Ken jij dit merk?

Ken jij dit merk? · november 22, 2018
Wij maakten een lijst met de leukste kortingen voor jullie (en zullen hem gedurende de dag nog verder aanvullen dus neem regelmatig een kijkje). Want wie is er nu niet gek op korting?! Toch moeten we ons ook goed realiseren dat het voor kleinere webshops en winkels best pittig is om al die kortingen te geven en dat we daar juist vaak die dingen kopen waar we echt blij van worden, dingen die je niet overal ziet en waar je lang plezier van hebt. Laten we hun dan ook zeker niet vergeten!

Ken jij dit merk? · oktober 30, 2018
Op de VT Wonen en Design beurs zag ik heel veel mooie dingen. Zeker nu ik flink bezig ben in huis en er meerdere nieuwe kamers gerealiseerd worden bij ons huis, zoog ik alle ideeën op, om er straks een eigen draai aan te kunnen geven. Zoals veel van jullie inmiddels weten houd ik van net even anders. Nou, dat kwam ik tegen op de beurs. Een item wat we allemaal thuis hebben maar dat ik nog nooit eerder zo zag, de TweeDoek. Nog leuker, ik mag er één weggeven!

Ken jij dit merk? · oktober 29, 2018
Jubel en Sturdy, twee merken van Nederlandse bodem. Toen ik nog een kinderkledingzaak had waren Jubel en Sturdy, twee merken die het altijd goed deden in de winkel. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de collecties. Onze favoriete items deel ik graag met je!

Ken jij dit merk? · oktober 02, 2018
Er is weer een nieuwe editie van de Jouwbox en ik heb hem wederom mogen ontvangen. Ik was direct fan bij de eerste box . Wat ik vooral leuk vind aan deze boxen is het feit dat je op een zeer voordelige manier producten kunt proberen die je anders niet zo snel even probeert en waarvan je dus eigenlijk bij voorbaat al weet dat ze goed zijn, anders hadden ze het niet tot de box gehaald.

Ken jij dit merk? · september 26, 2018
Het begint nu s'morgens echt fris te worden, tijd dus om die sweaters uit de kast te halen. Wij hebben enkele favorieten!

Ken jij dit merk? · september 18, 2018
Ik was al heel lang op zoek naar een sieraad maar iedere keer als ik dacht het gevonden te hebben, bleek dat ze gingen tot een maximum van vier kinderen. Het moest toch ergens bestaan, wat ik in mijn hoofd had?

Ken jij dit merk? · september 10, 2018
De mensen die me langer volgen, weten het al: I love Lucky Leaf. Dit Nederlandse merk bestaat nu 1 jaar en Bram en ik hebben al een flinke Lucky Leaf collectie in de kast hangen. Toen Lucky Leaf oprichtster Marloes mij enkele weken geleden vroeg of ze Bram mocht "lenen" om model te staan voor de nieuwe collectie, waren we dan ook vereerd. "Maar" zei Marloes, "Ik wil jou er ook bij". Dat is lekker dan, was mijn eerste gedachte.

Ken jij dit merk? · september 06, 2018
Bij de drie oudsten had ik het "geluk" dat ze totaal geen interesse hadden in spelcomputers, televisie en een telefoon was bij de twee oudsten nog helemaal geen issue toen ze kleiner waren. De drie jongsten daarentegen vinden de playstation en de tablet of televisie wel een magische aantrekkingskracht hebben. Voor dat de zomer afgelopen zou zijn en er weer meer binnen gespeeld zou gaan worden, wilde ik er een goede effectieve regel voor hebben. Of het gelukt is, lees je hier.

Ken jij dit merk? · juli 17, 2018
Via Facebook kwam ik in contact met het nieuwe merk Plokko. Totaal anders als wat je tot nu toe tegen komt in de interieurwereld en dat trok mijn interesse. Ik mocht langs komen in Zwolle, om te zien wat Plokko precies is en wat de mogelijkheden zijn.

Ken jij dit merk? · juli 08, 2018
De vakantie staat voor de deur of wellicht is hij voor jullie al aangebroken. Één van de dingen die straks absoluut met ons mee gaan, naar Hongarije en Italië, zijn de Jaq Jaq Bird kleurboekjes. Wat een uitkomst! Ken jij ze al?

Meer weergeven