Met Peppa Pig op wereldavontuur.

Ik kan tientallen redenen bedenken aan wat ik niet leuk vind aan Peppa Pig.

De kleuter kan er tientallen bedenken die Peppa Pig juist geweldig maken.

Hetzelfde geldt voor een spelcomputer voor jonge kinderen. Waar ik het niet nodig vind, vind de kleuter dat het echt noodzakelijk is.

Wie van ons gelijk kreeg bij het uitproberen van Peppa Pig Wereldreis, lees je hier.

Maak samen met Peppa Pig een wereldreis.

Switch spel Peppa Pig
Peppa Pig op wereldavontuur.

In samenwerking met Hasbro is er een nieuwe game van Peppa Pig op de markt gebracht.

Op je Xbox One, Xbox Series XS, Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch en pc ga je samen met Peppa Pig op wereldreis.

 

Geïnspireerd door verschillende afleveringen van de razend populaire tv-serie kunnen fans samen met Peppa Pig vliegen, rijden en varen naar enkele van de beroemdste plaatsen ter wereld, zoals New York, Hollywood Boulevard, de Eiffeltoren in Parijs, Buckingham Palace in Londen en nog veel meer.

 

Spelers kunnen zelf een uniek huis creëren dat is ingericht met souvenirs van hun reis in Peppa's buurt. Naast het maken van een huis kunnen spelers hun creatieve vaardigheden testen en hun familie en vrienden in het verhaal betrekken. Er is een hele collectie aan kleding en accessoires om uit te kiezen waarmee je iedereen een eigen karakter kan geven.

 

Er zijn meerdere functies om de game toegankelijk te maken voor jonge spelers, waaronder een begeleidende tutorial aan het begin, een eenvoudig menu en voorgelezen tekst gedurende de hele game.

Gedurende het spel kom je een grote hoeveelheid minigames tegen.

 

Peppa Pig: Wereldavontuur is een toegankelijke game voor jonge kinderen die zelfstandig en creatief spel stimuleert.

Peppa Pig werd voor het eerst uitgezonden in 2004 en is sindsdien wereldwijd uitgegroeid tot een populair figuur.

Het doel van Peppa Pig is kleuters helpen hun eigen wereld te verkennen en uit te breiden via de ervaringen van Peppa Pig.

 

De een vindt Peppa Pig fantastisch, de ander krijgt de kriebels van haar. Ik hoor in die laatste categorie thuis. De stem, het hoofd alles aan dat figuurtje vind ik eigenlijk niets maar ik kan niet ontkennen dat de kleuter hier thuis het geweldig vindt. Gamen voor jonge kinderen vind ik niet nodig maar ook daar verschillen de kleuter en ik over qua mening want hij vindt het geweldig. Hij duikt direct naast de grote zodra ze op de Switch gaan. Een echt spel voor hemzelf ontbrak, dat werd opgelost met dit spel.

Ik moet toegeven dat het spel mij positief verrast heeft. Het biedt echt veel mogelijkheden en is uitdagend voor de kleuter op een educatieve en creatieve manier.

Tja, ik moet dus toegeven....de kleuter had gelijk, Peppa Pig en gamen is wel een goede combinatie.

 

Je koopt het spel o.a. hier

Reactie schrijven

Commentaren: 0