Tips!

Tips! · januari 14, 2020
Toen ik laatst een foto in mijn Instastories had gedeeld waarop te zien was dat ik wasmiddel aan het maken was, werd ik overspoeld met berichtjes. Ik beloofde iedereen er een blog over te schrijven, waarom ik het doe en vooral hoe ik het doe.

Tips! · januari 12, 2020
De een heeft er altijd last van, de ander soms en weer een ander nooit maar zodra je het hebt bederft het toch wel iets van je reisplezier, reisziekte. Gelukkig kun je er veel aan doen om het te voorkomen en te verminderen als je er al last van hebt, De 8 beste tips lees je hier!

Tips! · december 29, 2019
We weten allemaal wel dat vuurwerk gevaarlijk kan zijn maar wat zijn nu de 15 belangrijkste tips om vuurwerk veilig af te steken? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Tips! · december 22, 2019
De kerstvakantie is begonnen en wat is er nu leuker dan samen met je kind de keuken in te duiken om kersthapjes te maken of om samen gezellig te gaan knutselen. Geen inspiratie, geen probleem want wij zetten 5 super leuke en makkelijke knutselwerkjes voor je op een rij!

Tips! · december 16, 2019
Ik houd er van om een planning te maken. Of het nu gaat om een werkweek of een vakantie, ik weet graag waar ik aan toe ben. Dat is ook wel zo handig met zes kinderen en een drukke werkweek. Mijn jongste zoon heeft dat overzicht heel hard nodig maar hoe leer ik hem dat aan, zodat hij zelf kan zien wat en wanneer er gaat gebeuren gedurende de week? Ik vond de oplossing!

Tips! · december 07, 2019
Niets zo vervelend als net een panty aan hebben en er weer een ladder in zien zitten of je teen die door je panty heen steekt. Of als je, je er net in hebt weten te hijsen zonder ladders, blijkt je kruis ergens tot kniehoogte te zakken. Hoe voorkom je dit en als het dan toch gebeurd, kan je dan nog iets met die kapotte panty? Wij hebben de antwoorden!

Tips! · oktober 30, 2019
Zowel ik als de kinderen zijn gek op boeken. Die boeken moeten natuurlijk ergens opgeruimd worden. Ik kwam er al snel achter dat de boekenkasten op hun slaapkamer snel een zooitje werden. Ik maakten een boekenbak en dit bleek echt een uitkomst.

Tips! · oktober 28, 2019
Ik ben nu al enige tijd bezig met ontspullen en vind het mooi om te merken hoeveel rust het mij geeft maar ook hoeveel blijer ik ben met de spullen om mij heen. Dit is de lijst met 8 vragen die mij hielpen bij het ontspullen.

Tips! · oktober 15, 2019
Hoe maak je een fluistertelefoon? Wij zetten het stap voor stap voor je op een rijtje met een kostenoverzicht. Weet jij hoe een fluistertelefoon werkt?

Tips! · september 18, 2019
Met de herfst in het vooruitzicht kunnen de knutselspullen weer tevoorschijn worden gehaald. Lekker samen aan tafel plakken, knippen en verven. Wij verzamelde 8 leuk en simpele herfst knutselwerkjes die voor alle kinderen vanaf 2 jaar uitstekend te doen zijn (soms met een klein beetje hulp) Veel knutselplezier!

Meer weergeven