Review: L.O.L Hairgoals

L.O.L Hairgoals, de hele serie
De hele serie L.O.L. Hairgoals

Wie kent ze niet de LOL poppen en beestjes?!

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het heel lang heb tegen gehouden om mee te doen aan deze rage.

 

Ik was 'bang" dat het uitpakken geweldig zou zijn maar dat daarna het poppetje al snel een eenzaam leven in een speelgoedkist zou gaan lijden.

 

De eerste bal was dan ook geen bal die ik gekocht had voor River.

Ze kreeg hem voor haar verjaardag en was direct verkocht. Het uitpakken en bij iedere laag weer een nieuwe verrassing tegen komen vond ze geweldig maar daarna werd er ook uitvoerig mee gespeeld. Ze leven in haar Barbiehuis en als ze in bad gaat, dan neemt ze, ze mee. Het is ook een van de weinige dingen die mee in bad gaan, die je goed leeg krijgt (al het water eruit) en die niet naar verloop van tijd gaan stinken of iets dergelijks.

 

Ik zat dus fout!

Dit was een blijvertje. 

De nieuwe LOL Hairgoals

Unboxing L.O.L Hairgoals.
Lol met het uitpakken van de L.O.L. Hairgoals.

Inmiddels bestaat haar verzameling uit enkele poppetjes en een beestje. 

Toen we de vraag kregen of we de nieuwe LOL Hairgoals wilden testen was het antwoord van River dan ook duidelijk. "Ja, heel graag!".

 

De verpakking lijkt een beetje op een kokervorm, na dat de eerste 2 lagen plastic verwijdert zijn blijkt dat het de vorm is van een spuitbus.

In de diverse lagen tref je o.a schoentjes, een kammetje, kleertjes, stickertjes, een vergrootglas en bijv. een pet of kroon aan. 

 

Het hoogtepunt tijdens het uitpakken is uiteraard het moment waarop het poppetje tevoorschijn komt. River wist al snel welke het was want ze had het papier waarop stond welke allemaal verkrijgbaar zijn, uitvoerig bestudeerd.

 

Het spelen met warm en koud water, waardoor de poppetjes verkleuren, blijft hier een groot succes.

 

Dat het poppetje haren heeft bleek een groot succes. De haren worden gekamd, gevlochten, er worden staartjes gemaakt en een groot voordeel bleek al snel. Daar waar haren van een Barbie nog wel eens vreselijk in de klit willen gaan zitten, is dit haar erg zacht. Het haar blijft ook nadat de LOL nat is geworden, goed te kammen voor een jong kind.

 

Wat wel jammer is, is dat er ook eentje tussen zit in de serie die geen echt haar heeft. Dat zou River (ondanks dat ze het poppetje wel leuk vind) toch wel een teleurstelling hebben gevonden. 

 

De winnaar van onze giveaway is geworden: Brenda Zwiers.

Van harte gefeliciteerd!

Voor degene die zich nog niet ingeschreven hebben voor onze nieuwsbrief, doe dit snel want we hebben binnenkort een prachtige prijs die enkel te winnen is voor degene die onze nieuwsbrief ontvangen.

 

De LOL Hairgoals kost €16,99 en is oa te koop bij Bol.com

 

Wat ons betreft een échte aanrader!

Heb jij ook speelgoed thuis wat nu een hit is terwijl jij dacht, hier gaan ze vast niet lang mee spelen?

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0