Natasja

Natasja · juni 16, 2018
Wist jij dat er in Nederland ruim 100.000 kinderen opgroeien in een onveilige of instabiele thuissituatie? Nu denk je misschien dat dit in jouw omgeving niet voorkomt. Besef dat 100.00 kinderen in Nederland betekent dat er in iedere schoolklas gemiddeld één kind opgroeit in een onveilige of instabiele thuissituatie. Plant jij mee aan een bloeiende toekomst voor hun?

Natasja · juni 04, 2018
Onlangs had ik een gesprek met een ontzettend leuke en wijze buurvrouw, die jarenlang in de zorg gewerkt heeft. Tijdens één van onze "tuinhekgesprekken" gebeurde het volgende: "Ik vind toch dat je dit een keertje aan moet snijden, Natasja " sprak de buurvrouw monter. "Maar het is al zo lang geleden. En er zijn er veel die echt hun best deden en betrokken waren" sputterde ik tegen. Tot ze mij een heel goed punt gaf om het wel te doen, dus bij deze!

Natasja · mei 06, 2018
Eerder was te lezen hoe Natasja uitkwam bij adoptie, en kon je meelezen hoe de fertiliteitsbehandelingen haar leven jarenlang op zijn kop zetten. In deze blog lees je één van de grootste ergernissen van haar -en vele andere vrouwen.

Natasja · februari 22, 2018
Niet alleen is zij trotse moeder van Bram, die via adoptie in haar leven terecht kwam maar heeft zij inmiddels ook een passie ontwikkelt om mensen duidelijk te maken hoe dapper het is om je kind af te staan. Je kind afstaan doet niemand zonder reden, redenen waarom kunnen we allemaal invullen. Jammer daarbij is, dat vele vergeten dat die redenen niet zomaar zijn ontstaan.