Ken jij dit merk?

Ken jij dit merk? · oktober 02, 2018
Er is weer een nieuwe editie van de Jouwbox en ik heb hem wederom mogen ontvangen. Ik was direct fan bij de eerste box . Wat ik vooral leuk vind aan deze boxen is het feit dat je op een zeer voordelige manier producten kunt proberen die je anders niet zo snel even probeert en waarvan je dus eigenlijk bij voorbaat al weet dat ze goed zijn, anders hadden ze het niet tot de box gehaald.

Ken jij dit merk? · september 26, 2018
Het begint nu s'morgens echt fris te worden, tijd dus om die sweaters uit de kast te halen. Wij hebben enkele favorieten!

Ken jij dit merk? · september 18, 2018
Ik was al heel lang op zoek naar een sieraad maar iedere keer als ik dacht het gevonden te hebben, bleek dat ze gingen tot een maximum van vier kinderen. Het moest toch ergens bestaan, wat ik in mijn hoofd had?

Ken jij dit merk? · september 10, 2018
De mensen die me langer volgen, weten het al: I love Lucky Leaf. Dit Nederlandse merk bestaat nu 1 jaar en Bram en ik hebben al een flinke Lucky Leaf collectie in de kast hangen. Toen Lucky Leaf oprichtster Marloes mij enkele weken geleden vroeg of ze Bram mocht "lenen" om model te staan voor de nieuwe collectie, waren we dan ook vereerd. "Maar" zei Marloes, "Ik wil jou er ook bij". Dat is lekker dan, was mijn eerste gedachte.

Ken jij dit merk? · september 06, 2018
Bij de drie oudsten had ik het "geluk" dat ze totaal geen interesse hadden in spelcomputers, televisie en een telefoon was bij de twee oudsten nog helemaal geen issue toen ze kleiner waren. De drie jongsten daarentegen vinden de playstation en de tablet of televisie wel een magische aantrekkingskracht hebben. Voor dat de zomer afgelopen zou zijn en er weer meer binnen gespeeld zou gaan worden, wilde ik er een goede effectieve regel voor hebben. Of het gelukt is, lees je hier.

Ken jij dit merk? · juli 17, 2018
Via Facebook kwam ik in contact met het nieuwe merk Plokko. Totaal anders als wat je tot nu toe tegen komt in de interieurwereld en dat trok mijn interesse. Ik mocht langs komen in Zwolle, om te zien wat Plokko precies is en wat de mogelijkheden zijn.

Ken jij dit merk? · juli 08, 2018
De vakantie staat voor de deur of wellicht is hij voor jullie al aangebroken. Één van de dingen die straks absoluut met ons mee gaan, naar Hongarije en Italië, zijn de Jaq Jaq Bird kleurboekjes. Wat een uitkomst! Ken jij ze al?

Ken jij dit merk? · juni 11, 2018
Ik kreeg van Legends 22 twee prachtige sets kleding voor de Joshua en Jeremiah. Een stoere zwarte sweatshort voor beide en voor Joshua een geel shirt met zwarte vlekken en voor Jeremiah een groen shirt met zwarte vlekken. Beide zijn dolgelukkig met de set want zoals zij zeggen "hier kun je goed in spelen" en is dat niet het belangrijkste van kleding voor kinderen, dat het lekker zit. Al wil het oog uiteraard ook wat. Die combinatie weet Legends22 goed samen te brengen.

Ken jij dit merk? · juni 06, 2018
In Amerika is het heel gebruikelijk om een fundraiser, in wat voor een vorm dan ook, te beginnen, ten behoeve van adoptie. De meest creatieve vormen komen daar naar voren. In Nederland ligt dat totaal anders. Nooit eerder werd er in Nederland een merk opgericht waarbij alle inkomsten bestemd waren voor adoptie

Ken jij dit merk? · mei 26, 2018
Ik vertelde jullie laatst al over het eigenzinnige kledingmerk UNKK en dat het daar niet alleen bij kleding zou blijven. Vandaag mag ik niet alleen een nieuwtje delen ik mag ook iets heel erg leuks gaan weggeven aan één van jullie!

Meer weergeven