Reviews

Reviews · juni 26, 2019
We zijn dan wel een "Net even anders" gezin maar de liefde die we voor elkaar voelen is doodnormaal.

Reviews · juni 13, 2019
Mocht je nog op zoek zijn naar een goed boek, voor nu of de zomervakantie die er bijna aan komt, dan is het nieuwe boek van Geert Kimpen, een absolute aanrader.

Reviews · juni 11, 2019
Moe zijn is iets dat hoort bij moeder zijn, zei iemand tegen mij, toen ik in de wachtkamer van de gynaecoloog zat, hoogzwanger als meisje van net 20. "Zodra je bevallen bent zul je begrijpen waar het woord vandaan komt". Nu 20 jaar later weet ik exact wat die oudere dame bedoelde destijds.

Reviews · mei 24, 2019
Altijd heb ik last gehad van een extreem droge huid maar plots veranderde dat. Bijna alle verzorgingsproducten voor de wat vettere huid bleken echter helemaal niet geschikt voor een zeer gevoelige huid. De zoektocht werd geopend.

Reviews · mei 15, 2019
Nog steeds zie je in het gemiddelde prentenboek geen bruine meisjes of jongetjes terug, Gelukkig komt er steeds meer keus op de markt maar nog altijd is het zoeken naar mooie exemplaren. Dit terwijl het zo belangrijk is dat ieder kind herkenning vind in een prentenboek. Brown Girl Magic, is het een aanrader?

Reviews · mei 08, 2019
Wat als je opa denkt een wedstrijd te kunnen winnen door een varken vet te mesten en ondertussen zichzelf ook vol eet? Dat kan toch niet gezond zijn?

Reviews · april 28, 2019
Een kinderboek dat gaat over het waargebeurde verhaal van de wereldberoemde ballerina Michaela DePrince. Een boek dat eigenlijk iedereen gelezen zou moeten hebben. Een verhaal over oorlog, verlies van ouders, gepest worden met een huidziekte en adoptie maar bovenal een verhaal over hoop, liefde en nooit je dromen uit het oog verliezen.

Reviews · februari 18, 2019
Wie kent ze niet?! De L.O.L. Suprise poppen zijn hier een regelrechte hit in huis. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nogal sceptisch was. Is zo iets ook leuk na het uitpakken? Wij mochten de nieuwe L.O.L Hairgoals testen. Benieuwd naar ons oordeel? Lees dan snel verder!

Reviews · januari 16, 2019
Onlangs ontving ik een prentenboek met de titel Norara....waar is geluk. Geluk is dat niet waar iedereen naar op zoek is maar waar kan je dat dan vinden? In dit kinderboek gaat Norara op onderzoek uit en komt tot een prachtige conclusie.

Reviews · december 19, 2018
Zodra de maand december in zicht komt begint het bij mij te kriebelen. Ja, ik moet eerlijk bekennen dat ik heel gek ben op iets!

Meer weergeven