Speelgoed en beauty reviews

Volgens mijn oma was een stofzuiger echt een essentieel item in het leven van een vrouw. Als ik een groot gezin wou dan moest ik zeker in een goede stofzuiger investeren want als je alle troep in een kast doet en even goed stofzuigt, ziet het er toch goed uit, zei ze mij. Jaren later kan ik zeggen, oma je had gelijk!

Emoties, we hebben ze allemaal maar er over praten of ze durven uiten is voor sommige best wel moeilijk. Het Kleurenmonster spel helpt daarbij op een hele leuke en speelse wijze.

Heel vaak krijg ik berichtjes van mensen die denken dat ik echt de wereld aan producten toegestuurd krijg, helaas dat is echt niet het geval. De meeste dingen die je bij mij voorbij ziet komen heb ik gewoon zelf gekocht en als ik het heb gekregen dan vermeld ik het er altijd bij. Laatst ontving ik wel iets enorm leuks, de Stay@home Blogbox.

Ik woon in een oude boerderij met een grote tuin. Een tuin van een paar hectare is super leuk en geweldig om te hebben maar vraagt ook veel tijd. Laat je het gewoon weiland dan is het niet zo lastig dan is de trekker of zitmaaier degene die het werk voor je doet maar ga je er echt een tuin van maken dan moet je aan de slag. Ik vond onlangs mijn nieuwe tuinvriend!

Al jarenlang heb ik een nekhernia. Eigenlijk gaan mijn nekklachten al terug tot naar naar mijn basisschoolleeftijd. Het was op een ochtend dat ik enorm veel haast had om op tijd op school te komen dat ik hardhandig met de borstel mijn haar nog snel uit de klit kamde en vervolgens mijn nek op slot schoot. Iemand raadde mij laatst een kussen aan, ik was erg sceptisch maar besloot het te proberen.

Zodra de dagen kouder worden is het hier bingo. Ze krabt zich suf en dan vooral 's nachts. Je raad het al, we komen dus ieder jaar rond de herfst weer in hetzelfde cirkeltje terecht.

Als klein kind keek ik echt uit naar het krijgen van mijn advents-kalender gevuld met chocolade. Ieder jaar kreeg ik er een van de kapper waar wij boven woonden. Inmiddels zijn er ontelbaar veel varianten op de adventskalender. Van make-up tot Paw Patrol en van kaarsjes tot Hot Wheels. Dit jaar kwam ik er één tegen op Instagram waar ik op slag verliefd op werd en ik mag er eentje weggeven aan één van jullie!

Ik mocht een set van Funky XS reviewen. Een keer geen standaard spijkerbroek of sweatpants maar een super toffe geruite broek waarmee je eindeloos bleek te kunnen combineren.

Cubby de beer is genomineerd voor Speelgoed van het jaar maar is zo'n interactieve beer na een week ook nog leuk? Ik kwam er al snel achter dat er ook een enorm prijsverschil in dezelfde beer zit. Benieuwd waar hij het duurst is en wat de goedkoopste prijs is waarvoor ik hem vond? Je leest het allemaal in de review van Cubby.

Er schijnen nog een paar mooie dagen aan te komen maar hier thuis hangt de herfstkleding al klaar. Een van de merken die voor de jongens klaar hangt is Skurk. Betaalbaar en jongens-proof.

Meer weergeven