Reviews

Reviews · december 10, 2018
Het is al weer even geleden maar op 28 november bezocht ik samen met mijn oudste dochter de Ladiesnight van Kinepolis. De film die vertoont werd was de film All You Need Is Love. Of wij het een top of flop vinden lees je hier.

Reviews · juni 24, 2018
Ik ben geen televisie-kijker. Kan niet meepraten over Temptation Island en de laatste GTST aflevering die ik zag, zal zo'n tien jaar geleden geweest zijn maar met naar de bioscoop gaan doe je mij wel echt een plezier. Ik denk dat het probleem is dat ik thuis altijd denk, nog even snel de wasmachine aanzetten tussendoor enz. waardoor het niet zo ver komt dat ik echt in de film kom. Bij de bioscoop is dat totaal anders, ik ging naar Ocean's 8. Is het een flop of aanrader?

Reviews · juni 20, 2018
Twee jaar geleden had ik nog nooit gehoord van arganolie en als je mij er toen naar gevraagd zou hebben zou ik vast en zeker gegokt hebben dat het een olie was voor in de keuken. Inmiddels is arganolie een product dat hier altijd in huis aanwezig is.

Reviews · juni 15, 2018
Tijdens het Blogger by Nature event (wat overigens echt super was en waar je volgend jaar zeker bij moet zijn) kregen we ook een geweldige goodiebag. Één van de items uit de goodiebag is deze bodylotion van Kneipp. Benieuwd wat ik er van vind?

Reviews · mei 31, 2018
Nooit eerder gebruikte ik nachtcrème. Een beetje dagcrème s'morgens en wat mascara, misschien een beetje lipgloss, voldeden jarenlang. Nu ik 40 ben geworden vraagt mijn huid toch echt om wel iets meer dan alleen dat. Ik was dan ook heel blij, om in het pakket dat ik van Vichy ontving, hun nieuwe slow age nachtcrème, aan te treffen.

Reviews · mei 28, 2018
Sinds wij een heel leuk pakketje van Eerlijk Speelgoed ontvingen hebben we een kabelbaan in huis en niet alleen in huis, nee hij gaat eigenlijk overal mee naar toe. Houd jij ook van duurzaam speelgoed, dan hebben we goed nieuws voor je want we mogen aan al onze lezers een kortingscode geven voor de webshop van Eerlijk Speelgoed.

Reviews · mei 15, 2018
Ik mocht de JouwBox testen. Een doos vol met 12 producten, geselecteerd door Ralph Moorman. Alle producten had ik nog nooit eerder gebruikt. Van één van de producten ben ik echt fan geworden deze heb ik al bijbesteld maar één is er ook nog niet getest omdat de geur mij aan paardenvoer doet denken, benieuwd welke dat is en of ik het toch ga testen?

Reviews · mei 11, 2018
Op 19 april mocht ik te gast zijn bij het event van Vichy en La Roche-Posay. Na een mooie presentatie van de producten en een hapje en een drankje ging ik huiswaarts met een flink aantal producten om te testen. Volgende week lees je meer over de diverse producten van Vichy en de week erop over de producten van La Roche-Posay. Echter één van de producten verdient echt een ereplaatsje.

Reviews · april 28, 2018
Op instagram liep ik tegen een actie aan waarbij mensen gezocht werden die een wanddecoratie van Saal-Digital wilden testen. Ik schreef mij in en had direct de volgende dag al antwoord. Ik kreeg 50 euro waarmee ik zelf mocht bepalen wat voor een wanddecoratie ik wilden testen.

Reviews · november 15, 2017
Met 6 kinderen in huis probeer ik, om de dagelijkse troep nog enigszins te beperken, zoveel mogelijk te minimaliseren. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik er nog niet echt een ster in ben maar het begin is er. Ik probeer, in ieder geval, bij de aanschaf van nieuwe producten, te letten op hoe multifunctioneel het gebruikt kan worden. De tas die ik van Form_ Nomadstudio mocht testen voldoet hier in ieder geval aan.

Meer weergeven