Simply Chocolate

Zoals bij vrijwel iedere vrouw het geval is, zijn chocola en ik hele goede maatjes. Chocola maakt het gewoon allemaal net even iets leuker en vooral lekkerder. Vroeger als klein meisje van 6, mocht ik als mijn ouders koopavond hadden in de optiek, zelf naar Leonidas om daar 2 bonbons te kopen. Het was iets waar ik de hele week naar kon uitkijken.

Nog steeds kan ik mij verheugen op het vooruitzicht van chocola die op mij ligt te wachten.

Het was dan ook een flinke uitdaging, om de repen te laten liggen tot ik thuis was, om te testen, wat we met zijn alle vonden van Simply Chocolate. 

Simply Chocolate zijn handgemaakte chocoladerepen, die bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. 

De verpakking is prachtig, net even anders als de rest. De namen van de verschillende smaken zorgen er voor dat er hier thuis al enkele dagen druk gespeculeerd werd over hoe Fred en Betty zouden smaken.

Zelf vind ik het erg prettig dat er geen kunstmatige toevoegingen zijn en dat op de voorkant ook te vinden is of de reep vegan en/of glutenvrij is. Geen ingewikkeld gedoe dus ,waarbij ik de hele achterkant eerst kan ontrafelen.

Bij de twee oudste dames is Tony Chocolonely echt favoriet. Twee van de jongens zeggen bij voorbaat al, "oh bah, zit er puur bij".

Dat een mening snel kan veranderen blijkt, want na de eerste smaak blijkt deze puur wel lekker, volgens de heren.

De dames zijn het met elkaar eens, dat ze als ze deze repen tegen zouden komen in de supermarkt, ze deze in de kar zouden gooien. 

Ik mag dan gek zijn op chocolade, ik ben ook erg kieskeurig in welke chocolade ik wel of niet lekker vind. De keuze binnen het assortiment van Simply Chocolate is erg uitgebreid. Wat vooral opviel, was dat je echt alle ingrediënten", echt proeft. Staat er spelt op, dan proef je ook dat er spelt in zit enz.

Voor mij was deze chocolade een zeer aangename ontdekking.

Ik heb er hele goede nieuwe vrienden bij Fred, Billy, Gus, Betty, Coco en Sue, ik hoop dat we elkaar nog heel vaak mogen ontmoeten!.

 

www.basishome.nl

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0