Ik kom deze zomer niets tekort.

Enkele weken geleden stond de postbode voor mij met een gigantische doos en dat terwijl ik helemaal niets besteld had. Het bleek de blogbox te zijn.

Verrassingen zijn altijd leuk maar dit was wel echt een schot in de roos want met dit pakket ben je direct klaar voor de zomer. 

De blogbox.

Ik had al eerder het geluk om een blogbox te mogen ontvangen. Een box gevuld met diverse mooie producten die samen een thema vertegenwoordigen.

Dit keer was het thema Vier de zomer!

Na de voorjaar waarin ik toch echt gehoopt de zon vaker te zien dan dat ik hem te zien kreeg, alle maatregelen die er van kracht waren ben ik echt toe aan een heerlijke zomer. Eentje waarin we optimaal gaan genieten.

We gaan dan wel niet echt op vakantie maar dat wil niet zeggen dat het geen zomer voor in de boeken kan gaan worden.

De items uit de blogbox maken dat genieten in ieder geval nog makkelijker.

 

Benieuwd wat er in de blogbox zat en wat we er van vinden?

Ik vertel het je graag!

 

De mensen die mij al iets langer volgen weten dat mijn meest waardevolle sieraad door mijn kinderen bij Kaya Sieraden is gekocht. Een ring met daarin de tekst "Voor altijd samen" in  het handschrift van Jeremiah gegrafeerd.

Ik was dan ook blij verrast dat er een doosje van Kaya Sieraden in de blogbox zat. Erin zat een prachtige Olivia ketting met een ketting met bolletjes. Op de hanger is een olijftak (die voor vrede, hoop en verzoening staat) en de tekst love gegrafeerd. De ketting is net iets langer dan de andere 2 kettingen die ik altijd om heb waardoor het er perfect bij past.

Het is een erg fijne ketting die daardoor bij iedere outfit en gelegenheid past.

De ketting is te koop voor €39,90 

 

Bij tassen staat bij mij naast het uiterlijk van de tas, de functionaliteit op nummer 1. Dat stond ook duidelijk op nummer 1 bij de makers van de Micmacbags Friendship clutch die ik in de blogbox aantrof. Deze clutch kun je namelijk als envelop onder je arm of aan je pols dragen maar is met de bijgeleverde leren schouderband ook zo te veranderen in een crossbody tas. 

De polsband op de voorzijde is verwisselbaar. Je kunt kiezen uit een gekleurde band met print of een zwart lederen band. De tas heeft voldoende vakken maar niet teveel. Zelf vind ik het heel vervelend als een tas 1001 vakjes heeft want dan ik op de een of andere manier altijd het overzicht kwijt. Deze tas heeft een hoofdvak waarin nog een extra insteekvak zit. De tas sluit met een magneetsluiting en aan de achterzijde zit ook nog een vak met ritssluiting.

De tas kost €69,95.

 

Wie ons volgt op Instagram weet dat we met het hele gezin gek op spelletjes zijn. We hebben er dan ook heel wat maar het spel dat we in de blogbox aantroffen hadden we nog niet.

Throw Throw Burrito is een echt familiespel. Net als bij Exploding Kitten zijn de spelregels ondergeschikt aan de lol. Het is een kwestie van spelen in plaats van uren boven een speluitleg hangen. 

Je spaart kaarten, verdiend punten en gooit de zachte burrito's naar elkaar. De punten verdien je door steeds sets van 3 dezelfde kaarten te verzamelen. Bij sommige setjes moet je dan een burrito-gevecht starten.

Inmiddels hebben we zelf de spelregels zo aangepast dat als de kleintjes ook mee willen doen zijn de burrito-gevechten mogen doen. Ik kan je verzekeren dat het hier thuis al voor heel wat hilarische situaties heeft gezorgd.

Je koopt het spel voor €29,99.

 

Er zijn van die producten die je pas echt leert waarderen als je kinderen hebt, tafelzeil is daar eentje van. Ik zou niet meer zonder willen en gelukkig hoeft dat niet meer in van die vies plakkende stofjes met een patroontje waarbij het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Nee, bij tafelzeilonline verkopen ze allerlei soorten in alle mogelijke patroontjes en in ieder gewenste maat. Ik ben al jaren trouwe klant bij ze en vond het dan ook erg leuk om de samples van hun in de blogbox aan te treffen. Die samples zijn trouwens ook in gebruik genomen hier thuis. De tafelbeschermer-sample gebruiken ze nu als onderlegger voor het kleien en van de sample van het tafelzeil hebben ze placemats en picknickkleden voor de Sylvanian gemaakt.

