Gully vliegt naar Engeland.

Hoodie you're my cup of tea.
Hoodie you're my cup of tea.

De tweede collectie van het Rotterdamse merk "The Harbour Kids " ligt al weer enkele weken in de winkels, staat in de webshop en hangt hier in de kast want wat is het weer een super collectie.

 

Alles is nog verder uitgewerkt dan bij de eerste collectie en de kwaliteit is weer geweldig. Dit is echt kleding die tegen een stootje kan. 

 

The Harbour Kids is afgelopen zomer verschenen met hun eerste collectie. Het merk is geïnspireerd door de Rotterdamse haven. Gully, het logo van The Harbour Kids vliegt iedere collectie weer naar een nieuwe bestemming. Dit keer is Gully geland in Engeland en dat zie je terug in de kleding.

Onze favorieten.

Crab crewneck
Crab crewneck

Veel items uit de collectie zijn unisex en dat vind ik ideaal. Een grote okergele sweater van je broer staat namelijk ook super stoer op een leren legging.

En wordt de kleding te klein, kan ik het doorschuiven.

 

Toch zijn er ook items die echt voor een meisje zijn. De You're my cup of tea hoodie is echt onze favoriet voor de meisjes.

 

Naast het prachtige rugpand, heeft het ook een mooie borduring rond de halslijn.

Een sweater die zowel stoer als echt meisjes-achtig af te stylen is. Hij staat ook erg leuk op de twee leggings uit de zomercollectie. Deze kun je prima door dragen in de winter. Mocht je zo nog niet hebben, neem dan een kijkje in de sale. Ik heb net een groter exemplaar voor haar besteld want ze zijn nu wel erg leuk geprijsd!

 

Joshua zag de trui met de krab en was direct verkocht. Om de krab heen zitten van die stipjes die je verbind. Dat spelletje doet hij zelf heel erg graag en het strand is zijn favoriete plek, dus dit moest hem worden. Het is geen enorm dikke sweater en dat maakt dat hij hem graag draagt. Op school heeft hij het altijd warm en wil dan ook het liefste een longsleeve aan maar dat vind hij weer net te koud met buiten spelen. Deze sweater is volgens hem precies goed.

De maten vallen goed op maat, daardoor valt Joshua er een beetje tussenin. 128 is precies aan en 140 nog een beetje aan de grote kant. We gingen voor de 140 want de winter duurt nog lang en bij de 128 gaat hij die er niet mee redden.

 

Jeremiah heeft ook al een echt eigen smaak, waarbij de kleur en het lekker zitten voorop staan. Voor hem heb ik de okergele sweater met het logo erop. Dit is echt zo'n sweater waarbij je jezelf erop betrapt dat je hem wel heel vaak uit de kast pakt. De kleur combineert met vrijwel alles. Zo draagt hij hem op een spijkerbroek maar staat hij ook super op de broekjes van Ammehoela. Jeremiah draagt hiervan, maat 116.

Little seagull crewneck ocher.
Little seagull crewneck ocher.

Op de Sunday School zag ik de zomercollectie voor 2019 hangen van The Harbour Kids en ik was op slag verliefd.

 

Het gebied waar Gully dan heen vliegt heeft een warm en speciaal plekje bij mij.

De collectie is dan nog veel uitgebreider en laat echt zien wat Maud, oprichtster van The Harbour Kids, in haar mars heeft.

Ik zag al flink wat items die ik zeker weten in de kast wil hebben hangen maar nu gaan we eerst genieten van het najaar dat zich de afgelopen dagen echt heeft aangediend. 

 

De tijd van lekker uitwaaien op het strand en daarna warme chocolademelk is aangekomen. Dat gaan wij dan ook doen dit weekend. Hebben jullie al plannen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0