Er komen drie slaapkamers bij!

Bron Pexels
3 slaapkamers erbij!

De kinderen slapen hier met meerdere op één kamer. Alleen Djimon heeft een kamer voor zichzelf.

De twee oudste meiden slapen samen en de drie kleintjes slapen ook met elkaar op één kamer.

 

Ze hebben ruime slaapkamers en meer dan genoeg speelruimte.

Het stapelbed met deurtjes zorgt er voor dat Joshua en River ook echt een plekje hebben waar ze zich terug kunnen trekken.

 

Ze vinden het allemaal gezellig en prima zo maar ik realiseer mij maar al te goed, dat dit niet zo kan blijven. 

Voor dat het niet meer leuk gevonden wordt en het als een last voor ze gaat voelen wil ik dit veranderd hebben.

Dat moment is nu aangebroken.

Ieder zijn eigen slaapkamer.

Bron Pexels
Klussen.

Door creatief gebruik van de ruimtes en wat getimmer en geboor zullen we drie extra slaapkamers en een kantoor die tevens een stijlkamer zal worden,  weten te creëren.  

 

Over niet al te lange tijd kan ik mij dus helemaal gaan uitleven op de inrichting van die kamers.

De kinderen hebben allemaal een totaal eigen smaak en mogen uiteraard meedenken over hoe hun kamer er uit mag zien.

 

Er zijn een paar vaste elementen die ik in iedere kamer zeker wil hebben staan. Een goede kledingkast met voldoende hang- en legruimte ( geld voor 1 kamer niet want die heeft een inbouwkast), een stevig bed met goed matras en een bureau.

 

Ik houd ervan om een goede mix te vinden tussen nieuw, kringloop, marktplaats en budgetwinkels. Een speurtocht is begonnen !

Een minimalistische kamer in zwart en wit.

Bron Pexels
Groene planten.

Kyana weet exact wat ze wil, een slaapkamer zonder tierelantijnen. 

Een kamer die zoveel mogelijk wit is met wat zwarte details en groen van de planten.

Een tweepersoonsbed, een bureau, grote spiegel en kledingkast meer wil ze er niet in hebben staan.

 

Het is een kamer die perfect bij haar past. Deze kamer is snel en makkelijk bij elkaar te vinden qua spullen. Het enige wat nog even een punt van discussie is, is de vloer en de raambekleding.

 

Een zwarte vloer is mooi maar je ziet er alles op. Ik heb het ooit in mijn studentenkamer gehad en kon de stofzuiger beter in de hand houden want zodra je hem had weggezet zag je al weer wat liggen. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een witte vloer. 

De raambekleding zie ik het liefste in alle kamers hetzelfde maar dat is wel een beetje lastig als iedereen echt zijn eigen stijl heeft. Mocht iemand een super tip hebben dan hoor ik het heel graag!

Een wereldse kamer.

Bron Pexels
Wereldse kamer.

Jeremiah krijgt een botenbed met een bijpassend bureau en bijpassende kledingkast.

 

Iedere avond vertelt hij zelf over zijn avonturen als wereldreiziger. Dat zal dan ook het thema worden van zijn kamer.

 

Een witte, neutrale vloer met daarop een tof kleed. Verder ben ik op zoek naar mooi behang. De keuze is echt enorm. Ik wil iets wat je niet overal ziet en wat bij het thema past. Behang wil ik trouwens niet op alle wanden maar op één grote wand.

 

De aankleding zal bestaan uit allemaal items die hij tijdens zijn reizen als wereldreiziger heeft meegenomen. Het grootste struikelblok in deze kamer vind ik nog de verlichting en een leuke opbergmogelijkheid voor het speelgoed.

 

Shabby chic.

River wist niet zo goed wat voor een kamer zij wilden hebben maar toen we met zijn tweetjes wat rond gingen speuren op Pinterest was al snel duidelijk wat het moest worden.

 

De kamer wordt shabby chic. Een thema waar ik mij dus heerlijk voor kan uitleven in de kringloop en waar eigenlijk vrij weinig verkeerd kan gaan.

 

De zoektocht is nog naar het ultieme behang. Maar verlichting en bed zijn reeds in huis. 

Bij een kringloop kwam ik een klein dressoir tegen waarvan ik een kaptafel voor haar ga maken waaraan ze ook kan kleuren en knutselen. De eerste laag, roze krijtverf, zit er nu op. Van de week volgt de tweede laag. 

 

Het is zo leuk om te zien hoe enthousiast ze mee helpt en volop ideetjes zit.

Nog een kantoor en een slaapkamer.

Bron Pexels
Een kantoor erbij.

Er is nog één slaapkamer of eigenlijk zelfs twee die ook veranderd gaan worden doordat er straks in plaats van drie kinderen maar één kind op slaapt.

 

Deze kamer is al in een verder stadium en ik zal jullie via Instastories de komende tijd meenemen tijdens het klussen, de speurtocht naar leuke spullen en het resultaat.

 

De andere kamer die er bij gebouwd gaat worden is een kantoor waar ik tevens de ruimte krijg om diverse stijlkamers te maken. Deze kamer zal dus zeer regelmatig wisselen en krijgt geen vast thema. Hier zal je regelmatig de nieuwste trends op het gebied van wonen gaan zien. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0