Zo jij bent lekker makkelijk hé

Ik ben met de vijf jongsten een midweek naar Limburg. We zijn hier, om enkele leuke dingen te bezoeken, voor het blog en daarnaast genieten we van het vakantie vieren.

Voor de kinderen hoort zwemmen daar absoluut bij.

Zwemmen met vijf kinderen, waarvan er twee nog geen diploma hebben, is best een onderneming maar ik kan inmiddels zeggen, dat ik mijn hand er niet meer voor omdraai. 

Gisteren waren we dan ook na het bezoek aan een enorm leuk museum, te vinden in het zwembad.

Na dat ik, een hele tijd met ze in het water had gespeeld, nam ik de twee jongste mee naar het pierenbad en ging zelf op een stoel, langs de kant zitten.

Bij het zwembad heb je ogen en oren te kort, zeker met River en Jeremiah.

Ik had dan ook niet echt oog voor de overige gasten. Toch kreeg ik het idee dat de stoel links van mij, steeds meer mijn kant op kwam. En ja hoor, na nog twee keer een hups met zijn stoel, zat deze meneer naast mij.

Ik hield mijn blik strak naar voren gericht maar dat weerhield hem er niet van, een praatje aan te knopen.

Ik ben best sociaal hoor en vind een praatje ook gezellig maar om nu met een wildvreemde, in mijn bikini, een gesprek te hebben, stond voor vandaag niet op mijn wensenlijstje. 

"Goh, ik zag dat je vijf kinderen hebt, dat is best wel veel!"

"Nou, ik heb zes kinderen, inderdaad niet weinig maar erg gezellig"

"Heerlijk, jij bent dus niet zo moeilijk"

Domme muts die ik ben, dacht ik nog dat deze meneer bedoelde, dat ik niet een overbezorgde moeder was of iets dergelijks, maar hij maakten al snel duidelijk, dat hij iets totaal anders bedoelde.

"Jaaaa, ik zag het al, geen een is hetzelfde. Ik houd wel van een makkelijk vrouwtje"

Ik kon kiezen of deze meneer duidelijk maken dat hij het totaal fout zag of het compleet negeren en gewoon mijn spullen pakken.

Voor ik de beslissing kon maken, kwam daar zijn vrouw aan, fanatiek zwaaiend "Schat, ik heb het huisje helemaal schoon en het eten staat ook klaar voor straks". 

Ondertussen is River bij mij op schoot gekropen en kijkt de desbetreffende man en vrouw aan. "Dat is makkelijk zeg!"

Ik kan nog net mijn lach inhouden, terwijl ik mijn spullen inpak en richting de kleedkamers vertrek, de man met een rood hoofd achterlatend. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Corinne (zaterdag, 03 maart 2018 22:56)

    ��‍♀️ Sommige mensen.....