Reviews

Reviews · februari 18, 2019
Wie kent ze niet?! De L.O.L. Suprise poppen zijn hier een regelrechte hit in huis. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nogal sceptisch was. Is zo iets ook leuk na het uitpakken? Wij mochten de nieuwe L.O.L Hairgoals testen. Benieuwd naar ons oordeel? Lees dan snel verder!

Reviews · januari 16, 2019
Onlangs ontving ik een prentenboek met de titel Norara....waar is geluk. Geluk is dat niet waar iedereen naar op zoek is maar waar kan je dat dan vinden? In dit kinderboek gaat Norara op onderzoek uit en komt tot een prachtige conclusie.

Reviews · december 19, 2018
Zodra de maand december in zicht komt begint het bij mij te kriebelen. Ja, ik moet eerlijk bekennen dat ik heel gek ben op iets!

Reviews · december 18, 2018
Ik kreeg de vraag of ik de derde JouwBox wilden testen. Nou, dat wilde ik maar al te graag want de andere twee JouwBoxen waren wat mij betreft een succes. Niet alle producten waren een groot succes maar zeker het grootste gedeelte was super. Ik was erg benieuwd of ze ook bij de derde box het gelukt was om er een geslaagde box van te maken. Benieuwd wat ik de toppers uit het pakket vond en waarom, lees hier verder!

Reviews · december 10, 2018
Het is al weer even geleden maar op 28 november bezocht ik samen met mijn oudste dochter de Ladiesnight van Kinepolis. De film die vertoont werd was de film All You Need Is Love. Of wij het een top of flop vinden lees je hier.

Reviews · juni 24, 2018
Ik ben geen televisie-kijker. Kan niet meepraten over Temptation Island en de laatste GTST aflevering die ik zag, zal zo'n tien jaar geleden geweest zijn maar met naar de bioscoop gaan doe je mij wel echt een plezier. Ik denk dat het probleem is dat ik thuis altijd denk, nog even snel de wasmachine aanzetten tussendoor enz. waardoor het niet zo ver komt dat ik echt in de film kom. Bij de bioscoop is dat totaal anders, ik ging naar Ocean's 8. Is het een flop of aanrader?

Reviews · juni 20, 2018
Twee jaar geleden had ik nog nooit gehoord van arganolie en als je mij er toen naar gevraagd zou hebben zou ik vast en zeker gegokt hebben dat het een olie was voor in de keuken. Inmiddels is arganolie een product dat hier altijd in huis aanwezig is.

Reviews · juni 15, 2018
Tijdens het Blogger by Nature event (wat overigens echt super was en waar je volgend jaar zeker bij moet zijn) kregen we ook een geweldige goodiebag. Één van de items uit de goodiebag is deze bodylotion van Kneipp. Benieuwd wat ik er van vind?

Reviews · mei 31, 2018
Nooit eerder gebruikte ik nachtcrème. Een beetje dagcrème s'morgens en wat mascara, misschien een beetje lipgloss, voldeden jarenlang. Nu ik 40 ben geworden vraagt mijn huid toch echt om wel iets meer dan alleen dat. Ik was dan ook heel blij, om in het pakket dat ik van Vichy ontving, hun nieuwe slow age nachtcrème, aan te treffen.

Reviews · mei 28, 2018
Sinds wij een heel leuk pakketje van Eerlijk Speelgoed ontvingen hebben we een kabelbaan in huis en niet alleen in huis, nee hij gaat eigenlijk overal mee naar toe. Houd jij ook van duurzaam speelgoed, dan hebben we goed nieuws voor je want we mogen aan al onze lezers een kortingscode geven voor de webshop van Eerlijk Speelgoed.

Meer weergeven