Er verdwijnen kinderkledingmerken maar sommige maken ook een doorstart.

De afgelopen periode zag ik steeds meer kinderkledingmerken voorbij komen die aangaven te stoppen, een pauze in te lassen, aangaven het heel moeilijk te hebben of gewoon van de radar verdwenen.

Ik snap het volkomen, kinderkleding is echt niet de meest makkelijke branche. Ik was dan ook aangenaam verrast om te lezen dat er een merk is dat overgenomen is. Een merk dat we zeker niet willen gaan missen!

Bobbi Ravioli gaat door!

Op Facebook kwam er opeens een berichtje voorbij waarin stond dat Bobbi Ravioli was overgenomen. Hoe leuk was dat!

Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd dus besloot contact op te nemen om te zien wie er deze stap ging wagen.

 

Het bleek Esther te zijn. 

Een vrouw die zeker weet waar ze aan gaat beginnen want ze heeft al ruim 10 jaar ervaring in de kinder- en dameskleding. 

Ze heeft voor verschillende labels gewerkt op het gebied van zowel in- en verkoop, marketing, productie en ontwikkeling. Allemaal heel erg leuk om te doen maar altijd heeft de ambitie er gezeten om zelf een kinderkleding label op te starten.

 

De passie voor kindermode is 10 jaar geleden begonnen toen ze bij Le Chic startte. 

Esther is Bobbi Ravioli altijd op de voet gevolgd en is altijd razend enthousiast geweest over het concept, de kwaliteit, de pasvorm, de leveranciers en de trouwe fans die Bobbi Ravioli vanaf de start heeft gehad.

 

Esther heeft grootste plannen met Bobbi Ravioli.

Niet alles gaat veranderen, het concept en de kwaliteit zullen zeker behouden blijven, maar natuurlijk gaan er ook wat dingen vernieuwd worden.

De nieuwe website is inmiddels al gelanceerd. Ook gaan ze nieuwe modellen ontwikkelen, andere kleuren en prints ontwerpen en is er de volgende stap om Bobbi Ravioli niet alleen online aan de consument aan te bieden maar het merk ook in te richten voor wholesale.

 

Half september gaat Esther naar de fabriek in Portugal om orders in te geven voor het nieuwe seizoen. Naar verwachting zal dat een december/januari levering worden.

 

Ik ben altijd fan geweest van Bobbi Ravioli om de pasvorm, de kwaliteit. Je wist gewoon zeker dat je een goed product kocht. Ik ben er van overtuigd dat hier niets aan gaat veranderen en dat het merk enkel zal groeien.

We wensen Esther enorm veel succes!

 

Ik heb ook nog een hele leuke mededeling want ik mag een jurkje verloten én ik heb een geweldige kortingscode voor jullie.

Met de code: comeonbobbi ontvang je tot en met 6 september maar liefst 25% korting op je aankoop.

Wil je kans maken op het jurkje kijk dan even op Instagram en/of Facebook hoe je mee kunt doen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Carola (dinsdag, 01 september 2020 15:01)

    Hoihoi, wat leuk! Bij welke webshop is de kortingscode in te leveren?

    Groeten Carola