Ben jij degene die we zoeken?

Bron:Pexels
Bron:Pexels

We schreven het vorige week al, we gaan op zoek naar een leuke gastblogger. 

Dat moment is nu aangebroken. We starten vandaag onze zoektocht. 

 

Come on let's do this is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer goed gelezen blog en daar zijn we heel erg blij mee maar we hebben nog veel meer plannen.

Zo gaan we waanzinnig leuke shoots doen, gaan we speciale events organiseren en zijn we achter de schermen met nog iets heel tofs aan de gang.

 

We gaan veel meer aandacht besteden aan interieur, door middel van binnenkijkers, tips uit het werkveld van de stylistes, trends en diy.

Ook kleding en reizen gaan een prominente plaats innemen. Uiteraard blijven onze persoonlijke verhalen, adoptie en Mom2Mom bestaan, want we hebben nog zo veel te delen met jullie.

Wat zoeken wij?

Bron:Pexels
Bron:Pexels

Wij zoeken een man of een vrouw. die het leuk vind om te schrijven en dat ook nog eens leuk kan.

 

Mocht je een bepaalde interesse hebben, over iets specifieks willen gaan schrijven of één of ander talent hebben (bijv. heerlijk kunnen koken, tuinieren, knutselen of wat je verder ook maar kan) dan vinden wij het heel erg leuk als je dat aan ons wilt laten weten. 

 

Het enige wat je hoeft te doen, is ons een berichtje te sturen dat jij graag voor ons wilt bloggen en waarover. Uit die bloggers zullen we enkele mensen vragen om een "proef-blog"  te schrijven. 

 

Wat wij je bieden als je voor Come on let's do this komt schrijven, is een gezellig team dat grote plannen heeft en zich daar volop voor in zet. Verder zal je soms een artikel voor een review ontvangen en soms een event bezoeken.

Op dit moment bieden wij geen betaling voor de blogs die je aanlevert.

Laat het ons weten!

Win een grote etui van de Kunstboer.
Win een grote etui van de Kunstboer.

Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen!

 

Dus heb je de lekkerste recepten voor ons in petto,  heb je prachtige verhalen om te delen, heb je de tuintips voor ons waardoor we allemaal groene vingers krijgen of heb je een totaal ander idee waarover je wilt gaan bloggen, wij horen het graag!

 

Stuur je reactie (dit mag heel kort) naar come-on-lets-do-this@hotmail.com.

We laten jullie snel weten wie we graag uitnodigen voor het schrijven van een "proef-blog".

 

Heb je deze leuke etui in de foto gezien? Hij is van de Kunstboer en wij mogen er een weg gaan geven onder onze volgers en lezers. Wil jij hem winnen? Laat dan even een reactie achter op Instagram, Facebook of onder deze blogpost.

Woensdag 26 september maken we de winnaar al bekend!

 

Fijn weekend allemaal!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0