Speelgoed en beauty reviews

De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug.
De jongens kregen een pakket vol met speelgoed van de Turtles om te testen. Dat hebben zij uitvoerig gedaan en hieronder vind je hun maar ook mijn mening over de verschillende items.

Met Peppa Pig op wereldavontuur.
Ik kan tientallen redenen bedenken aan wat ik niet leuk vind aan Peppa Pig. De kleuter kan er tientallen bedenken die Peppa Pig juist geweldig maken. Hetzelfde geldt voor een spelcomputer voor jonge kinderen. Waar ik het niet nodig vind, vind de kleuter dat het echt noodzakelijk is. Wie van ons gelijk kreeg bij het uitproberen van Peppa Pig Wereldreis, lees je hier.

Review: VTech Mijn Interactieve Video Microscoop
Alles moet mee naar huis gesleept worden vanaf dat ze heel klein zijn om vervolgens onder een vergrootglas te bekijken. Sinds kort kunnen ze alles nog preciezer bekijken want we mochten van VTech Mijn Interactieve Video Microscoop testen. Je leest er alles over in dit blog.

Review: Pokémon Trainer Guess en Pokémon Trainer Mission.
Al jarenlang is Pokémon ongelooflijk populair en zeker niet uitsluitend bij kinderen. Hier in huis was de Pokémon-gekte niet echt aanwezig maar daar kwam een tijdje terug verandering in. Jeremiah vindt het wel geweldig en ik moet toegeven dat ik wel begrijp wat hem er zo in trekt. Pokémons waren hier thuis niet aanwezig, nog geen kaart maar daar is verandering in gekomen. Inmiddels zijn hier twee Pokémon spellen uitvoerig getest. Je leest er alles over in deze blogpost.

Paw Patrol Grand Prix voor de Nintendo Switch.
Paw Patrol wie kent de pups niet. Van de populaire hondjes zijn niet alleen auto's, knuffels, rugzakken, knutselspullen, kleding enz enz verkrijgbaar maar ook een nieuw spel voor de Nintendo Switch. Wij mochten hem uitproberen en laten je graag weten wat wij ervan vonden.

Review: Klorofil speelset de Winterboom.
Zolang als ik mij kan herinneren is de boom van Klorofil in mijn huis. Vroeger mijn zusje die er mee speelde en daarna Djimon. Bij alle kinderen was het een van die dingen waar enorm veel mee werd gespeeld. Ik vermoed dat hij bijna 40 jaar dienst heeft gedaan maar toen was het echt op. Nog steeds worden dezelfde bomen gemaakt maar er is ook een nieuwe variant de winterboom. Deze prijkt hier nu in de woonkamer, een beetje vernieuwd maar nog steeds die nostalgie van vroeger.

Review: Het verhaal van Koning Schaak.
Iedere dag worden er hier thuis spelletjes gespeeld en dat zijn zeker niet alleen maar nieuwe spelletjes. Ook de klassiekers zoals Pim Pam Pet en Mens erger je niet komen hier regelmatig uit de kast. Schaken is iets wat we nooit doen, simpelweg om de reden dat ik niet weet hoe het moet. Jeremiah wil het heel graag leren met niemand in de buurt die hem schaken uit kon leggen leek dat even een uitdaging maar toen liep ik tegen dit spel aan.

De Xplora X5 Play smartwatch voor kinderen, een aanrader of flop?
Toen ik ruim 23 jaar geleden moeder werd voor de eerste keer was er geen kind dat met een mobieltje naar de basisschool ging. Nu is dat wel heel anders. Jeremiah was hier thuis nog de enige zonder telefoon en ondanks dat hij er ook heel graag een wou vond ik het om diverse redenen niet nodig. Een uitgebreide review lees je hier.

Open einde spel, open ended play en open einde spelmaterialen.
Wat is open einde spel nu eigenlijk en waarom is het zo goed voor je kind? Hoe begin je er mee? Wat zijn de mogelijkheden? Is het niet heel duur? Je leest hier alle antwoorden op de meest gestelde vragen.

Review: Keer op Keer Kids.
Aangezien we regelmatig Keer op Keer spelen maar het soms nog wat lastig bleek voor kleinere kinderen die ook meededen waren we erg benieuwd naar Keer op Keer Kids. Wat is het verschil tussen Keer op Keer en Keer op Keer Kids, voor welke leeftijd is het geschikt, is het een aanrader? Je leest het allemaal in deze uitgebreide review.

Meer weergeven