Reviews

Reviews · 25. september 2017
Voorlezen is een van de dingen die ik het liefste doe met de kinderen. In het kader van je kunt nooit genoeg boeken hebben, mocht een boek van Giraf en vriendjes dan ook zeker niet ontbreken in de boekenkast. Het boek dat we uitkozen, was Giraf schrijft. Een zeer toepasselijk onderwerp voor River die druk bezig is met het ontdekken van letters.
Reviews · 18. september 2017
Mam, besef je je dat ik geen klein kind meer ben. Ik kreeg net een geweldige lieve mail van Vingino maar Kyana heeft er een hard hoofd in dat er bij hun in de collectie toffe items zitten voor meiden van 14.

Reviews · 11. mei 2017
Ik ben absoluut fan van Noeser en dat vind je dan ook zeker ieder seizoen bij de twee jongste terug in de kast. De prints zijn altijd net even anders en wat ik vooral erg fijn vind is dat ze uitsluitend met biologisch katoen werken.
Reviews · 03. april 2017
Er werd een prachtige prijs weggegeven bij Kindermodeblog dus waagde ik ook een kans. Aangezien ik nog nooit iets had gewonnen was ik het eigenlijk al weer vergeten totdat ik getagd werd in het bericht met de winnaars. Samen met Joshua ging ik op pad voor een persoonlijk styling advies en mocht hij kleding uitzoeken bij America Today. Het hebben van een groot gezin brengt met zich mee dat er niet heel veel een op een momenten met de kinderen zijn, iets wat ik wel als erg belangrijk en leuk...