Tips!

Tips! · oktober 30, 2019
Zowel ik als de kinderen zijn gek op boeken. Die boeken moeten natuurlijk ergens opgeruimd worden. Ik kwam er al snel achter dat de boekenkasten op hun slaapkamer snel een zooitje werden. Ik maakten een boekenbak en dit bleek echt een uitkomst.

Tips! · oktober 28, 2019
Ik ben nu al enige tijd bezig met ontspullen en vind het mooi om te merken hoeveel rust het mij geeft maar ook hoeveel blijer ik ben met de spullen om mij heen. Dit is de lijst met 8 vragen die mij hielpen bij het ontspullen.

Tips! · oktober 15, 2019
Hoe maak je een fluistertelefoon? Wij zetten het stap voor stap voor je op een rijtje met een kostenoverzicht. Weet jij hoe een fluistertelefoon werkt?

Tips! · september 18, 2019
Met de herfst in het vooruitzicht kunnen de knutselspullen weer tevoorschijn worden gehaald. Lekker samen aan tafel plakken, knippen en verven. Wij verzamelde 8 leuk en simpele herfst knutselwerkjes die voor alle kinderen vanaf 2 jaar uitstekend te doen zijn (soms met een klein beetje hulp) Veel knutselplezier!

Tips! · juli 28, 2019
Een verre reis maken vinden de meeste mensen leuk maar niemand zit te wachten op een jetlag. Maar kun je een jetlag voorkomen of verhelpen zodat je snel weer plezier kunt hebben van je vakantie? Dat kan zeker! Wij geven je de beste 10 tips voor het voorkomen van een jetlag!

Tips! · mei 10, 2019
We genieten (bijna) allemaal van de zon maar we moeten er wel verstandig mee omgaan. We weten allemaal dat we onszelf en de kinderen in moeten smeren. Maar hoe vaak moet je dat nu doen en waar moet je rekening mee houden bij het zoeken naar een geschikte zonnebrandcreme. Je leest het hier! Welke zonnebrandcreme gebruik jij?

Tips! · april 16, 2019
Het is deze week "Week van de teek" Weet jij wat je moet doen als je er een hebt en waar je op moet letten? We zetten het voor je op een rijtje. Dat kleine beestje kan je namelijk heel ziek maken.

Tips! · maart 25, 2019
De ene ouder kijkt er reikhalzend naar uit, de andere ouder loopt het zweet al over de rug zodra hij of zij er aan denkt. Kinderfeestjes, je ontkomt er niet aan en met deze tips zal je zien, dat het eenvoudig te organiseren is zonder al te veel werk en stress.

Tips! · maart 21, 2019
Je kunt hooikoorts onmogelijk voorkomen maar je kunt wel een aantal maatregelen nemen om de klachten tot een minimum te beperken. Wij geven je de 10 beste tips bij hooikoorts klachten.

Tips! · januari 09, 2019
Opeens is dan daar het moment dat je een middelbare school moet gaan kiezen voor je zoon of dochter. Hoe kies je een middelbare school ?

Meer weergeven