Ocean's 8 aanrader of flop

Ik ben geen televisie-kijker. Kan niet meepraten over Temptation Island en de laatste GTST aflevering die ik zag, zal zo'n tien jaar geleden geweest zijn maar met naar de bioscoop gaan doe je mij wel echt een plezier.

Ik denk dat het probleem is dat ik thuis altijd denk, nog even snel de wasmachine aanzetten tussendoor enz. waardoor het niet zo ver komt dat ik echt in de film kom.

Bij de bioscoop is dat totaal anders, je gaat zitten en kunt eigenlijk niet anders dan naar de film kijken.

Afgelopen woensdag was ik bij Kinepolis Groningen aanwezig tijdens de Ladies Night.

Dit keer draaide de film Ocean's 8. 

Ladies night.

Goodiebag Kinepolis.
Goodiebag Kinepolis.

Tijdens de Ladies Night zie je een film die, die avond in voorpremière gaat. 

Het event start een uur voor aanvang. Je wordt ontvangen met een drankje en in de hal staan diverse leuke stands waar je producten kunt kopen of advies bij kunt krijgen. 

 

Iedereen gaan met een goed gevulde goodiebag naar huis maar daarnaast zijn er ook nog prijzen te winnen en voor één gelukkige dame is er een gouden goodiebag.

Ik heb gezien wat daar in zat (de dame die won zat achter mij) en dat was werkelijk waar een super cadeau.

 

De tickets koop je voor 14 euro. De eerst volgende ladies night vind plaats op 18 juli. De film die dan zal draaien is Mama Mia! Here we go again draaien.

Ocean's 8.

Ocean's 8
Ocean's 8

Wie kent ze niet de Ocean's films?!

Dit keer gaat het echter over Debbie Ocean (Sandra Bullock).

Debbie komt na vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen op vrije voeten. Al die tijd heeft ze kunnen nadenken over de grootste roof van haar leven. 

Samen met Lou Miller (Cate Blanchett) stelt ze een topteam samen bestaande uit de créme de la créme van criminele dames.

Het team bestaat uit straatoplichtster Constance (Awkwafina), hacker Nine Ball (Rihanna), juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter) en Tammy (Sarah Paulson). Het plan is om een diamanten ketting met een waarde van 150 miljoen dollar te stelen tijdens het MET Gala. Er is echter wel een obstakel, de diamanten ketting hangt om de nek van de bekende actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway)

Aanrader of flop.

Verwacht geen hele spannende actie film. De film waarbij je vriend ook op het puntje van zijn stoel zitten en de wapens meer knallen dan er gesproken word. Wat je wel kunt verwachten is een super leuke film die je met zowel vriendinnen als je vriend kunt kijken (er zaten tijdens de Ladies Night ook zes mannen in de bioscoop die niet konden wachten om de film te zien). De film kent geen langdradige stukken en verrast regelmatig. Wat wel een beetje jammer is, is dat het nooit een keer echt tegen zit. Het gaat allemaal net iets te voorspoedig. Wat mij betreft een heerlijke film die je een leuke avond uit bezorgt.

De film duurt 110 minuten. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0