Ken jij dit merk?

Ken jij dit merk? · september 17, 2019
Je hebt mensen die liever geen foto's van zichzelf of de kinderen in huis hebben hangen. Ik vind het juist fijn om herinneringen aan de muur te hebben hangen. Om als je er langs loopt weer even te denken aan de momenten waarop de foto is gemaakt. Maar mezelf hoef ik niet tegen te komen in huis, De spiegel s'morgens is meer dan genoeg.

Ken jij dit merk? · september 16, 2019
Ik was afgelopen woensdag met River te gast bij het startsein van de verkiezing voor Speelgoed van het jaar. Ik was vooral benieuwd, hoe en door wie word nu eigenlijk bepaald welk speelgoed genomineerd is. Daarop kreeg ik al snel antwoord en die deel ik graag met je

Ken jij dit merk? · augustus 31, 2019
Ken je dat, dat je jezelf voor neemt om iets voor jezelf te kopen en terug komt met een tas vol kleding voor de kinderen. Ik heb dat niet alleen met kleding. Toen ik bezig was met de nieuwe kinderkamers, realiseerde ik mij opeens dat er iets van mij, hard aan vervanging toe was.

Ken jij dit merk? · juni 17, 2019
Ik geef het eerlijk toe; ik heb een schoenentic. Pumps van Jimmy Choo, stoere laarzen van Sendra, ik kan er op slag verliefd op worden. Ik heb dat niet alleen met damesschoenen. Ook voor kinderschoenen heb ik een grote voorliefde. Wel heb ik dan een waslijst met eisen waar ze aan moeten voldoen. Via Instagram kwam ik op de site van Bear & Mees terecht, een nieuw schoenenlabel voor kinderen.

Ken jij dit merk? · juni 06, 2019
Er gaat geen maand voorbij of er is wel weer een nieuwe actie in een van de supermarktketens te vinden. Ik heb niets met al die dingetjes. 5 van mijn kinderen ook niet maar er is er eentje en die is een verzamelaar in hart en nieren.

Ken jij dit merk? · mei 18, 2019
Ik vind het super leuk om nieuwe merken te ontdekken. Merken waar je nog niet zoveel over hebt gehoord of gezien maar die meer dan de moeite waard zijn om gezien te worden. Als zo'n merk dan ook nog eens sustainable is, dan ben ik snel verliefd. Dit was ook het geval bij Soupe du Jour.

Ken jij dit merk? · april 17, 2019
The Harbour Kids was een van de zomercollecties waar ik echt op gewacht heb. En dat was niet zonder reden!

Ken jij dit merk? · maart 28, 2019
Het is een van de meest gestelde vragen als mensen horen dat ik fulltime werk en zes kinderen heb....hoe doe je dat??!! Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Alles valt en staat met een planning bij mij. Dat mensen zich het afvragen snap ik overigens heel goed want bij de eerste dacht ik echt, waar is mijn tijd gebleven en regelmatig vroeg ik mij toen af waar ik de tijd voor de strijk of een fatsoenlijke maaltijd bereiden vandaan moest halen. Nu heb ik dat gevoel nog zeer zelden.

Ken jij dit merk? · maart 12, 2019
Ken jij het merk Julien Maze al? Ik zag het voor het eerst voorbij komen op Instagram. Op de Sunday School kwam ik het merk ook tegen en dit bleek niet zo maar een merk. Dit waren twee mannen met een hele duidelijke visie. Iedereen is welkom!

Ken jij dit merk? · februari 13, 2019
Ik maak graag foto's, niet alleen van vakanties en uitjes maar van alle momenten die ik nooit meer wil vergeten. Ik kan je zeggen dat, dat er heel veel zijn. Maar wat doe ik er nu eigenlijk mee?

Meer weergeven