, 2019
Je kunt hooikoorts onmogelijk voorkomen maar je kunt wel een aantal maatregelen nemen om de klachten tot een minimum te beperken. Wij geven je de 10 beste tips bij hooikoorts klachten.

Tips! · januari 09, 2019
Opeens is dan daar het moment dat je een middelbare school moet gaan kiezen voor je zoon of dochter. Hoe kies je een middelbare school ?

Tips! · juni 12, 2018
Ik ben gek op mooi weer en geniet dan van het lekker lang buiten zijn. Toch zijn er wel wat dingen die ik minder leuk vind aan de zomer. Één daarvan is muggen. Gelukkig zijn er heel veel tips die echt werken als de muggen net zo'n fan van jou zijn als dat ze dat van mij zijn.

Tips! · juni 07, 2018
We kennen het allemaal, uitgerekend als je zoon of dochter net dat hele leuke setje aan heeft gaat het mis. Een ingewikkelde vlek waar de wasmachine toch een beetje hulp bij nodig heeft. Hier vind je DE tips voor vlekken in kleding.