De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas.

Wie kent ze niet?

De Zoete Zusjes is populairder dan ooit. Naast een druk bekeken YouTube-kanaal hebben de Zoete Zusjes ook succesvolle boeken op hun naam staan, waaronder dit super leuke Sinterklaasboek.

Review: De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas.

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas is hét Sinterklaasboek van nu.

De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt.

Natuurlijk staan ze de Sint en zijn roetveegpieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond.

 

Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen!

Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?

Dit en nog meer spannende verhalen in het nieuwste boek van De Zoete Zusjes. 

Dit Sinterklaasboek is voor kinderen vanaf 7 jaar om zelf te lezen, of vanaf 4 jaar om voorgelezen te worden.

 

Saar en Janna (6 en 10 jaar) maken al sinds 2016 filmpjes voor YouTube waarin ze de leukste dingen doen en ontdekken.

Samen met hun moeder Hanneke de Zoete maakten ze eerder de succesvolle boeken De Zoete Zusjes zoeken een schat, Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes en De Zoete Zusjes Vriendenboekje.

 

Een heerlijk hedendaags Sinterklaasboek. Vlot geschreven, met leuke illustraties en een herkenbaar verhaal voor kinderen. Als er een minpuntje is dan is het het feit dat er naar het Sinterklaasverhaal verwezen wordt maar dat is uiteraard niet het verhaal van dit jaar, dit kan bij echt kleine kinderen voor verwarring zorgen. De kinderen viel dat direct op. "Hé, dat is van een andere keer, toen dreef de boot naar Engeland".

Het neemt niet weg dat dit een super leuk hedendaags Sinterklaasboek is om voor te lezen of om zelf te lezen voor kinderen vanaf 7 jaar.

 

Je koopt het boek o.a. hier

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0