Kennismaken met....

Fotografe: Brigitte van de Veen.
Bibian

Hi, daar ben ik dan. 

Één van de nieuwe gastbloggers op Comeonletsdothis.

Ben ik blij, trots, vereerd?

Natuurlijk, all of the above. Ehm, misschien goed om je gelijk even in te seinen, ik vind dingen in het Engels vaak lekkerder klinken.

Ik probeer het te beperken, maar excuse me wanneer je al die Engelse soundbites wat minder vindt.

 

En wie ben ik dan? Inmiddels niet meer piepjong helaas, 43 jaar,. Maar ik voel me eeuwig 25.

Ik woon met veel plezier in het mooie Den Haag. In een fijn (maar niet zo Instagrammable huis vanwege rondzwervend Lego, teveel vaat op het aanrecht en lege limogazen overal) met mijn man en zoon van negen jaar oud. De vissen zijn helaas niet meer met ons.

 

Net zoals bijkans de rest van Nederland houd ik van lekker eten (voornamelijk gezond en af en toe een uitschieter naar "plak-gelijk-maar-op-je-heupen". 

Geen enkele sportieve aanleg, maar vind wel dat ik echt meer moet sporten. Motorisch vrij onhandig wat af en toe gênante situaties oplevert. 

De grootste boekenwurm ever.

 

In het dagelijkse leven werk ik als jurist. Maar de afgelopen maanden heb ik mij vooral beziggehouden met het schrijven van twee boeken. Ze gaan beide over het onderwerp maagverkleiningen. 

Niet echt spannend, maar ik vond dat ze er moesten komen. Want ik heb zelf een maagverkleining ondergaan in 2015 en ben daarmee in gewicht gehalveerd. 

Ik miste in die tijd informatie die mij kon vertellen over het leven met een verkleinde maag in de praktijk, vandaar mijn boek "Een maagverkleining, en dan?". Om lotgenoten zelf hun eigen weg naar een gezonder gewicht te laten vastleggen heb ik een invulboek ontwikkeld, genaamd "Dagboek van mijn maagverkleiningstraject".

 

Maar anyway, terug naar het voorstelrondje. Dat schrijven vind ik enorm leuk en daarom komt er hier regelmatig een gastblog van mijn hand te staan. 

Over zaken die mij raken. En die zijn er genoeg. Met een eindelijk slanker lijf houd ik enorm van mode, maar het is wel zoeken naar mijn nieuwe stijl

Dus mode en shoppen zitten erbij. Leuke eet- en koffietentjes. Boeken die de moeite waard zijn om te lezen. Koken. Beauty. Health. Eigenlijk over alles dat het leven leuker of mooier maakt.

Maar soms ook over zaken die minder goed gaan of leuk zijn. Want die zijn er natuurlijk ook.

 

Laat vooral weten wat je van de blogs vindt. Ik heb er enorm zin in. Let's do this!

 

Liefs,

Bibian.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0