Mag ik aan jullie voorstellen, onze nieuwe vaste gastblogger!

Nieuwe gastblogger  Bron: pexels
Nieuwe gastblogger Bron: pexels

Precies een week geleden was ik bij Paviljoen de Dame voor hun boattrip-event. Door de regen kon de boottocht niet doorgaan maar wat heb ik genoten van de overheerlijke sushi.

 

Aan het event was een winactie verbonden waarbij één van mijn volgers mee mocht, naar Paviljoen van de Dame.

Renate kwam als winnaar uit de bus.

Het was voor haar een flinke autorit maar ze had het er graag voor over.

 

We hadden elkaar eerder heel kort ontmoet bij een event van PR4Kids maar echt gesproken hadden we elkaar nog niet. Best spannend dus om dan een hele dag met elkaar op te trekken.

Het werd erg gezellig en tijdens één van de laatste drankjes kregen we het over het feit dat ik op zoek ging naar een extra, vaste gastblogger, naast topper Natasja. 

Renate was super snel met haar reactie en gaf aan die rol wel te willen vervullen.

Met haar prachtige fotografie en schrijfstijl is ze een absolute aanwinst voor Come on let's do this.

 

Naast fashion, zal zij zich vooral ook focussen op interieur en later ook travel.

Er staan zulke leuke dingen op de planning en we hebben zulke leuke plannen voor de komende 12 maanden dat we volgende week nog op zoek gaan naar een laatste vaste gastblogger.

Lijkt jou dit leuk, mag je het ons natuurlijk al laten weten. Wat wij zoeken is een vrouw/man die het leuk vind om te schrijven, een vlotte schrijfstijl heeft, geïnteresseerd is in fashion, interieur, beauty, food en travel. Mocht je goed zijn in diy's of een ander talent hebben dan vinden wij dat helemaal leuk!.

 

Vandaag stel ik graag aan jullie voor, Renate.

Welkom Renate en heel veel plezier gewenst bij Come on let's do this. 

Renate.

Renate
Renate

Hi, mijn naam Renate.

 

Ik vind het erg leuk om mezelf op het blog van Come on Let's do this te mogen introduceren.

 

Ik ben 44 jaar en moeder van drie zoons, waarvan de oudste achttien, de middelste vijftien en jongste twee en een half is. De jongste komt voort uit mijn huidige relatie.

 

Ik ben twintig werkzaam geweest in de retail. Wat ooit begon met interieur en styling, liep later over in de mode en kindermode. Daar kwam kinderinterieur bij, want mode en interieur kun je zo mooi combineren.

 

Inmiddels blog ik al bijna vier jaar en heb van social media mijn werk weten te maken. Ik ben begonnen met een persoonlijk blog en begon in juli 2015 mijn eigen onderneming Talk About Style! Inmiddels is daar fotografie als grote passie bijgekomen.

 

Ik ga één keer per week naar een grote stad in Nederland en ik hoop binnenkort dat daar ook maandelijks steden in Europa bijkomen. Ik vind het namelijk erg leuk en inspirerend om met ondernemers uit de retail te praten die een échte passie hebben voor hun bedrijf. Dit kan heel uiteenlopend zijn. Maar het levert altijd mooie ervaringen en plaatjes op. 

 

Ik hoop jou als lezer te inspireren op dit blog en zal om te beginnen 1x per week met een blog verschijnen. Verder kun je mij dagelijks volgen op Talk about style

Reactie schrijven

Commentaren: 0