Sophie

Sophie · januari 16, 2019
In dit blog vertelt Sophie over het tweede raadsgesprek en het huisbezoek. Zou de raadsonderzoeker in de keukenkastjes kijken en de kinderkamer was ook nog niet af, zou dat voor problemen kunnen zorgen. En hoe krijg je, je levensverhaal op 4 tot 8 pagina's? Sophie deelt het deze week!

Sophie · januari 10, 2019
Het jaar 2018 is afgesloten en wat een jaar was dat voor Sophie en Jack. In dit blog lees je over hun raadsgesprekken en hoe ze bijna te laat kwamen doordat ze eerst nog op "kuikenjacht" moesten gaan.

Sophie · januari 03, 2019
Vorige keer schreef Sophie een blog over de verschillende vergunninghouders in Nederland. Vandaag neemt ze je verder mee in hun zoektocht naar "hun" vergunninghouder. Ze maakten afgelopen zomer kennis met A New Way en de Nederlandse Adoptiestichting. Hoe dat verliep, lees je hier!

Sophie · december 17, 2018
In Sophie haar vorige blogs beschreef ze haar adoptietraject tot nu toe en een stukje "voorgeschiedenis". Het werd inmiddels tijd om een vergunninghouder te kiezen. Maar hoe maak je die keuze?

Sophie · december 06, 2018
Vorige week schreef Sophie over de eerste drie VIA-bijeenkomsten. Vandaag lees je het vervolg en de afwegingen die ze maakt.

Sophie · november 28, 2018
In mei dit jaar startte voor ons de VIA-cursus. Bijna een jaar na aanmelding en ontvangst van ons BKA-nummer, konden we verder in het adoptietraject. Eindelijk! We hebben er zin in! Als vervolg op mijn blog van vorige week, lees je vandaag alles over de eerste bijeenkomsten van de VIA-cursus.

Sophie · november 21, 2018
Vorige week schreef Sophie een blog over het bijwonen van de informatiebijeenkomst over adoptie én over de beslissing om toch voor vruchtbaarheidsonderzoeken te gaan. Vandaag lees je het vervolg: het medische traject. Dat begon met een "simpel" telefoontje naar de huisarts maar al snel verder ging.

Sophie · november 17, 2018
Vorige week las je over de kennismaking van Sophie met adoptieland en over de stappen die horen bij een adoptieprocedure. Deze week lees je het vervolg.

Sophie · november 07, 2018
In mijn vorige twee blogs las je wat vooraf ging. Het niet zwanger worden, de bijbehorende ups en downs, hoe we kwamen tot adoptie. Vandaag lees je over de start van ons adoptie-avontuur!