Tips!

Een nacht echt doorslapen, het leek iets uit een heel ver verleden. Ik kon er over dromen maar hoe het echt voelde dat kon ik mij niet eens meer echt herinneren. Het was dan ook al 8 jaar geleden dat ik dat voor het laatst deed.

Willen je kinderen buiten een keer iets anders doen dan voetballen, verstoppertje spelen of schommelen? Dan zijn hier 8 tips waarmee ze zich voorlopig buiten niet zullen vervelen.

Bijna alle kinderen vinden bellenblaas geweldig. Het is toch een klein stukje magie om zo'n bel door te lucht te zien zweven. Nog leuker wordt het als die bellen gigantisch groot zijn. Net zoals je soms straatartiesten ziet doen. Het geheim van die grote bellen zit hem in het sop dat je maakt. Uiteraard deel ik dit geheim graag!

Ik liet afgelopen week een foto zien van de thermometer van ons zwembad in de tuin. 42 graden gaf de thermometer aan. Heerlijk warm water zonder heen en weer te lopen met emmertjes warm water want daar is het zwembad veel te groot voor. Direct daarna liep mijn inbox over met de vraag of ik niet een blog kon schrijven over hoe wij dit deden. Uiteraard kan dat, dus bij deze!

Jarenlang dronk in cola. Ik heb heel wat liters op maar inmiddels drink ik het al heel lang niet meer. Toch heb ik het altijd in huis. Niet om te drinken maar omdat cola bij heel veel dingen een echte redder in nood is. Benieuwd waar ik het voor gebruik? Ik deel hier de 10 dingen waar ik cola regelmatig voor gebruik

Wie wil er niet besparen? De bespaartips vliegen je dan ook om de oren. De ene tip beloofd je nog meer op te leveren dan de andere tip maar vaak zijn het tips die je veel extra tijd kosten of weinig tot niets opleveren in de praktijk. Wij maakten een lijst van 10 tips die zeer eenvoudig toe te passen zijn en je zeker geld opleveren.

Na 20 jaar moeder zijn ben ik er inmiddels wel achter dat er een hele hoop speelgoed is waar snel al niet meer mee gespeeld word maar dat er ook speelgoed is dat favoriet blijft. Dit zijn onze houten favorieten.

Toen ik laatst een foto in mijn Instastories had gedeeld waarop te zien was dat ik wasmiddel aan het maken was, werd ik overspoeld met berichtjes. Ik beloofde iedereen er een blog over te schrijven, waarom ik het doe en vooral hoe ik het doe.

De een heeft er altijd last van, de ander soms en weer een ander nooit maar zodra je het hebt bederft het toch wel iets van je reisplezier, reisziekte. Gelukkig kun je er veel aan doen om het te voorkomen en te verminderen als je er al last van hebt, De 8 beste tips lees je hier!

We weten allemaal wel dat vuurwerk gevaarlijk kan zijn maar wat zijn nu de 15 belangrijkste tips om vuurwerk veilig af te steken? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Meer weergeven