Speelgoed en beauty reviews

Zodra de dagen kouder worden is het hier bingo. Ze krabt zich suf en dan vooral 's nachts. Je raad het al, we komen dus ieder jaar rond de herfst weer in hetzelfde cirkeltje terecht.

Als klein kind keek ik echt uit naar het krijgen van mijn advents-kalender gevuld met chocolade. Ieder jaar kreeg ik er een van de kapper waar wij boven woonden. Inmiddels zijn er ontelbaar veel varianten op de adventskalender. Van make-up tot Paw Patrol en van kaarsjes tot Hot Wheels. Dit jaar kwam ik er één tegen op Instagram waar ik op slag verliefd op werd en ik mag er eentje weggeven aan één van jullie!

Ik mocht een set van Funky XS reviewen. Een keer geen standaard spijkerbroek of sweatpants maar een super toffe geruite broek waarmee je eindeloos bleek te kunnen combineren.

Cubby de beer is genomineerd voor Speelgoed van het jaar maar is zo'n interactieve beer na een week ook nog leuk? Ik kwam er al snel achter dat er ook een enorm prijsverschil in dezelfde beer zit. Benieuwd waar hij het duurst is en wat de goedkoopste prijs is waarvoor ik hem vond? Je leest het allemaal in de review van Cubby.

Er schijnen nog een paar mooie dagen aan te komen maar hier thuis hangt de herfstkleding al klaar. Een van de merken die voor de jongens klaar hangt is Skurk. Betaalbaar en jongens-proof.

Ik vind het best wel eens lastig om leuke, betaalbare kleding te vinden voor de jongens. Kleding die er niet alleen leuk uit ziet maar waar ze ook lekker in kunnen spelen en ravotten en dat het dan ook goed blijft. Per toeval kwam ik een merk tegen met betaalbare spijkerbroeken die een super goede pasvorm hebben.

Ben jij ook benieuwd wat de nieuwste collectie van B.Nosy volgende week voor je in petto heeft? Neem dan snel een kijkje en lees snel ook even de tip.

Ken je dat, dat je jezelf voor neemt om iets voor jezelf te kopen en terug komt met een tas vol kleding voor de kinderen. Ik heb dat niet alleen met kleding. Toen ik bezig was met de nieuwe kinderkamers, realiseerde ik mij opeens dat er iets van mij, hard aan vervanging toe was.

We zijn dan wel een "Net even anders" gezin maar de liefde die we voor elkaar voelen is doodnormaal.

Moe zijn is iets dat hoort bij moeder zijn, zei iemand tegen mij, toen ik in de wachtkamer van de gynaecoloog zat, hoogzwanger als meisje van net 20. "Zodra je bevallen bent zul je begrijpen waar het woord vandaan komt". Nu 20 jaar later weet ik exact wat die oudere dame bedoelde destijds.

Meer weergeven