Merk kinderkleding voor een koopje!

De vraag; Waar doen jullie het van?, komt dagelijks voorbij in mijn mails, dm's, pb's of gewoon tijdens een gesprek.

Ik snap die vraag wel (al zal ik hem zelf niet zo snel stellen aan iemand) want een groot gezin kost veel, we eten lekker, de kinderen lopen er goed gekleed bij, zitten op sport, we gaan op vakantie enz.

Het is vooral een kwestie van hard werken en weten waar je je geld aan uitgeeft.

Ik vind kinderkleding echt super leuk maar dat is wel een grote kostenpost gelukkig zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om daar op te besparen.

Goedkope merk kinderkleding.

Waar ik tot enkele jaren geleden nog kleding bewaarde voor de kinderen die er na kwamen, doe ik dat al lang niet meer.

Het vreet te veel ruimte en 9 van de 10 keer klopt het seizoen niet als ze het passen of staat het het andere kind gewoon lang niet zo leuk als het de eerste die het droeg stond.

 

Je kunt op Marktplaats prachtige kleding vinden maar na een paar keer daar toch iets gekocht te hebben wat totaal niet aan de omschrijving voldeed was ik daar ook een beetje van genezen.

 

Soms tref ik echt leuke dingen bij bijvoorbeeld een Zeeman of Wibra maar dat zijn echte toevalstreffers. Als je mijn eerlijke mening vraagt dan kies ik toch snel voor merkkleding. De pasvorm en de kwaliteit is vaak gewoon toch een stuk beter.

Mijn kinderen zijn geen bankzitters maar echte buitenkinderen, die na schooltijd in bomen klimmen en hutten bouwen. Heerlijk vind ik dat maar het zorgt er wel voor dat de kleding goed wasbaar moet zijn en het tegen een stootje moet kunnen. Ik vind dat ze zich vrijuit moeten kunnen bewegen en niet op hun kleding moeten hoeven letten. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat ze vol scheuren in de kleding na een dag buitenspelen terug naar binnen komen.

 

Met zes kinderen is er veel kleding nodig. Het is dus ook een van de makkelijkste dingen om op te besparen. Sinds wat fiasco's op Marktplaats koop ik nu naast de andere aankopen ook regelmatig wat voor de kinderen bij een outlet online. Er is echt ongelooflijk veel keus en de prijzen liggen vaak gelijk of net iets boven tweedehands kindermerkkleding. Al merk ik wel altijd dat de keuze voor jongens toch vaak kleiner is dan die voor meisjes.

Er zijn er best veel kinderkleding outlet shops te vinden online maar ik heb wel mijn favorietjes. Shops waar de service goed is en het aanbod ruim en recent.

Een van die shops is Kidz Outlet. Zij hebben zowel jongens als meisjeskleding in de maten 86 t/m 176. 

Zij werken met vaste prijzen ongeacht welk merk je koopt.

Leggings €6,-

T-shirt/top €9,-

Longsleeve/zwemkleding €10,-

Rok/short/blouse €12,-

Vest/trui/broek €13,-

Jurk/jumpsuit/jeans €15,-

 

Ik shop hier regelmatig voor de kinderen en mag nu iets heel leuks weg gaan geven, een cadeaubon twv €25,- 

Daar kan je dus met gemak een hele nieuwe outfit voor scoren!

Deelname is heel makkelijk.

Volg Kidz Outlet en Come on let's do this.

Laat een reactie onder het bericht op Instagram, Facebook of het blog achter.

Tag een vriend of vriendin.

Delen van dit bericht geeft je een extra winkans.

 

12 september maken we de winnaar bekend!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Maaike van den Broek (donderdag, 03 september 2020 13:42)

  Leuke tip! Daar ga ik zeker eens een kijkje nemen. De kinderen en hun outfits zijn hier ook een enorme kostenpost al vind ik het ook gewoon heel erg leuk hoor���‍♀️

 • #2

  Jolanda (dinsdag, 08 september 2020 13:04)

  Zou ik super leuk vinden voor mijn dochters van 5 en 7 jaar!
  Kleding wordt duurder en kidzoutlet en come on let’s do it maakt het je mogelijk leuke betaalbare merk kleding te kopen!