Fashion

Ik krijg met grote regelmaat de vraag waar iets van is, welke maat ze dragen enz. als ik een foto post in mijn stories. Het gaat dan vrijwel altijd over de kleding van de kinderen. De hoeveelheid aan zulke vragen is eigenlijk altijd wel constant maar de afgelopen weken waren er twee outfits die tot een enorme berg vragen leiden. Hoog tijd dus om die outfits een eigen blogpost te geven.

Het was al jaren geleden dat ik voor het laatst beddengoed kocht voor de kinderen. Het schoof door van kind op kind maar nu was het toch echt wel tijd voor vervanging. De keuze is enorm en dan denk ik direct "Oh, als ik nu maar niet iets kies en over een week denk, had ik maar die andere genomen". Gelukkig is dat nu totaal niet het geval want toen het uit de verpakking kwam trok het direct een la aan herinneringen open.

Als er een punt is wat ik van tegenstanders van grote gezinnen vaak te horen krijg dan is het wel dat je als groot gezin, groot vervuiler bent. Uiteraard vervuilen wij meer dan een gemiddeld gezin bestaande uit 3 personen toch denk ik dat er juist ook dingen zijn waardoor een groot gezin op sommige punten veel minder verbruikt. Ik vind het namelijk wel belangrijk om te denken aan onze planeet, er is er tenslotte maar 1. Waarbij dat heel makkelijk kan is de aanschaf van kleding.

De hittegolf is voorbij. De kinderen zijn weer naar school en de dagen lijken alweer wat korter te worden. Het is het moment dat ik op zoek ga naar een winterjas. De een vindt dat vreemd vroeg, de ander snapt het volkomen. Ik heb graag keus en die is er nu in overvloed. Een tijdje terug vroeg ik via Instastories wat jullie belangrijk vinden bij een winterjas. Meer dan 400 reacties kwamen er binnen!

De vraag; Waar doen jullie het van?, komt dagelijks voorbij in mijn mails, dm's pb's of gewoon tijdens een gesprek. Ik snap die vraag wel (al zal ik hem zelf niet zo snel stellen aan iemand) want een groot gezin kost veel, we eten lekker, de kinderen lopen er goed gekleed bij, zitten op sport, we gaan op vakantie enz. Ik vind kinderkleding echt super leuk maar dat is wel een grote kostenpost, gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om daar op te besparen.

De afgelopen periode zag ik steeds meer kinderkledingmerken voorbij komen die aangaven te stoppen, een pauze in te lassen, aangaven het heel moeilijk te hebben of gewoon van de radar verdwenen. Ik snap het volkomen, kinderkleding is echt niet de meest makkelijke branche. Ik was dan ook aangenaam verrast om te lezen dat er een merk is dat overgenomen is. Een merk dat we zeker niet willen gaan missen!

Ken jij het merk Tygo&Vito al? Hier is het merk ieder seizoen terug te vinden in de kasten van de jongens. Ook dit seizoen vonden we weer super leuke sets in de nieuwe collectie. Hoe het valt en waarom dit onze meest geliefde denim shorts zijn vertellen we graag.

Er zijn weer nieuwe items van Quapi te vinden in de winkels. In deze review lees je maar liefst alle ins en outs van drie sets. Wist je bijvoorbeeld dat de maat van de jongenscollectie anders valt dan die van de meisjescollectie?

Waar de één nog geen halve dag op pumps kan lopen, loop ik er het allerliefste op maar er zijn steeds meer momenten dat die pumps niet zo handig zijn. Sneakers onder een jurkje ik moest er eerlijk gezegd even aan wennen en welke sneakers kunnen dan overal onder? Want als ik reis dan neem ik het liefst zo min mogelijk mee.

Ik weet het, het is nog februari maar met mijn hoofd zit ik al in de zomer. De eerste leveringen van de zomercollecties liggen al in de winkels en wat zijn ze leuk! Benieuwd naar de nieuwe Quapi collectie voor de jongens?

Meer weergeven