Reis naar Amerika

Daar zitten we dan, in een prachtig restaurant, aan tafel met mensen die we 2 minuten geleden voor het eerst zagen. De sfeer is nog wat aftastend en de spanning of zijn buikmama wel of niet komt is voelbaar.

Het is maar de vraag of we haar gaan zien.
De volgende ochtend vertrekken we vroeg richting Fort Lauderdale. De plaats waar we de eerste weken met Joshua verbleven, nadat we hem in onze armen hadden mogen sluiten. Op het moment dat we de auto instappen is nog steeds onduidelijk of we daar zijn familie gaan zien

Soms heeft het leven een strikje nodig.
Wat was het een ongelooflijk mooie en bijzondere dag. Een dag die we nooit zullen vergeten en waar we vaak op terug zullen kijken. Zo'n dag zorgt de volgende dag voor heel veel emoties, we besloten daar ons programma op aan te passen. Die middag bleek het boodschappen doen te eindigen met een ontmoeting die ik nooit zal vergeten.

Afscheid nemen maar niet voorgoed.
De vorige keer kon je lezen hoe de kinderen na 9 jaar eindelijk hun moeder in hun armen konden sluiten. Helaas hoort bij een ontmoeting als deze ook een afscheid. Je leest er alles over in dit blog.

De dag waar we 9 jaar naar uitkeken.
Iets wat altijd zo ver weg en ongrijpbaar leek is plotseling binnen handbereik. Zal vandaag dan de dag zijn waar we al zolang naar uitkijken?

Omboeken en spanning.
Er was slecht weer voorspelt dus het eerste wat we die ochtend doen is langs Discovery Cove rijden om te kijken of we onze reservering kunnen verplaatsen. Dat kan en daarmee is er een plan b aangebroken voor die dag.

We zijn compleet.
Na de ontmoeting met Joshua zijn zus rijden we naar huis, kletsen nog even na en gaan dan allemaal slapen. De laatste nacht dat we niet compleet zijn want aan de andere kant van de wereld stapt Djimon op het vliegtuig richting ons.

Daar is ze dan, zijn zus.
We werden wakker op een van mijn favoriete plekjes van de wereld. Zo uit bed het strand op, ontbijten op het strand in je pyjama. Terwijl we daar zitten zijn we ons allemaal bewust van het feit wat voor een speciale dag er op ons ligt te wachten. Hier lees je hoe het verder ging.

Terug naar waar de plek van haar eerste dagen.
Hier lees je het vervolg op het verhaal over onze reis naar Amerika.

We zijn er.
In deel 1 en deel 2 kon je lezen hoe onze reis naar Amerika verliep. Hoe de aankomst en de eerste dag in Amerika verliep lees je hier.

Meer weergeven