Ralph Moorman box 2

JouwBox 2e editie
JouwBox 2e editie

Er is weer een nieuwe editie van de Jouwbox en ik heb hem wederom mogen ontvangen. 

Ik was direct fan bij de eerste box (zie hier wat ik er over schreef).

Wat ik vooral leuk vind aan deze boxen is het feit dat je op een zeer voordelige manier producten kunt proberen die je anders niet zo snel even probeert en waarvan je dus eigenlijk bij voorbaat al weet dat ze goed zijn, anders hadden ze het niet tot de box gehaald.

 

Bij de box hoort ook een filmpje https://www.youtube.com/watch?v=DHd-Ikqo9QI waarin Ralph Moorman zelf uitlegt hoe hij op het idee van de boxen is gekomen. Absoluut een leuk filmpje om te zien en wie kan het nu beter uitleggen als hij zelf!

Wat zat er in de box?

Eye Balm van Rosalpina.
Eye Balm van Rosalpina.

De doos was weer goed gevuld met maar liefst tien producten.

In de JouwBox zat dit keer:

*Eye Balm van Rosalpina

*Hair&Body wash van Bee honest Cosmetics

*Absolute visolie 100 MG EPA/DHA 35/25% van           Mattison.

*Extra virgin kokosolie van Royal green.

*Original Jackfruit van Upton's Naturals

*Lemon Ginger van Bite&Smile

*Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel van Bluerm

*Moisterizer travel size van Squalan

*Natuurlijke kinderthee met bio-steviablad van Betterfoods tee-fee.                                                          *Morning Boost Mask 20 ml van Mudmasky.                                   

 

Mijn favorieten uit de tweede box.

Mudmasky Morning Boost.
Mudmasky Morning Boost.

Het Morning boost mask is echt ideaal. Ik gun mezelf nooit de tijd om een maskertje te doen, terwijl mijn huid dat prima kan gebruiken.

Deze is juist bedoeld om kortdurend te zitten. Ik reinig mijn huid, breng hem op, poets mijn tanden en spoel het masker af.

Grote hilariteit onder de kinderen verzekerd!

 

Ik heb hier twee kinderen die vrijwel iedere nacht nog wakker worden en worden ze niet s' nachts wakker dan staan ze wel naast mijn bed om 5 uur. De nachten zijn hier dus regelmatig kort en dat merk ik vooral aan mijn ogen. 

Aangezien die donkere kringen onder je ogen, je er direct 10 jaar ouder oud laten zien was ik al een tijdje op zoek naar iets. Veel viel af omdat ik er gigantisch allergisch op reageerde. De huid rondom je ogen is nu eenmaal erg kwetsbaar.

Ik was dan ook een beetje huiverig om dit product te testen maar ik kan je zeggen "Ik heb het ultieme product gevonden!".

Het is niet heel goedkoop, namelijk 43 euro maar dat is het absoluut waard. 

Royal Green Kokosolie.
Royal Green Kokosolie.

De Betterfoods Tee-Fee is een natuurlijke kinderthee met bio-steviablad. 

De kinderen zijn hier geen enorme theeleuten, in tegenstelling tot mij maar deze thee vinden ze heerlijk. Hij is dan ook erg zoet van zichzelf doordat er steviablad in verwerkt is. 

De smaak vind ik het beste te vergelijken met zoethout. Deze thee houden we hier er zeker in. Zo gezellig nu het weer wat kouder wordt om met zijn allen thee te drinken met een koekje. Kneuterig maar wel heel leuk.

 

De kokosolie van Royal Green die in de box zit is ook een echte aanrader. Ik gebruik kokosolie echt voor van alles en nog wat. Ik kook erin, maak er een haarmasker van en smeer droge plekjes op de huid er mee in. 

Niet iedere kokosolie is hetzelfde ben ik inmiddels wel achter. Deze is geheel vrij van chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- en smaakstoffen en is 100% vegetarisch. Ik vind hem erg fijn in gebruik. 

