Stoere jongens en jubelende meisjes

Sturdy.
Sturdy.

Jubel en Sturdy, twee merken van Nederlandse bodem.

 

Toen ik nog een kinderkledingzaak had waren Jubel en Sturdy, twee merken die het altijd goed deden in de winkel.

Met hun drie verschillende leveringen binnen de wintercollectie is er voor iedereen wel een item dat perfect bij haar zoon of dochter past.

 

Zowel Jubel als Sturdy zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Beide merken staan voor kwaliteit, die goed betaalbaar is. Mode die draagbaar is voor het kind en die inspringt op de trends. Binnen de collecties kan er veel gecombineerd worden waardoor je echt je eigen stijl kunt creëren.

 

Sturdy was het eerste merk waar Joshua voor geshoot heeft. Een fantastische shoot in Rotterdam met een geweldig team, die hem de zelfverzekerdheid over zijn huidskleur gaven, die hij zo nodig had. 

Brotherhood, outsiders en expedition.

Sturdy.
Sturdy.

Brotherhood, outsiders en expedition zijn de drie namen die kenmerkend zijn voor de diverse collecties binnen de wintercollectie van Sturdy.

 

Brotherhood staat voor genieten van het vrij zijn. Heerlijke comfortabele sweaters vind je terug in deze collectie, zoals bijvoorbeeld de sweater die Joshua op de foto draagt.

In deze collectie zie je veel de kleur geel terug. Echt een favoriete kleur van mij deze winter.

 

De outsiders heeft prachtige breisels in de collectie maar ook super trendy geruite hemden. Het kleurenpalet van deze collectie is legergroen, indigo, grijs melanges en diep rood.

 

Voor de Expedition collectie werd de inspiratie uit Alaska gehaald. Heerlijke warme en zachte stoffen voor die koude dagen die er nog aan gaan komen. Met stoere ijsberen prints en met sneeuw bedekte bergtoppen ben je helemaal klaar voor de winter. De kleuren die je vooral tegenkomt in deze collectie zijn cool mint (super gave kleur), legergroen, ijsblauw maar ook gave camouflageprints.

Sisterhood, frosted en vulcan-field.

Jubel.
Jubel.

Jubel staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Deze drie begrippen zie je allemaal terug in de drie collecties die er deze winter verkrijgbaar zijn.

 

In de collectie sisterhood zit DE musthave voor deze winter, de plissé rok of zoals River hem noemt mijn stoere prinsessenrok. Deze rok is eindeloos te combineren en zodra je deze aandoet moet je even rondjes draaien.

Verder vind je in deze collectie veel marine, blauw en grijstinten.

 

Frosted heeft ook een echte must-have in de collectie namelijk de goud gespikkelde legging. Verder vind ik vooral de prints in deze collectie echt super leuk. Stoere meiden zullen zich helemaal kunnen vinden in de camouflage-items. Doordat ze in roze en grijstinten zijn uitgevoerd zijn ze toch echt girly.

 

Het laatste thema van Jubel in de wintercollectie is Vulcan-Field. Wat een ontzettend leuk thema. De gestreepte maillot en de fake-leather short staan hier nog op het wensenlijstje. Ook enorm leuk om straks met de feestdagen af te stylen tot een echte kerstoutfit.

 

Wil je de gehele collectie van Jubel en Sturdy bekijken neem dan een kijkje op hun website.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0