We zijn weer thuis!

Nürnberg.
Nürnberg.

Na 16 heerlijke dagen met de kinderen weg geweest te zijn, is de batterij weer helemaal opgelaten. 

Wat hebben we genoten in Hongarije, Italië en Duitsland.

 

De komende weken zal je er van alles over lezen op het blog maar ook nog heel veel andere leuke dingen staan op de planning.

 

Zo verwelkomen Natasja en ik binnenkort een vaste nieuwe gastblogger, zul je veel meer interieur en fashion terug gaan zien op het blog, nog meer persoonlijke verhalen, tips, diy-s en travel.

 

Niet alleen reizen naar het buitenland maar ook heel veel leuke tips en reviews van uitstapjes en overnachtingen in Nederland.

Venetië.
Venetië.

De wasmachine draait hier inmiddels overuren. Helaas bleek de wasmachine die in het huis zou zijn waar ik de eerste week verbleef, er niet meer te zijn, waardoor ik op de hand mocht wassen.

Ik had altijd al enorm veel respect voor mijn oma's, die beide een groot gezin hadden (de een 7 kinderen en de ander 11 kinderen). Wat een werk moeten hun hebben gehad, enkel aan het wassen, pfff...

 

Vandaag een dag vol afspraken gehad want de komende periode openen we diverse nieuwe groepen (voor hen die het niet weten, ik ben (ook) eigenaresse/directrice van een kinderopvangorganisatie).

 

Morgenochtend mag ik met Joshua en Jeremiah mij melden in Amsterdam voor de aanvraag van een nieuw Amerikaans paspoort. Ik was eerst van plan nog even wat dingen te doen in Amsterdam maar vanwege het warme weer en de drukke planning ga ik toch maar enkel op en neer.

 

Morgen mag ik ook weer mijn koffer inpakken want woensdagochtend vroeg vertrek in naar Kopenhagen voor de Ciff.

Daar heb ik een paar hele leuke afspraken met diverse merken waar ik je binnenkort veel meer over kan vertellen.

Ik zal via instastories jullie enkele previews laten zien (daar waar het mag) van de ss19 collecties.

Heb je dingen die je heel graag wilt zien of weten van de beurs, laat het mij dan weten!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    nicole orriens (zondag, 12 augustus 2018)

    Wat fijn dat het zulke fijne dagen waren, en dat de batterijen weer helemaal zijn opgeladen. Dat zijn de goede vakanties!