Tips!

Inmiddels slapen de kinderen al een jaar ieder in een eigen kamer, tenminste die mogelijkheid is er. Nu die kamers er zijn blijkt dat het meer mijn idee was dat kinderen een eigen kamer willen dan dat zij dat nou zo graag willen. Er is wel een groot voordeel volgens hen aan een eigen kamer hebben, je kunt hem inrichten zoals je zelf mooi vind zonder rekening te hoeven houden met de andere die ook op je kamer slapen.

Mijn kinderen zijn grote dierenvrienden, ik vind het ook heel belangrijk om ze op te laten groeien met dieren. Dat vind ik om diverse redenen en doordat we op een oude boerderij wonen met veel grond heb ik daar gelukkig ook alle mogelijkheden toe. Afgelopen jaar werd de beestenbende met de komst van een pup uitgebreid.

Ik ben dol op lezen en alhoewel alle zes de kinderen altijd van het voorlezen hebben genoten, ik enorm veel mooie kinderboeken thuis heb en ze mij regelmatig zien lezen, zijn lang niet al mijn kinderen leesfanaten. Dit boek is zelfs bij hun een regelrechte hit!

Een nacht echt doorslapen, het leek iets uit een heel ver verleden. Ik kon er over dromen maar hoe het echt voelde dat kon ik mij niet eens meer echt herinneren. Het was dan ook al 8 jaar geleden dat ik dat voor het laatst deed.

Willen je kinderen buiten een keer iets anders doen dan voetballen, verstoppertje spelen of schommelen? Dan zijn hier 8 tips waarmee ze zich voorlopig buiten niet zullen vervelen.

Bijna alle kinderen vinden bellenblaas geweldig. Het is toch een klein stukje magie om zo'n bel door te lucht te zien zweven. Nog leuker wordt het als die bellen gigantisch groot zijn. Net zoals je soms straatartiesten ziet doen. Het geheim van die grote bellen zit hem in het sop dat je maakt. Uiteraard deel ik dit geheim graag!

Ik liet afgelopen week een foto zien van de thermometer van ons zwembad in de tuin. 42 graden gaf de thermometer aan. Heerlijk warm water zonder heen en weer te lopen met emmertjes warm water want daar is het zwembad veel te groot voor. Direct daarna liep mijn inbox over met de vraag of ik niet een blog kon schrijven over hoe wij dit deden. Uiteraard kan dat, dus bij deze!

Jarenlang dronk in cola. Ik heb heel wat liters op maar inmiddels drink ik het al heel lang niet meer. Toch heb ik het altijd in huis. Niet om te drinken maar omdat cola bij heel veel dingen een echte redder in nood is. Benieuwd waar ik het voor gebruik? Ik deel hier de 10 dingen waar ik cola regelmatig voor gebruik

Wie wil er niet besparen? De bespaartips vliegen je dan ook om de oren. De ene tip beloofd je nog meer op te leveren dan de andere tip maar vaak zijn het tips die je veel extra tijd kosten of weinig tot niets opleveren in de praktijk. Wij maakten een lijst van 10 tips die zeer eenvoudig toe te passen zijn en je zeker geld opleveren.

Na 20 jaar moeder zijn ben ik er inmiddels wel achter dat er een hele hoop speelgoed is waar snel al niet meer mee gespeeld word maar dat er ook speelgoed is dat favoriet blijft. Dit zijn onze houten favorieten.

Meer weergeven