Review: Huidpijn van Saskia Noort.

Huidpijn is een boek dat makkelijk wegleest en zeer geschikt is voor mensen die niet houden van heftige thrillers maar een beetje spanning in een boek wel kunnen waarderen.

Recensie: Huidpijn van Saskia Noort.

Ieder mens heeft een duistere kant. 

Zo ook Anne, Nederlands populairste televisiepresentatrice en journaliste. Als ze haar grote liefde, en daarmee haar droom, dreigt te verliezen en het verdriet hierover breed wordt uitgemeten in de pers, moet ze alles op alles zetten om niet ook nog door vrienden, familie en haar eigen verstand in de steek gelaten te worden.

 

Huidpijn is het meest rauwe, pijnlijke en schurende boek van Saskia Noort, een boek dat je niet zomaar weglegt en makkelijk leest.

Dat het een thriller is wekt het vermoeden dat het een erg spannend boek is en dat valt een beetje tegen.

Saskia Noort heeft in Huidpijn een hedendaags tijdsbeeld weten te vangen met treffende beschrijvingen van onder andere het BN'erschap, het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde.

 

Huidpijn is een boek dat makkelijk wegleest. Een scenario dat niet ondenkbaar is. Er zijn titels van Saskia Noort die een stuk spannender zijn dan Huidpijn maar haar vlotte schrijfstijl die je meeneemt in het verhaal is in dit boek ook volop aanwezig.

 

Je koopt het boek o.a. hier.

Huidpijn.

Saskia Noort.

288 pagina's.

Ambo Anthos.

Reactie schrijven

Commentaren: 0