 

De hair&body wash van Bee Honest Cosmetics is een hele milde reiniging, die 100% plantaardig is. In de ingrediënten vind je onder andere biologische honing en biologische calendula. De geur is erg prettig en niet overheersend.

Ik gebruik hem niet voor de haren van de kinderen maar voeg een scheut van de hair&body wash toe aan hun bad.

Het geeft ze een heerlijke zachte huid. 

Zitten er missers in de box.

Bite & Smile.
Bite & Smile.

Ik heb (bijna) alles geprobeerd en heb favorieten maar dit keer geen enkele misser. 

Er is een product dat ik nog niet heb geprobeerd en dat is het Jackfruit. Het ziet er niet echt aantrekkelijk uit maar ik heb van velen al vernomen dat het wel een ideale vleesvervanger is.

Hij kan ongekoeld bewaard worden en dat vind ik ideaal. Zo kan je makkelijk wat op voorraad hebben. 

Ik ben nog op zoek naar een lekker recept en ga het dan zeker maken en jullie laten weten wat ik er van vind.

 

De Bite&Smile kenden ik al en zijn echt lekker voor tussendoor. Ik heb er altijd een paar in de auto liggen voor als ik lange afstanden rijd. 

 

De tandpasta die je in de box vind is vrij van fluoride en is ontwikkeld met actieve zuurstof. Ik vond vooral de smaak erg fijn. 

 

Ik slik al geruime tijd visolie en de capsules die je in de box vind, zijn uitstekend. Ik kan mij voorstellen dat sommige mensen de capsules een beetje aan de grote kant vinden. 

 

De Squalan moisturizer in travel formaat is ideaal om in je tas mee te nemen. Zeker na het vliegen is de vochtbalans verstoort in je huid en breng je dat snel weer op pijl met de fijne anti-agingolie.

 

De tweede JouwBox is ook weer een echte verrassende box met totaal andere producten dan in de eerste editie.

Ben je ook benieuwd naar de box, je shopt hem hier voor 39 euro. De totale waarde van de producten bedraagt 140 euro.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  frederique (dinsdag, 02 oktober 2018 12:55)

  Wat ik altijd een beetje heb met dit soort boxen is dat ik maar een deel interessant/leuk vind. Maar ja je bespaart wel een boel en de rest zou je als cadeau weg kunnen geven bedenk ik net haha

 • #2

  kiki hasselton (woensdag, 03 oktober 2018 13:00)

  leuke box met originele producten, ik vind de €39 wel aan de prijzige kant

 • #3

  Angela (woensdag, 03 oktober 2018 13:03)

  Ik heb deze box nog niet geprobeerd. Ik heb wel een andere box geprobeerd 2 maanden. Daarna was ik er klaar mee. Leuk om als cadeau te krijgen of te geven, maar maandelijks vind ik net iets te veel van het goede

 • #4

  Amy (woensdag, 03 oktober 2018 14:27)

  Wat zit er weer een hele hoop leuks in deze box! Ik vind het concept erachter ook zeer goed.

 • #5

  Liset (donderdag, 04 oktober 2018 11:51)

  Grappig en verrassend zo'n box! Er zitten voornamelijk natuurlijk producten in als ik dat zo zie?

 • #6

  Amanda (donderdag, 04 oktober 2018 20:24)

  Zo'n box vind ik altijd erg leuk, het concept spreekt aan!

 • #7

  Lindsey Beljaars (zondag, 07 oktober 2018 13:52)

  Wat een leuke box. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nog nooit van had gehoord dus leuk om er eens kennis mee te maken.

 • #8

  Tania (maandag, 08 oktober 2018 10:03)

  Hier had ik nog niet eerder over gehoord. Leuk om zo kennis met de producten te maken

 • #9

  Verena (maandag, 08 oktober 2018 10:19)

  Ik heb deze blog zelf ook getest. Ik vind het echt leuk dat je op deze manier allemaal gezonde producten leert kennen. Echt tof!