Natasja

Natasja · mei 11, 2019
Heel eerlijk gezegd, zijn er dagen dat ik er niet aan denk. Het feit dat Bram geadopteerd is, soms vergeet ik het bijna. We leven ons leven en we doen ons ding. Bram doet het goed, wij doen het goed. Denk ik. Het gaat zoals jij het wilde.

Natasja · april 30, 2019
Van alle onderwerpen die wekelijks voorbij komen, is er 1 die er met kop en schouders bovenuit steekt. Het is waar ik dagelijks over word aangesproken op straat, waar ik de meeste vragen over krijg. Waar de meeste opmerkingen over komen. Waar uren aandacht aan wordt besteed, elke week weer en waar mensen ons aan herkennen: Het haar van Bram. Nu was het moment daar dat er naar de kapper gegaan moest worden...

Natasja · april 03, 2019
Soorien en Natasja zijn beiden moeder. Soorien is zelf geadopteerd, Natasja is door adoptie moeder geworden. Soorien werkt als Adoptiedeskundige, Adviseur en Coach, Natasja blogt over o.a. moederschap en adoptie. Het woord Adoptie heeft voor hen beiden dus een grote betekenis, met een even groot contrast. Maar...zijn er grote verschillen of juist veel overeenkomsten in hun visie over adoptie? En hebben zij tips voor elkaar? Je leest het deze week in een eerlijke en open brief naar elkaar

Natasja · maart 27, 2019
Er gaan weken voorbij dat ik er niet aan denk. Soms komt het ineens weer in mijn gedachten voorbij. Zelfs na al die jaren. Het kindje dat nooit kwam. Hoe zou het gaan? Hoe zou het met de geboortemoeder gaan? Is alles op zijn pootjes terecht gekomen? Het is geen gevoel van spijt. Ik weet dat het zo goed is. Dat het zo moest zijn. Daar twijfel ik geen moment aan. Maar er was toch een korte periode waarin we dachten dat wij ouders zouden worden van een kindje. En dat kindje, dat was niet Bram.

Natasja · maart 11, 2019
Grappig is het, dat mensen vaak aan mij vragen hoe ze met bepaalde zaken moeten omgaan, als het gaat om adoptie. Terwijl ik ook regelmatig geen idee heb waar we goed aan doen. En het antwoord van vandaag, kan weer de vraag van morgen opleveren, in een kinderbrein. Net als heel veel andere moeders heb ik twijfels.

Natasja · februari 26, 2019
Hoe regel je nu eigenlijk je adoptieverlof? En wat zijn zorgverlof en ouderschapsverlof nu eigenlijk?

Natasja · februari 20, 2019
De meeste aanstaande ouders in het adoptietraject hebben er een haat-liefde verhouding mee, want jemig, wat is dat moeilijk? Hoe kun je jezelf nou "verkopen"? zonder dat je jezelf verliest? Hoe kun je nou eerlijk zijn, zonder te eerlijk te zijn? Hoe val je op tussen al die andere leuke, lieve, originele en mega knappe koppels? En waar moet je op letten?

Natasja · februari 11, 2019
Eerder kon je hier lezen over de hangers liet maken. Naast deze cadeautip, heb ik nog een hele leuke en originele tip die ik graag je deel. Thijs Art.

Natasja · januari 31, 2019
Ik zocht een heel persoonlijke cadeautje voor de geboortefamilie van Bram en vond het perfecte geschenk. Hoe een haarlok en de favoriete bloemen van hen, een prachtig cadeautje werden.

Natasja · januari 24, 2019
We gaan terug! Sinds een jaar ongeveer, begon het te borrelen. Ik betrapte mezelf steeds vaker, als ik via Google plaatjes zat te bekijken van de straten waar we liepen, de hotels waar we sliepen. Dagenlang kon ik wegdromen bij het opzoeken van accommodaties op Booking.com, bij live webcams op het strand van Miami en bij het zien van aanbiedingen voor vliegtickets. En nu is het zover! We hebben tickets geboekt en in november gaan we terug naar waar ons verhaal als gezin begon.

Meer weergeven