Reviews

Reviews · mei 15, 2019
Nog steeds zie je in het gemiddelde prentenboek geen bruine meisjes of jongetjes terug, Gelukkig komt er steeds meer keus op de markt maar nog altijd is het zoeken naar mooie exemplaren. Dit terwijl het zo belangrijk is dat ieder kind herkenning vind in een prentenboek. Brown Girl Magic, is het een aanrader?

Reviews · mei 08, 2019
Wat als je opa denkt een wedstrijd te kunnen winnen door een varken vet te mesten en ondertussen zichzelf ook vol eet? Dat kan toch niet gezond zijn?

Reviews · april 28, 2019
Een kinderboek dat gaat over het waargebeurde verhaal van de wereldberoemde ballerina Michaela DePrince. Een boek dat eigenlijk iedereen gelezen zou moeten hebben. Een verhaal over oorlog, verlies van ouders, gepest worden met een huidziekte en adoptie maar bovenal een verhaal over hoop, liefde en nooit je dromen uit het oog verliezen.

Reviews · februari 18, 2019
Wie kent ze niet?! De L.O.L. Suprise poppen zijn hier een regelrechte hit in huis. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nogal sceptisch was. Is zo iets ook leuk na het uitpakken? Wij mochten de nieuwe L.O.L Hairgoals testen. Benieuwd naar ons oordeel? Lees dan snel verder!

Reviews · januari 16, 2019
Onlangs ontving ik een prentenboek met de titel Norara....waar is geluk. Geluk is dat niet waar iedereen naar op zoek is maar waar kan je dat dan vinden? In dit kinderboek gaat Norara op onderzoek uit en komt tot een prachtige conclusie.

Reviews · december 19, 2018
Zodra de maand december in zicht komt begint het bij mij te kriebelen. Ja, ik moet eerlijk bekennen dat ik heel gek ben op iets!

Reviews · december 18, 2018
Ik kreeg de vraag of ik de derde JouwBox wilden testen. Nou, dat wilde ik maar al te graag want de andere twee JouwBoxen waren wat mij betreft een succes. Niet alle producten waren een groot succes maar zeker het grootste gedeelte was super. Ik was erg benieuwd of ze ook bij de derde box het gelukt was om er een geslaagde box van te maken. Benieuwd wat ik de toppers uit het pakket vond en waarom, lees hier verder!

Reviews · december 10, 2018
Het is al weer even geleden maar op 28 november bezocht ik samen met mijn oudste dochter de Ladiesnight van Kinepolis. De film die vertoont werd was de film All You Need Is Love. Of wij het een top of flop vinden lees je hier.

Reviews · juni 24, 2018
Ik ben geen televisie-kijker. Kan niet meepraten over Temptation Island en de laatste GTST aflevering die ik zag, zal zo'n tien jaar geleden geweest zijn maar met naar de bioscoop gaan doe je mij wel echt een plezier. Ik denk dat het probleem is dat ik thuis altijd denk, nog even snel de wasmachine aanzetten tussendoor enz. waardoor het niet zo ver komt dat ik echt in de film kom. Bij de bioscoop is dat totaal anders, ik ging naar Ocean's 8. Is het een flop of aanrader?

Reviews · juni 20, 2018
Twee jaar geleden had ik nog nooit gehoord van arganolie en als je mij er toen naar gevraagd zou hebben zou ik vast en zeker gegokt hebben dat het een olie was voor in de keuken. Inmiddels is arganolie een product dat hier altijd in huis aanwezig is.

Meer weergeven