Fashion

Nog nooit kreeg ik zoveel berichtjes, dm's en pb's als toen ik een foto van Jeremiah met zijn nieuwe sweater van Billy & Lilly had geplaatst in mijn Instastories. Nu lees je alles over de hele set en de matchende set van River.

Little Miss Juliette hangt hier bij de meisjes ieder seizoen wel in de kast maar nog nooit eerder had ik wat van Jumping the Couch (het broertje van Little Miss Juliette) gekocht voor de jongens. Ik was dan ook erg benieuwd toen ik een set mocht reviewen.

Je hebt mensen die liever geen foto's van zichzelf of de kinderen in huis hebben hangen. Ik vind het juist fijn om herinneringen aan de muur te hebben hangen. Om als je er langs loopt weer even te denken aan de momenten waarop de foto is gemaakt. Maar mezelf hoef ik niet tegen te komen in huis, De spiegel s'morgens is meer dan genoeg.

Ik was afgelopen woensdag met River te gast bij het startsein van de verkiezing voor Speelgoed van het jaar. Ik was vooral benieuwd, hoe en door wie word nu eigenlijk bepaald welk speelgoed genomineerd is. Daarop kreeg ik al snel antwoord en die deel ik graag met je

Ken je dat, dat je jezelf voor neemt om iets voor jezelf te kopen en terug komt met een tas vol kleding voor de kinderen. Ik heb dat niet alleen met kleding. Toen ik bezig was met de nieuwe kinderkamers, realiseerde ik mij opeens dat er iets van mij, hard aan vervanging toe was.

Ik geef het eerlijk toe; ik heb een schoenentic. Pumps van Jimmy Choo, stoere laarzen van Sendra, ik kan er op slag verliefd op worden. Ik heb dat niet alleen met damesschoenen. Ook voor kinderschoenen heb ik een grote voorliefde. Wel heb ik dan een waslijst met eisen waar ze aan moeten voldoen. Via Instagram kwam ik op de site van Bear & Mees terecht, een nieuw schoenenlabel voor kinderen.

Er gaat geen maand voorbij of er is wel weer een nieuwe actie in een van de supermarktketens te vinden. Ik heb niets met al die dingetjes. 5 van mijn kinderen ook niet maar er is er eentje en die is een verzamelaar in hart en nieren.

Ik vind het super leuk om nieuwe merken te ontdekken. Merken waar je nog niet zoveel over hebt gehoord of gezien maar die meer dan de moeite waard zijn om gezien te worden. Als zo'n merk dan ook nog eens sustainable is, dan ben ik snel verliefd. Dit was ook het geval bij Soupe du Jour.

The Harbour Kids was een van de zomercollecties waar ik echt op gewacht heb. En dat was niet zonder reden!

Het is een van de meest gestelde vragen als mensen horen dat ik fulltime werk en zes kinderen heb....hoe doe je dat??!! Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Alles valt en staat met een planning bij mij. Dat mensen zich het afvragen snap ik overigens heel goed want bij de eerste dacht ik echt, waar is mijn tijd gebleven en regelmatig vroeg ik mij toen af waar ik de tijd voor de strijk of een fatsoenlijke maaltijd bereiden vandaan moest halen. Nu heb ik dat gevoel nog zeer zelden.

Meer weergeven