Ken jij dit merk?

Ken jij dit merk? · maart 12, 2019
Ken jij het merk Julien Maze al? Ik zag het voor het eerst voorbij komen op Instagram. Op de Sunday School kwam ik het merk ook tegen en dit bleek niet zo maar een merk. Dit waren twee mannen met een hele duidelijke visie. Iedereen is welkom!

Ken jij dit merk? · februari 13, 2019
Ik maak graag foto's, niet alleen van vakanties en uitjes maar van alle momenten die ik nooit meer wil vergeten. Ik kan je zeggen dat, dat er heel veel zijn. Maar wat doe ik er nu eigenlijk mee?

Ken jij dit merk? · januari 28, 2019
Wil jij ook zo'n leuke babytas ontvangen? In deze tas zit een babymutsje met naam en nog veel meer goodies en kortingcodes. Benieuwd hoe je hem ontvangt? Je leest het hier!

Ken jij dit merk? · januari 28, 2019
Wij spelen veel spelletjes. Regelmatig krijg ik via Instagram de vraag welke spelletjes wij dan het liefste spelen. Om eerlijk te zijn wisselt de voorkeur regelmatig. Dit zijn de spelletjes die op dit moment hier favoriet zijn bij de oudste drie kinderen.

Ken jij dit merk? · november 22, 2018
Wij maakten een lijst met de leukste kortingen voor jullie (en zullen hem gedurende de dag nog verder aanvullen dus neem regelmatig een kijkje). Want wie is er nu niet gek op korting?! Toch moeten we ons ook goed realiseren dat het voor kleinere webshops en winkels best pittig is om al die kortingen te geven en dat we daar juist vaak die dingen kopen waar we echt blij van worden, dingen die je niet overal ziet en waar je lang plezier van hebt. Laten we hun dan ook zeker niet vergeten!

Ken jij dit merk? · oktober 30, 2018
Op de VT Wonen en Design beurs zag ik heel veel mooie dingen. Zeker nu ik flink bezig ben in huis en er meerdere nieuwe kamers gerealiseerd worden bij ons huis, zoog ik alle ideeën op, om er straks een eigen draai aan te kunnen geven. Zoals veel van jullie inmiddels weten houd ik van net even anders. Nou, dat kwam ik tegen op de beurs. Een item wat we allemaal thuis hebben maar dat ik nog nooit eerder zo zag, de TweeDoek. Nog leuker, ik mag er één weggeven!

Ken jij dit merk? · oktober 29, 2018
Jubel en Sturdy, twee merken van Nederlandse bodem. Toen ik nog een kinderkledingzaak had waren Jubel en Sturdy, twee merken die het altijd goed deden in de winkel. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de collecties. Onze favoriete items deel ik graag met je!

Ken jij dit merk? · oktober 02, 2018
Er is weer een nieuwe editie van de Jouwbox en ik heb hem wederom mogen ontvangen. Ik was direct fan bij de eerste box . Wat ik vooral leuk vind aan deze boxen is het feit dat je op een zeer voordelige manier producten kunt proberen die je anders niet zo snel even probeert en waarvan je dus eigenlijk bij voorbaat al weet dat ze goed zijn, anders hadden ze het niet tot de box gehaald.

Ken jij dit merk? · september 26, 2018
Het begint nu s'morgens echt fris te worden, tijd dus om die sweaters uit de kast te halen. Wij hebben enkele favorieten!

Ken jij dit merk? · september 18, 2018
Ik was al heel lang op zoek naar een sieraad maar iedere keer als ik dacht het gevonden te hebben, bleek dat ze gingen tot een maximum van vier kinderen. Het moest toch ergens bestaan, wat ik in mijn hoofd had?

Meer weergeven