Natasja

Natasja · maart 11, 2019
Grappig is het, dat mensen vaak aan mij vragen hoe ze met bepaalde zaken moeten omgaan, als het gaat om adoptie. Terwijl ik ook regelmatig geen idee heb waar we goed aan doen. En het antwoord van vandaag, kan weer de vraag van morgen opleveren, in een kinderbrein. Net als heel veel andere moeders heb ik twijfels.

Natasja · februari 26, 2019
Hoe regel je nu eigenlijk je adoptieverlof? En wat zijn zorgverlof en ouderschapsverlof nu eigenlijk?

Natasja · februari 20, 2019
De meeste aanstaande ouders in het adoptietraject hebben er een haat-liefde verhouding mee, want jemig, wat is dat moeilijk? Hoe kun je jezelf nou "verkopen"? zonder dat je jezelf verliest? Hoe kun je nou eerlijk zijn, zonder te eerlijk te zijn? Hoe val je op tussen al die andere leuke, lieve, originele en mega knappe koppels? En waar moet je op letten?

Natasja · februari 11, 2019
Eerder kon je hier lezen over de hangers liet maken. Naast deze cadeautip, heb ik nog een hele leuke en originele tip die ik graag je deel. Thijs Art.

Natasja · januari 31, 2019
Ik zocht een heel persoonlijke cadeautje voor de geboortefamilie van Bram en vond het perfecte geschenk. Hoe een haarlok en de favoriete bloemen van hen, een prachtig cadeautje werden.

Natasja · januari 24, 2019
We gaan terug! Sinds een jaar ongeveer, begon het te borrelen. Ik betrapte mezelf steeds vaker, als ik via Google plaatjes zat te bekijken van de straten waar we liepen, de hotels waar we sliepen. Dagenlang kon ik wegdromen bij het opzoeken van accommodaties op Booking.com, bij live webcams op het strand van Miami en bij het zien van aanbiedingen voor vliegtickets. En nu is het zover! We hebben tickets geboekt en in november gaan we terug naar waar ons verhaal als gezin begon.

Natasja · januari 15, 2019
Wie heeft het niet gezien? Die eerste ontmoeting, die prachtige eerste momenten samen met Bram. Heel Nederland kon mee kijken dankzij de deelname aan het programma Met Open Armen. Nu er een nieuw seizoen van het programma voor de deur staat, vertelt Natasja waarom ze mee deed en hoe ze het ervaren heeft.

Natasja · december 10, 2018
December, het is de maand om terug te kijken, om de balans op te maken en om extra tijd door te brengen met dierbaren. De tijd van kaarsjes, kerstboom en cadeautjes. Tradities, oude en nieuwe. Familie. Dichtbij maar ook ver weg.

Natasja · november 26, 2018
Soms heb je van die weken, dat het lijkt alsof er een maand in 7 dagen gestopt moet worden. Verjaardagsfeestje Bram, intocht van Sinterklaas, Thanksgiving, een huwelijksfeest, beste vriendin die 40 werd en tussendoor moest er ook nog even gewerkt worden. Vandaag is het op de kop af 3 jaar geleden dat we Bram voor de allereerste keer zagen. 3 jaar is omgevlogen, en het voelt als gisteren, dat we het vliegtuig instapten om aan ons grootste avontuur ooit te beginnen.

Natasja · november 20, 2018
Wij hebben namelijk de 3 leukste fundraisers voor je op een rijtje gezet. De perfecte adressen voor jouw decembercadeautjes. Een garantie voor dubbele blije gezichten. Niet alleen de ontvanger maar ook de verkopers zullen je reuze dankbaar zijn. Met jouw aankoop help je hen namelijk om hun grote droom te realiseren: een kindje adopteren. Dus...Shop till you drop: Het steunen van een goed doel was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Meer weergeven