Ik koos een tafelzeil voor op de tafel onder de overkapping. Daar had ik er nog geen. Een heerlijke zomerse print die prachtig combineert met het melamine servies van Rice dat ik buiten gebruik.

 

Denksport is voor mij onlosmakelijk met mijn oma verbonden. Als kind zat zij dan op een bankje haar woorden door te strepen terwijl ik in de speeltuin speelde. Uren zat ik in het zand naast haar stoel op het strand om in die wirwar van letters ook woorden te ontdekken. Zelf doe ik eigenlijk zelden een puzzel, ik pak dan toch liever een leesboek. Zinsy en Kyana die zijn er juist gek op. Zij hebben dan ook direct de puzzelboeken van Denksport die in de blogbox zaten zich direct toegeëigend. Ik had nog nooit een logikwis puzzelboek gezien maar moet zeggen dat ik dit wel heel leuk vind om samen met de meiden te doen. 

 

De bbq staat hier in de zomer vaker wel dan niet aan. Ik ben geen grote vleeseter daarom verwonderd dat mensen regelmatig maar op een bbq kan je zoveel meer dan alleen een stuk vlees leggen, dat heb ik zeker ook geleerd van de Amerikaanse familie. Bij hun is het eigenlijk hun keuken. Eigenlijk vind ik alles leuk aan bbq-en, van de geur tot de gezelligheid enz. Schoonmaken van de bbq is echter geen hobby van mij en ik weet dat er heel veel middeltjes zijn die dan de uitkomst zouden moeten brengen. Veel van die middeltjes doen echter niet veel meer dan dat je met een rauwe doorgesneden ui ook voor elkaar krijgt. Enigszins sceptisch maar zeker ook nieuwsgierig was ik dan ook toen ik het HG pakket aantrof in de blogbox.

Of het nu aan de staalborstel ligt of aan de de bbq reiniger of de combinatie van beiden, dat weet ik niet maar wat ik wel weet is dat de bbq zo schoon is met deze spullen. De HG Vetweg die ook in het pakket zat gebruik ik om de buitenkant van de frituur schoon te maken en de aanrecht waar deze staat. ( dat is in de buitenkeuken en ik kan je verzekeren dat als pubers die laat gebruikt hebben dat de volgende dag een soort geel gestippeld patroon van vet kan hebben) Met deze spray is dat probleem zo verholpen, zelfs door pubers die het met tegenzin zelf moeten schoonmaken.

 

Als laatste trof ik een doosje aan van LEAFIES. Ik kende het nog niet maar wat is dit een leuk idee. Het is het gebaar van een bloemetje maar dan net even anders. De LEAFIES zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun metaal en in verschillende kleuren. Ze gaan een leven lang mee en hebben geen enkele verzorging nodig, ideaal dus!

Het is echt een totaalpakket want in de doos vind je het potje/zakje, het zand en het plantje. Ze zijn er in diverse varianten. Deze staat nu op de kamer bij een van de pubers die het zelfs voor elkaar kreeg om een cactus om te brengen maar ik heb er ook zelf een gestuurd naar iemand die bijna voor alles allergisch is. Normaal is een cadeautje ingewikkeld en bloemen zijn helemaal niet mogelijk, dus dit was een schot in de roos.

 

Toen ik de producten liet zien in mijn stories had ik toegezegd om de producten ook even toe te lichten in een blog. Daarop kreeg ik ook veelvuldig de vraag binnen hoe je in aanmerking komt voor een blogbox. Het team van RVG benaderd mensen die bloggen en/of actief zijn op Instagram. Het is dus gewoon een kwestie van enorm mazzel hebben en zo voelt het ook echt.  Een doos vol mooie dingen die een heerlijke zomer nog leuker gaan maken dan dat hij al is. Soms denken mensen dat ik heel vaak spullen toegestuurd krijg maar dat is niet zo. Er zijn inderdaad bloggers en mensen op Instagram die de wereld aan producten toegestuurd krijgen, bij mij is dat niet zo.

Dat zal zeker te maken hebben met het feit dat ik altijd open en eerlijk mijn mening over dingen wil kunnen en mogen geven. Naast dat ik nu eenmaal altijd open en eerlijk ben vind ik ook dat ik dat aan jullie verplicht ben.

Gelukkig is dat bij RVG nooit een probleem, zij staan daar juist compleet achter.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0