Natasja

Natasja · oktober 03, 2019
Daar liepen we dan. Hij voorop. Bijna rennend de hal, hij kan niet wachten. Nu is hij echt een grote jongen. Vindt hij zelf ook. Nu denk je waarschijnlijk, dat ik hem trots en vol goede moed, met een goed gevoel en een brede lach achterlaat. De waarheid is anders.

Natasja · september 19, 2019
Kijk mij eens leuk zijn, slim zijn, rijk zijn. Ik ben gelukkig. Ik heb meer volgers, ik heb meer likes. Zie mij. Vind mij leuk. Hoe laat moet ik posten om hoger te scoren? Waarom doen we dit? Om die kick te krijgen van de bevestiging van wildvreemden?

Natasja · september 09, 2019
Ik ben weer een beetje verliefd op Dordrecht! Hoogste tijd dus om mijn tips met jou te delen. Van lunch tot speelgoed en van kunst tot kleding. En uiteraard ontbreekt mijn favoriete Cheesecake adresje niet in de lijst!

Natasja · augustus 08, 2019
Het bikiniseizoen is reeds aangebroken. Elk jaar neem ik me in de maanden hier voorafgaand, weer voor om dit jaar net even wat strakker in de zwembroek te willen passen. Maar heel eerlijk, ik kan de motivatie niet opbrengen.

Natasja · juli 31, 2019
De procedure ligt alweer jaren achter Natasja maar adoptie houdt haar nog steeds iedere dag bezig. Naar verwachting zal dat zo blijven, want het is een "onderdeel" van ons gezin. En adoptie heeft ons veel gebracht. Niet alleen als gezin, maar zeker ook als persoon.

Natasja · juli 01, 2019
Het is klaar. Althans, er zit een rem op, die kleding-tic van mij. De sporen van de koopverslaving lopen als een rode draad door mijn kast. Die kast is vol. Net als de maat. Ik ga er wat aan doen.

Natasja · juni 20, 2019
De zomer lijkt begonnen! Zwetend achter je bureau zitten, dat is voor niemand fijn. Maar de kalknagels van je collega die je toelachen vanuit de vrolijk gekleurde slippers, daar zit je ook niet op te wachten. En hoe zat het nu ook al weer met teenslippers en korte broeken. Natuurlijk is dit voor elk bedrijf en voor elke functie anders, maar met deze richtlijnen zit je sowieso goed voor deze zomer.

Natasja · mei 28, 2019
Je hebt van die meiden, die met een gracieuze pas door het leven huppelen. Die precies weten wat hun staat. Een capsule wardrobe hebben. Tas past bij pumps. Een eigen stijltje. Matchend ondergoed. Alles klopt. Lijf, haar, make-up, nagels, verhoudingen, alles. En je hebt mij.

Natasja · mei 11, 2019
Heel eerlijk gezegd, zijn er dagen dat ik er niet aan denk. Het feit dat Bram geadopteerd is, soms vergeet ik het bijna. We leven ons leven en we doen ons ding. Bram doet het goed, wij doen het goed. Denk ik. Het gaat zoals jij het wilde.

Natasja · april 30, 2019
Van alle onderwerpen die wekelijks voorbij komen, is er 1 die er met kop en schouders bovenuit steekt. Het is waar ik dagelijks over word aangesproken op straat, waar ik de meeste vragen over krijg. Waar de meeste opmerkingen over komen. Waar uren aandacht aan wordt besteed, elke week weer en waar mensen ons aan herkennen: Het haar van Bram. Nu was het moment daar dat er naar de kapper gegaan moest worden...

Meer weergeven