Lucky Leaf

Vandaag was ik op bezoek bij Lucky Leaf, een kinderkledinglabel dat opgericht is door Marloes Klok-Krabshuis.

Zij verkoopt stoere, handgemaakte kinderkleding in de maten 62 t/m 116.

Voor de naam Lucky Leaf is niet zomaar gekozen.

De kinderwens van Marloes en haar man leek onvervuld te blijven. Als een echt cadeau, bleek Marloes alsnog zwanger en werd Guusje geboren. Een echte Guusje Geluk. Toen er een naam voor haar label bedacht moest worden, wist Marloes, dan ook direct dat een klavertje vier er onderdeel van moest zijn.

Lucky leaf was geboren!

Marloes haalt haar motivatie en inspiratie vooral uit haar dochter Guusje, maar ook zeker uit de moeilijke periode waar ze doorheen is gegaan. Marloes kampte met depressies. In die hele diepe, zwarte periode kwam de vraag, "maar wat wil ik nu echt?". Er moest een hobby gezocht worden . Ze probeerde een naailes en wist direct: dit is wat ik leuk vind. Ze ging er vol voor, maar was ook erg onzeker. Het hebben van eigen label leek haar geweldig, maar ze stelde hoge eisen aan zichzelf. Als ze dit ging doen dan moest ze zeker weten dat ze er echt goed in was. Ze begon te naaien bij Mode met een Missie en liep daarna stage bij Liefs Lila (huidige naam Xooz). Negen maanden geleden wist ze het zeker, ze was er klaar voor. Een fotoshoot werd gehouden, de webshop gemaakt en Lucky Leaf was een feit.

Het ontwerpen en vervaardigen van de kleding is Marloes haar grote passie. Ze begint dan ook direct te stralen wanneer ze er over begint te praten. Ze hoopt dat het niet zal blijven bij enkel dit. Haar grote droom is dat Lucky Leaf uiteindelijk zo goed zal lopen dat ze een naaiatelier kan oprichten. Een plek waar vanuit waar vrouwen terug de maatschappij in kunnen. Waar vrouwen dat steuntje in de rug kunnen krijgen waar zij ook zoveel aan heeft gehad. 

Marloes is een vrouw die eerst aan een ander denkt en pas veel later aan zichzelf. Ze straalt met de Lucky Leaf collectie graag positiviteit uit. Bij haar eerste collectie was ze nog wel een beetje onzeker, zoekende naar "wie ben ik?". Nu weet ze dat ze moet doen waar ze goed in is en ontwerpt ze de collectie die ze leuk vind en waar ze 100% achter staat. Zoals ze zo mooi zei "Iedere keuze die je maakt is oke, zolang jij er maar 100% achter staat".

We sluiten het gesprek af, met de vraag waar Marloes dankbaar voor is.

"Dankbaar ben ik voor Guusje en de kracht van mijn gezin. Iedere keer geniet ik weer als ik een foto van een tevreden klant ontvang.

Vooral dankbaar ben ik voor de stabiliteit die ik nu ervaar, iets waar je tijdens een depressie enkel van kunt dromen".

 

Lucky Leaf is zowel via Facebook als Instagram te volgen.

https://www.facebook.com/search/top/?q=lucky%20leaf

https://www.instagram.com/luckyleaf.nl/

 

Shoppen kun je op

https://luckyleaf.nl/

 

Heb je gezien dat je sinds kort ook kunt twinnen met je kleintje bij Lucky Leaf? Wij mogen onder onze volgers een Lucky Mom sweater en Lucky Kid sweater verloten. 

Volg ons en Lucky Leaf op instagram en facebook en laat onder het originele bericht in een reactie achter in welke maat je zou willen winnen. 

Tag minimaal 2 vrienden en vergroot je winkans!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0