Ken jij dit merk?

Ken jij dit merk? · juli 17, 2018
Via Facebook kwam ik in contact met het nieuwe merk Plokko. Totaal anders als wat je tot nu toe tegen komt in de interieurwereld en dat trok mijn interesse. Ik mocht langs komen in Zwolle, om te zien wat Plokko precies is en wat de mogelijkheden zijn.

Ken jij dit merk? · juli 08, 2018
De vakantie staat voor de deur of wellicht is hij voor jullie al aangebroken. Één van de dingen die straks absoluut met ons mee gaan, naar Hongarije en Italië, zijn de Jaq Jaq Bird kleurboekjes. Wat een uitkomst! Ken jij ze al?

Ken jij dit merk? · juni 11, 2018
Ik kreeg van Legends 22 twee prachtige sets kleding voor de Joshua en Jeremiah. Een stoere zwarte sweatshort voor beide en voor Joshua een geel shirt met zwarte vlekken en voor Jeremiah een groen shirt met zwarte vlekken. Beide zijn dolgelukkig met de set want zoals zij zeggen "hier kun je goed in spelen" en is dat niet het belangrijkste van kleding voor kinderen, dat het lekker zit. Al wil het oog uiteraard ook wat. Die combinatie weet Legends22 goed samen te brengen.

Ken jij dit merk? · juni 06, 2018
In Amerika is het heel gebruikelijk om een fundraiser, in wat voor een vorm dan ook, te beginnen, ten behoeve van adoptie. De meest creatieve vormen komen daar naar voren. In Nederland ligt dat totaal anders. Nooit eerder werd er in Nederland een merk opgericht waarbij alle inkomsten bestemd waren voor adoptie

Ken jij dit merk? · mei 26, 2018
Ik vertelde jullie laatst al over het eigenzinnige kledingmerk UNKK en dat het daar niet alleen bij kleding zou blijven. Vandaag mag ik niet alleen een nieuwtje delen ik mag ook iets heel erg leuks gaan weggeven aan één van jullie!

Ken jij dit merk? · mei 23, 2018
Ken jij Zus en Zo kindermode al? Zus en Zo is een gezellige winkel die sinds 2009 gevestigd is aan de Meint Veningastraat 19 in Martenshoek. Samen met Zus en Zo ga ik op zoek naar een brandrep. Ben jij degene die we zoeken?

Ken jij dit merk? · april 22, 2018
Zoals jullie weten ben ik altijd op zoek naar nieuwe innovatieve, het liefst ook nog milieubewuste items die geschikt zijn voor het gezinsleven. Het is inmiddels een echte sport geworden om net datgene te vinden wat nog niet in ieder huishouden of op iedere hoek te vinden is. Nog niet zo lang geleden kwam ik Oogaa tegen. Ik had het verder nog nergens gezien maar ben van mening dat dit een merk is, wat je eigenlijk wel in ieder huishouden zou moeten tegenkomen.

Ken jij dit merk? · maart 29, 2018
Kim heeft pedagogiek gestudeerd maar kon daar geen passende baan bij vinden. Uiteindelijk kwam ze terecht op een BSO. Werk wat ze erg leuk vond maar waarbij ze, na de geboorte van haar dochter, zich wel realiseerde dat zij altijd aan het werk zou zijn als haar dochtertje vrij was, zodra deze naar school ging. Wat ga ik dan doen?

Ken jij dit merk? · maart 25, 2018
Tijdens het gesprek met Ingrid Hurkmans wordt al snel duidelijk dat UNKK niet "slechts" een kledingmerk is. Nee, UNKK is veel meer dan dat. UNKK is een lifestyle! Ingrid had haar sporen ruim verdiend in de styling toen ze de grote stap durfde te wagen om een merk op te richten, dat precies zo is, zoals zij het ideaalbeeld heeft van kinderkleding.

Ken jij dit merk? · maart 08, 2018
Ik bel aan in Capelle aan den Ijssel en al snel staat Rosanna voor mij. Een en al levendigheid, een vrouw die over haar passie tassen ontwerpen en maken, vol energie en gedrevenheid vertelt. Ze heeft het allemaal niet cadeau gehad, maar haar gedrevenheid heeft haar gebracht waar ze nu is. Over een ding is ze heel erg duidelijk, dit is absoluut nog niet het eindpunt. Dit is slechts het begin.

Meer weergeven