Tips!

Jarenlang dronk in cola. Ik heb heel wat liters op maar inmiddels drink ik het al heel lang niet meer. Toch heb ik het altijd in huis. Niet om te drinken maar omdat cola bij heel veel dingen een echte redder in nood is. Benieuwd waar ik het voor gebruik? Ik deel hier de 10 dingen waar ik cola regelmatig voor gebruik

Wie wil er niet besparen? De bespaartips vliegen je dan ook om de oren. De ene tip beloofd je nog meer op te leveren dan de andere tip maar vaak zijn het tips die je veel extra tijd kosten of weinig tot niets opleveren in de praktijk. Wij maakten een lijst van 10 tips die zeer eenvoudig toe te passen zijn en je zeker geld opleveren.

Na 20 jaar moeder zijn ben ik er inmiddels wel achter dat er een hele hoop speelgoed is waar snel al niet meer mee gespeeld word maar dat er ook speelgoed is dat favoriet blijft. Dit zijn onze houten favorieten.

Toen ik laatst een foto in mijn Instastories had gedeeld waarop te zien was dat ik wasmiddel aan het maken was, werd ik overspoeld met berichtjes. Ik beloofde iedereen er een blog over te schrijven, waarom ik het doe en vooral hoe ik het doe.

De een heeft er altijd last van, de ander soms en weer een ander nooit maar zodra je het hebt bederft het toch wel iets van je reisplezier, reisziekte. Gelukkig kun je er veel aan doen om het te voorkomen en te verminderen als je er al last van hebt, De 8 beste tips lees je hier!

We weten allemaal wel dat vuurwerk gevaarlijk kan zijn maar wat zijn nu de 15 belangrijkste tips om vuurwerk veilig af te steken? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

De kerstvakantie is begonnen en wat is er nu leuker dan samen met je kind de keuken in te duiken om kersthapjes te maken of om samen gezellig te gaan knutselen. Geen inspiratie, geen probleem want wij zetten 5 super leuke en makkelijke knutselwerkjes voor je op een rij!

Ik houd er van om een planning te maken. Of het nu gaat om een werkweek of een vakantie, ik weet graag waar ik aan toe ben. Dat is ook wel zo handig met zes kinderen en een drukke werkweek. Mijn jongste zoon heeft dat overzicht heel hard nodig maar hoe leer ik hem dat aan, zodat hij zelf kan zien wat en wanneer er gaat gebeuren gedurende de week? Ik vond de oplossing!

Niets zo vervelend als net een panty aan hebben en er weer een ladder in zien zitten of je teen die door je panty heen steekt. Of als je, je er net in hebt weten te hijsen zonder ladders, blijkt je kruis ergens tot kniehoogte te zakken. Hoe voorkom je dit en als het dan toch gebeurd, kan je dan nog iets met die kapotte panty? Wij hebben de antwoorden!

Zowel ik als de kinderen zijn gek op boeken. Die boeken moeten natuurlijk ergens opgeruimd worden. Ik kwam er al snel achter dat de boekenkasten op hun slaapkamer snel een zooitje werden. Ik maakten een boekenbak en dit bleek echt een uitkomst.

Meer weergeven