Speelgoed en beauty reviews

Review: Kurio Tab Ultra 2.
Media is niet meer weg te denken uit de samenleving en is inmiddels een onderdeel geworden van de opvoeding. Want hoe leer je kinderen goed omgaan met media. Is de Kurio Tab Ultra 2 daar een goed hulpmiddel bij of niet? Wij hebben hem getest.

Review: Oma's woeste waslijn.
Wij zijn echt gek op spelletjes spelen. De ene keer gaan we voor een lang spel en de andere keer voor een kort spelletje nog even snel voordat de echte avondspits hier thuis begint. Het nieuwe spel Oma's woeste waslijn is zo'n spel waarvoor altijd wel even tijd te vinden is. Een spel waarbij gegarandeerd gelachen gaat worden.

Oud Hollands maar ze blijven een succes.
Waar veel nieuwe spelletjes een heel boekwerk aan spelregels en uitleg hebben, die je eerst door moet werken voordat je het kunt spelen, hebben de Oud Hollandse spelletjes die totaal niet. Binnen 5 minuten weten alle spelers, jong en oud, hoe het werkt en kun je van start gaan. Bij veel gezinnen (bij ons ook, tot een tijdje terug) zijn deze spelletjes op de achtergrond geraakt maar ze zijn veel te leuk voor die plek.

De nieuwste JouwBox.
Zodra de JouwBox binnenkomt voelt het toch een beetje als een soort kerstpakket maar dan gevuld met de leukste en fijnste producten waar ik zelf eigenlijk niet zo snel tegenaan loop. Uit iedere box heb ik wel een favoriet die ik keer op keer blijf kopen. Ik was dan ook erg benieuwd wat er deze keer in zou zitten.

Deze educatieve spelletjes zijn hier een groot succes.
Regelmatig zie je de Smartgames voorbij komen in onze Instagramstories en eigenlijk stromen daarna altijd de vragen binnen. Welke Smartgames vinden wij een echte aanrader? Vanaf welke leeftijd is het geschikt? Blijft het leuk of is de lol er snel af en hoe werken deze spellen, zijn de vragen die ons heel vaak gesteld worden. Deze vragen zullen we in dit blog zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.

Speltip: Concept Kids Dieren.
We spelen altijd veel spelletjes maar sinds de eerste lockdown is dat alleen maar meer geworden. Het spel Concept Kids Dieren is een spel waarbij samen gespeeld wordt in plaats van tegen elkaar. Een ideaal spel dat ik er altijd even bij pak als de sfeer wel een beetje hulp kan gebruiken. Want ruzie maken gaat niet als je samen wilt winnen!

Laatst stond de postbode voor de deur met een groot pakket. Ik had niets besteld dus verrast nam ik het aan. Het bleek een cadeau te zijn van een PR bureau, een nieuwe game voor de PS4, een gigantische opblaasflamingo, een zonnebril en slippers. Een cadeau waar de jongens dolblij mee waren want gamen vinden ze maar wat leuk en over dit spel hadden ze het al het een en ander gehoord.

Volgens mijn oma was een stofzuiger echt een essentieel item in het leven van een vrouw. Als ik een groot gezin wou dan moest ik zeker in een goede stofzuiger investeren want als je alle troep in een kast doet en even goed stofzuigt, ziet het er toch goed uit, zei ze mij. Jaren later kan ik zeggen, oma je had gelijk!

Emoties, we hebben ze allemaal maar er over praten of ze durven uiten is voor sommige best wel moeilijk. Het Kleurenmonster spel helpt daarbij op een hele leuke en speelse wijze.

Heel vaak krijg ik berichtjes van mensen die denken dat ik echt de wereld aan producten toegestuurd krijg, helaas dat is echt niet het geval. De meeste dingen die je bij mij voorbij ziet komen heb ik gewoon zelf gekocht en als ik het heb gekregen dan vermeld ik het er altijd bij. Laatst ontving ik wel iets enorm leuks, de Stay@home Blogbox.

Meer weergeven